5.Mikro denemem olucak ...

BenMasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
43
Slm kızlar ben 5 yıllık evliyim 4tüpbebek 1 aşılamam oldu ve hiç hamıle kalamamıştırm yeni bir dr tedaviye başladım.....

Acak sonuçtan çok korktuğum için bukez pskolojik tedavi almayı düşünüyorum ve dr sonbırkez daha görüşüp tedaviye başlamamız lazım ama hastaneye gidemiyorum neden bilmiyorum kendimi yıkılmış ve buda olmicak boşuna tedaviye başlıyorsun diye hiss var (
bana yardım edın ne olur....

Meraba Seda inan çok üzüldüm Allahtan ümidini kesme zaman neyi gösterir hiç belli olaz canım....ya seni üzmezsem ve özel değilse sizde problem nedir ve kimde yazarsan bilgi verirsen sevinirim.Kusura bakma inan sorunu çok merak ettim

merhaba
bizim sorunumuz eşimde sperm eksikliği vardı ama 2006 yılında amelıyat oldu şu anda sayıları iyi ancak bende pko yanı düzensız adet oluyorum başka hiçbir poblemımız yok şu an herşey normal gibi yanı dr oyle söylüyor problem yoksa neden rüp bebekler tutumuyor diceksın bunu bizde bilmiyoruz ama artık dayanamıyorum kendımı zayıf hissedıyorum keşke bir problemım olsaydı en azından tedavisini olurdum..............

selam canım..önce psikolojik tedavi almalısın canım acele etme..iyi düşün pozitif düşünki sonuç güzel olsun canım aynı korkuları bende yaşıyorum..bende 3micro 1 aşılama denedim negatif sonbi deneme daha yapmak istiyorum ama moral çok önemli daha zamanına karar veremedim..ama yardım kesinlikle alınmalı canım ..hakkında hayırlısı olsun positif sonuçlar almanı diliyorum .inşşş başarıcaksın canım..

çok teşekkür ederim canım ne güzel pozitif düşünüyorsun hepböyle kal allah senıde bebişerıne kavuştursun benide ben yardım almayı düşünüyorum kesinlikle

Son düzenleme:

hiç canini sikma böyle kafanda kötü düşünceler olmasin canim hep pozitif düşün herşeyde vardir bi hayir

Sedacim Merhaba,

Doktorum bana tüp bebek tedavisinde psikoloji cok önemli herşey yolunda olan fakat başarısız olan hastalar oluyor. Moralini yüksek tutman başarı şansını arttırır demişti. Ben herhangi bir psikolojik destekte almadım. Sadece kendi kendime allahım tedavi oluyorum efor sarfediyorum elimden geleni yapıyorum bu bebek hayırlıysa bana nasip et değilse hiç olmasın diye dua ettim. Dua etmek insanın psikolojisini çok rahatlatıyor.
Sonuçta ilk denememde hamile kaldım üstelik eşim ileri derecede infertilite problemi vardı micro injeksiyon dışında başka hic bir şansımız yoktu. Muayeneye gittiğimde doktorum bana seninkisi mucize en azından sizin probleminizin aynısı olan hastalarda genelde 2. yada 3. denemede başarılı olabiliyoruz demişti. Bu mucizede psikolojinin önemi çok büyük. O nedenle gerekiyorsa psikolojik destek al ama kendine acı cektirme lütfen. Allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin öncelikle.

