Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahvaltım;2 yumurta 6 7 zeytin,beyaz peynir maydonoz ve çay (09.00) Ara öğünüm 13.00 3 kayısı 10 badem ve sade türk kahvesi Akşam yemeğim; ayran ve tavuk ızgara. 2 yada 3 litre su içtim. 2 kupa yeşil çay
Sabah 2 poğaça meyve suyu (hastanedeydim oglum hastaydı) Ogle yemeği yok Ara kiraz Aksam 1 tabak tavuk patates 4 kasik pilav salata 1 tabak corba Ara 1 tane misir
Sabah: 1 yumurtadan omlet, 20 gr zeytin, 20 gr light peynir, 1 light etimek, salata
Ara: 20 gr hurma, 10 gr badem, türk kahvesi
Akşam: 150 gr lahmacun, 1 bardak tuzsuz ayran, bol salata
2 aydır hedefime ulaşınca yiyeceğim ödül yemeğimi bugün yedim. Annem dolayısıyla içinde biraz yağ vardı ama yedikten sonra öğrendim. Moraller bir miktar bozuk ama telafi edilemeyecek bir miktar değil.
150 gr da öncelikte canım ortim, sonrasında da diplomalı bir dyt olan Calypso95 yardımıyla ayarlanmış olup tüm yemek değişim kurallarına uygundur.
su: 2 lt spor: 2616262626 saat ders çalışarak beyin cimnastiği yapmak.
Menüm Sabah yogurt Yulaf chia yeşil elma karışımı Öğlen siz veririrsiniz de ben ödül vrmem mi 2 kşk kadar dondurma Akşam tavuk suyu çorba salata ve semizotu yogurt