Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Menüm Sabah 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık 4 ceviz içi Ara 4 kırmızı erik Öğlen kabak yoğurt Akşam kabak yoğurt Çay ile 2 Ceviz yiyeceğim
Bugün zıvanadan çıktım ketodan da çıktım resmen Olsun ketodan çıksam da diyete devam, bugün kendimi cidden tatsız-bitik hissediyordum. Yedim ama pişman değilim. Arada bir iyi geliyor bana bu durum.
Ara: Minik bir tatlı yemiş olabilirim. :)) Midem çok ağrıyordu, annem bari şundan iki kaşık ye diye ısrar etti. Yedim, birkaç saat ağrım azaldı. O yüzden pişman değilim.
Akşam: 1 kepçe çorba, 40 gr kıyma kavurma, 4 yk bamya yemeği, bol salata
Misafir siz gün geçmiyor, bugün öğleden sonra misafir gelince giremedim,akşam da bizim bir yakinimiza özel durumu sebebiyle gitmemiş gerekti.uyuyakalmadan yazayım menümü Kahvaltı 1 yumurtadan lorlu omlet, yarım domates iki salatalık, 1 dilim tb ekmeği, 1,5 YK tahin pekmez
Ara yok Aksam(4 gibi) 3 YK kısır yanına bol bol salata 6-7 kaşık olmuş olabilüü), bir ısırık poğaça,bir catel revani(nefsimi korledim ama bununicin kaç dakka tuttum ağzımda)
ben cocuklarla uyuyakaliyorum aksam genelde bu yüzden menüm sabaha karsi gelebilir kahvalti 9da: mozarellali, domatesli, feslegenli sandvic ve kahve öglen 13te: vegan thai yedim , noodle tofu salata. ögleden sonra 4te: yarim muz, birkac berry, yarim dilim havuclu kek aksam yemegi yemiyorum. bugün yarim saat kadar yürüyüs yaptim. El_Em