5. Sinema Günleri 4. Anket "Pia"

buyruunn

• imJuli (temmuzda)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Bir sonraki açsa o zaman, prensesfb nin bilgisayarında da sorun vardı, önümüzdeki hafta da o açar, sorun olmaz sanırım ne dersiniz?

Başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Yeni anket belli olmuştur diye girdim ama belli olmamış
Önümüzdeki hafta iş dolayısıyla şehirdışında olucam
Nete girebilme imkanı bulabilirmiyim bilmiyorum eğer anket açılır da oy kullanmazsam beni es geçin
Kaldıki girebilirsem zaten problem olmaz

kızlar kusura bakmayın anketı acmaya yetısemedım prenssesınuykusuuyum acmıs tesekkur ederım canım haftaya ben acarımm sızler kadar degısık fılmler ılgınıze sunamıyorum gercı benımkıler daha cok gıse fılmlerı falan oluyo umarım begenırsınız haftaya acıyorum ozaman canlar
fılmıde dun bıtırebıldım anca wall u daha once ızlememıstım ılk kez ızledım
pıacım fılm ıcın tsekkur ederım canım
oncelıklerı muzıkler cok guzeldı pınk floyd hayranı deılımdır ama fılm tadında belgesel nıtelıgınle
uzun bırklıp cekımı geldı bana muzıklerı yogunluktaydı halıyle ama fılmlede butunlesmıstı
ısyanlar baskaldırıslar sıgınıslarla dolu bır fılmdı
tesekkkurler pıacım

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftalar sonra filmi bende izledim

Konuşma olmasın hep şarkı dinleyelim filmlerde ya, böylesi daha güzel.
Yorumları da okumamıştım filmi izledikten sonra okudum benimde favorim çiçeklerin seviştiği sahne
Yok artık dedim, animasyonu yapan amcanın ellerinden öpmek lazım
Klasik bir söz vardır "çocukluğuna inmek"
Bu filmde aynen o yapılmış
Sahneleri tek tek düşündüğümde birçok şey geliyor aklıma anlatmayla bitmez
Ama küçük çocuk halinde diğer çocuğun babası tarafından bir kenara itilinceki salıncaktaki o dudaklarını büzüşü çok içime dokundu
Gerçek bir sanatçı olmak kolay değil acılarla biraz yoğurulmak lazım, çocukluğundan itibaren zekası diğer arkadaşlarına göre daha farklı ancak bunun ceremesini de onlardan farklı bir psikolojiyle çekmek zorunda...

Film için teşekkürler Pia, sen önermesen ben bu güzel filmi ne zaman keşfederdim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…