• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alevli pasta yapacam sana yollıycam içindende kocanı çıkartacam.senin ateşini anca keser bu fantezi :KK70: yok anacım ben senle baş edemiycem başka türlü :KK70:
sapık diyince kızıyorsun her lafımı fantaziye nasıl bağlıyon tabi orasıda garip :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: seksüel zekan tavan yapmış :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kremasını da hazır kullancaksın o zaman hic pisirmeyecegine göre? Ohooo böyle pastayı herkes yapar :KK70:
ohooo bu kız niye öyle yapmış ozaman oynamıyom ben :D:D neyse ozaman ben kendim yaparım ne olacak yanarsa bida yaparım oda yanarsa bidaa .annem elektriğin anasını ağlattın diye terlik fırlatana kadar yaparım :D

ohooo bu kız niye öyle yapmış ozaman oynamıyom ben :KK70::KK70: neyse ozaman ben kendim yaparım ne olacak yanarsa bida yaparım oda yanarsa bidaa .annem elektriğin anasını ağlattın diye terlik fırlatana kadar yaparım :KK70:
elektirik faturası önemli değilde butun evi zehirleme :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X