selam Geveze,
Iste ayni öyle düsünüyorum ben. Aldatma sadece cinsellik ile baslamaz...
Merhaba,
oncelikle durumunuza gercekten cok uzuldum, benimde bu durum yani bosanma durumu cok yeni, bu yuzden tereddutunuzu ve icinizdeki donuklugu cok iyi anlayabiliyorum.
Bilgisayardaki o igrenc goruntuleri bosveriyorum, erkeklerin bu konuda herzaman gecerli bir sebebi vardir kendilerine gore, onu kesinlikle aldatmadan saymazlar. Biz kadinlar icin aslinda yeterlidir.
Benim psikiyatri hocam, bu konuyu yani erkek ve kadinlar arasindaki cinsellik konusundaki farki isin gercegiyle anlatmisti. O gundur bu gundur, bende istemeyerekte olsa aci gercegi kabullenmekten baska carem yoktu :)
Erkekler sadece ama gercekten ihtiyac yuzunden, hormon dengelerini korumak adina (bu konu onlarin aslinda irade disinda, yani dogadan verilmis bir ic gududur), kadinlar ise sosyallesme ve duygusallik iceren duygularla bu iliskiye onem vermektedir.
Kadinlar, sevdikleri ve asik olduklari erkekle bu duyguyu yasamak isterler, erkeklerde yine ayni duygulari barindirsada, temelinde yukarda anlattigim sebep yuzundendir.
Ama.... birde sizin durumunuzun baska bir yonu var; yabanci bir kizla yazismak. evet bencede bu aldatmaya girer, hic olmazsa aldatma potansiyelini ciddi anlamda tasir.
Psikoloji acidan bakacak olursak; duygusal anlamdaki yakinlasmalar tehlikeli olmaya basliyor, o zaman bunu farkeden kadin bunun sebebini aramasi lazim. Sizinde bahsettiginiz uzere, son yillarda kavga ve tartismalarin bol bir donem atlattiginizi yazdiniz.
Konusun, belki yeniden sil bastan deneyebilirsiniz? bu olayda sizin unutmaniz icin elinden gelen emege verecek kisi esinizdir, bu gorevide artik ona verin.
Eger sevgi bittiyse, fazla emek sarfetmeyecektir, bitmediyse size bunu unutturmak icin elinden geleni yapacaktir.
Hic olmazsa, esinize bu sansi verirsiniz degil mi?
7 yilda iyi ve kotu gunlerinizin hakkina?