5. Sinema Günleri - 8. Hafta Anketi

. . .

• When Nietzsche Wept - Nietzsche Ağladığında

OY: 7 70,0%
  • Touching The Void - Boşluğa Dokunmak

OY: 1 10,0%
  • Memory - Hafıza

• Yazgı

• Ankete Katılan
    10
ben geldim bakalım hangi filmler olacak ankette şimdiden merak etmeye başladım.Anket ne zaman konacak.

Organizasyonun işleyişini biliyordum da, az kişi olunca anket atraksiyonlu olmuyor gibi geldiğinden öyle dediydim :27: Sabırsızlıkla bekliyorum ilk anketin açılmasını :))

sanırım bu sefer yine 3 film önerebiliriz , 4 film fazla geliyor az kişi olunca . Tek film riskli çünkü herkesin izlemiş olduğu bir film denk gelebilir :)
Atlantis ozaman elini çabuk tutsun , açsın ilk anketi :)

Tamam açarım anketi ama bence 4 film daha iyi, hem daha farklı filmleri keşfetmiş oluruz hem de seçeneklerimiz çoğalır. Yine de siz bilirsiniz, 3 derseniz 3 filmlik anketimi de hazırlarım bugün ya da yarına=)

ben 3 daha iyi olur diye düşünüyorum ama farketmez tabiki , ilk anketi içinden geldiği gibi aç sen Atlantis , devamı gelir :)
merakla bekliyorum , dilerim keyifli bir organizasyon olur.

ben 3 daha iyi olur diye düşünüyorum ama farketmez tabiki , ilk anketi içinden geldiği gibi aç sen Atlantis , devamı gelir :)
merakla bekliyorum , dilerim keyifli bir organizasyon olur.

tamam açayım o zaman ben:D Ama biz senin olmadığın organizasyonda 3 filmle sınırlamıştık, seçmek daha zordu, ondan ben 4 le başlayayım, olmadı eksiltirsiniz ne diyim=)))

hemen hemen dediğin gibi aslında , sadece her hafta bir kişinin bir film seçmesi yerine 3 yada 4 film seçilip anket açılıyor , böylece çoğunluğun seçtiği film izlenmiş oluyor.

çok sessiz kalıyor buralar , ben katılmak isteyen arkadaşlarımızdan bir liste hazırladım , isterseniz 6. sinema günlerine hız kesmeden başlayalım artık :)

4587.jpg

431.jpg

Prensesim haber versek mi acaba geçen sefer katılanlara? Missa vardı yanılmıyorsam, görmemiş olabilirler mi, katılmak isterler mi?

günaydın kızlar anket yine bu topik üzerindenmi açılacak

Back
X