Cnm temennilerın ve duaların için teşekkürler bu sefer bence güçlü olmaya çalışacağım bende kısmetse artık bebeklerıme kavuşmak istiyorum ne güzel sen 1. denemende bebeklerını kucağına almışsız MAŞALLAH ALLAH ım inş benımde duaşlarımı kabul eder banada bu güzel duyguyu yaşatır ............

sedacım ümitsizlik yerine umudu seç eminim herşey yoluna girecek.umarım en yakın zamanda annelik duygusunu tadarsın canım ama herşeyden önemlisi pozitif ol başaracaksın

cnm benim durumumla aynı durumun bende pkoyum eşimde sprem az ve hareketsizdi
ve ameliyat olduğu halde cnm..........
benim ilk micro denememde tuttu cnm allaha şükür ikizlerim olacak allah izin verirse

bende senin gibi olmaz dedim çok üzülüyordum ama rabbim ol dedi oldu

tek önerim dua oku bol bol yasin oku çok iyi geldi bana ben okudum hepp ve içimde hep neden olmasın vardı .......bol şans dualarım seninle ............

canım çok sağol
hayırlısıyla buyut evlatlarını inşallah
bende dua ediyorum bol bol tedaviye her başlladığımda busefer olucak diyorum ama olmadı işte o yuzden bu sefer tekrar başlamak beni tedirgin ediyor

Merhaba!Ilk microenjeksiyon denemem tuttu ve heran oglumu kucagima alicagim ani bekliyorum.

Yasadiginiz ve gecirdiginiz dönemler sizi yipratmis ve istemedende olsa ümitsiz yapmis olabilir

fakat;madem yeni bir yola giriyorsunuz eski olumsuzluklari tamamen cikartin aklinizdan.

Söylemesi kolay uygulamasi zor olsada sonundaki mucize icin yapin lütfen bunu.

Hersey dilediginiz gibi olur insl.

sedacım ümitsizlik yerine umudu seç eminim herşey yoluna girecek.umarım en yakın zamanda annelik duygusunu tadarsın canım ama herşeyden önemlisi pozitif ol başaracaksın

sizlerle konuşmak inanın beni rahatlattı çok teşekkür ederim pozitif olmaya çalışacağım ve piskoloğa gidip yardım alacağım sonuç olumsuz olursa kaldırabilirmiyim emın

insan o kadarçok ümitlerle başlıyorkı her tedaviye ama sonuç alınamayınca ve drlarında sorun yok neden olmasın kesın tutucak dediğinde duyduğunuz sonuç sızın yıpranmanızı sağlıyor elimde değill
(canım az kalmış senın bebişinin gelmesıne sanırım, güzel sağlıkla büyüt inşallah allah uzun ömür versin )

Bak kesinlikle haklisin,ümitsizlik yasaman hayir artik olmuyor benimde demen

biryere kadar normal ama birde iyi tarafindan bak!onca insan bu yollarla hamile kaliyor

kimisi ilkinde kimisi 3.de ama sonucta kaliniyor.lütfen kirma umudunu,en ihtiyacin olan sey bu cünkü.

iyi dileklerin icin tsk,ederim.insl.sende iyi haberler verirsin bize.

amin cnm ...yeni yolunda umutlu ol cnm eskiyi başarısızlıklaı unut her yol yeni umut ...

inş... burada hamiş olduğunun haberini alırız cnmmm .............

ayyyy çokk yakında doğuracaksın allah kolaylık versin sağlıcakla doğur cnm

doğumu nerede yapacaksın cnmm..............

cilekk canım çok sağol

bu tedavimde elimden gelleni yapıp umutla beklicem diğer 4 ünde olduğu gibi neden olmasın dicem ALLAHIM lütfen banada yaşat hayırlısıyla benıde evlat denilen güzellikle tanıştır umutlarımı soldurma. Hayırlıysa ver değilde verme yarabbim dicem ama sonunda olmazsa birdaha dr gidebilirmiyim bunu bilemediğim için başlayamıyorum iyi olabilicekmiyimmm belkıde dr gitmem yardım almam lazım en kısa zamanda gidicem her herşeyı pozitif düşünücem..........

amin cnm ...yeni yolunda umutlu ol cnm eskiyi başarısızlıklaı unut her yol yeni umut ...

inş... burada hamiş olduğunun haberini alırız cnmmm .............

İnşallah canım sağol burda olucam tedavim süresince zaten yardımlarınızı beklıyor olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…