5.Mikro denemem olucak ...

canım çok sağol
hayırlısıyla buyut evlatlarını inşallah
bende dua ediyorum bol bol tedaviye her başlladığımda busefer olucak diyorum ama olmadı işte o yuzden bu sefer tekrar başlamak beni tedirgin ediyor

canım bende haftaya başlıyorum inşallah.
umarım rabbim hiçbirimizin elini boş bırakmaz.
yılmaman güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor.:hooray:
bu sefer olacak inşallah.dua edicem senin için:Saruboceq:...

gecmis olsun canim uzuldum umidini yitirme allah sanada nasip eder insallah bu durumlarda morelin duzgun olmasi lazimki tedavi sonuc versin hakkinda hersey hayirli olur umarim allah senide guldurur kendine iyi bak cnm.

canimmm nasil bir aci olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum...
Seni çok iyi anliyorum...
Tüp bebeğin başarisi bana göre merkeze ve tüp bebeği yapan ekibe çok bağli.............
Sana tavsiyem her zaman ayni yere yaptirma...
Köklü ve uzman bi kodrosu olan biyerle yap.........
Bu konuda acibademin kalitesi tartişilmaz...bu güne kadar etrafimda bir çok kişi
tüp bebek yaptirdi ve hepsi bursa acibademde yaptirdi...........
Inan hepsinin ilk denemesiydi ve hepsi hamile hatta biri ikiz...
Transfer edilen yumurta sayisi da çok önemli en az 3-4 emriyo yerleştirmek başariyi arttirir...
Adanadan bir hasta geldi bursa acibademde şahin beye hatta bu siteden......
Taa adanadan geldi düşünebiliyomusun...ve şu an hamile tuttu tüp bebeği........
Allah yardimcin olsun umarim beni anlamişsindir..

merhaba arkadaşlar bende 2. denememin sonucunu geçtiğimiz cumartesi aldım ve olumsuz ankara gürgan klinikte yaptırmıştım çok zaman sabır vede maddiyat isteyen bir tedavi sudan çıkmış balık gibiyim ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum çok ümitlenmiştim nedense gerçi tek yumurta çıkıyor benden bilmiyorum aklım karışık yaş 39 heran menepoza girebilirim hayırlısı

beyaz melek evt bende 2. tüp bebek denememi bursa acıbademde yaptırdım ve şu anda 6 haftalık hamileyim allahım tamamına erdirir inş..bende çok inanıyorum merkez ve ekip iyi olmalııı

sedacım sen hangi merkezde yaptırdın canım istanbuldada acıbadem var birde orayı düşünsen

canım bende haftaya başlıyorum inşallah.
umarım rabbim hiçbirimizin elini boş bırakmaz.
yılmaman güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor.:hooray:
bu sefer olacak inşallah.dua edicem senin için:Saruboceq:...

ikimiz içinhayırlısı neyse o olsun bende senın için dua edıcem cnm

canimmm nasil bir aci olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum...
Seni çok iyi anliyorum...
Tüp bebeğin başarisi bana göre merkeze ve tüp bebeği yapan ekibe çok bağli.............
Sana tavsiyem her zaman ayni yere yaptirma...
Köklü ve uzman bi kodrosu olan biyerle yap.........
Bu konuda acibademin kalitesi tartişilmaz...bu güne kadar etrafimda bir çok kişi
tüp bebek yaptirdi ve hepsi bursa acibademde yaptirdi...........
Inan hepsinin ilk denemesiydi ve hepsi hamile hatta biri ikiz...
Transfer edilen yumurta sayisi da çok önemli en az 3-4 emriyo yerleştirmek başariyi arttirir...
Adanadan bir hasta geldi bursa acibademde şahin beye hatta bu siteden......
Taa adanadan geldi düşünebiliyomusun...ve şu an hamile tuttu tüp bebeği........
Allah yardimcin olsun umarim beni anlamişsindir..

cnm bende istanbul acıbademle görüşmüştüm ama görüşmeden öte gitmedı şu anda kın-brıs tüp bebekde denıyorum ve dr um yaptırdığın yerler çok ıyı değil o yuzden genetık test bıle istemıyorum dedı bende denemek ıstıyorum dedı aslında buda bır umut benım için

beyaz melek evt bende 2. tüp bebek denememi bursa acıbademde yaptırdım ve şu anda 6 haftalık hamileyim allahım tamamına erdirir inş..bende çok inanıyorum merkez ve ekip iyi olmalııı
senın adına sevındım canım ınşallah bende bu sefer ıyı bır merkezde yaptırmış olurum

sedacım sen hangi merkezde yaptırdın canım istanbuldada acıbadem var birde orayı düşünsen

canım ben 4 tüp bebek denememı 2 değişik yerlerde denedım aslında ısımlerını vermek istemıyorm acıbademe görüşmek için gittim ama çok kalabalık inan resmen sıra beklıyorsun saatlerce

Sedacim yine ben..!Simdi belkide ister istemez bizlerin düsünceleri sana farkli gelebiliyorur,

insanlik hali sonucta,tuzu kuru misali derler ya..öncelikle ¨kimsenin böyle bi düsüncesi

olmamasini temenni ediyorum kendi adima..Belki duymusundur hic bebek sahibi olmayan

bir kadin,evlatlik edindiginde o bebege karsi olan yogun annelik duygularindan dolayi sütü geliyor

ve bebegi emziiriyor.ben cok yakin bir cevremde yasadim bunu ve o zaman anladimki birseye

inanmak ve umutla onu tutmak herseye cözüm getiriyor.kendini en iyi sen taniyorsun,biyerlerden

yardim almaya calis daha güclü olmak icin ama lütfen birdaha deneyebilirmiyim gibi bir soru isaretine

acik kapi birakma.senin tedaviye baslaman bile yolun basi demektir.insl.iyi haberlerini duyarim,duyariz.

Sedacığım tedaviye başlamadan önce ve tedavi sırasında bazı bitkileri iç,
bu bitkiler rahmi gençleştirip, tedaviye hazırlıyor,

ayrıca tedavi sırasında yenmeyecek bazı gıdalar var
bunlara da transferden önce ve sonra dikkat etmelisin

bunların neler olduğunu buradan yazabilirmisin bizlerle paylaşırsan sevinirim bende şu an tüp bebek tedavisindeyim ve merak ettim neler içmeliyim neler yiyip neler yememeliyim

Sedacim yine ben..!Simdi belkide ister istemez bizlerin düsünceleri sana farkli gelebiliyorur,

insanlik hali sonucta,tuzu kuru misali derler ya..öncelikle ¨kimsenin böyle bi düsüncesi

olmamasini temenni ediyorum kendi adima..Belki duymusundur hic bebek sahibi olmayan

bir kadin,evlatlik edindiginde o bebege karsi olan yogun annelik duygularindan dolayi sütü geliyor

ve bebegi emziiriyor.ben cok yakin bir cevremde yasadim bunu ve o zaman anladimki birseye

inanmak ve umutla onu tutmak herseye cözüm getiriyor.kendini en iyi sen
taniyorsun,biyerlerden9

yardim almaya calis daha güclü olmak icin ama lütfen birdaha deneyebilirmiyim gibi bir soru isaretine

acik kapi birakma.senin tedaviye baslaman bile yolun basi demektir.insl.iyi haberlerini duyarim,duyariz.

canım yaaa kesınlıkle [tuzu kuru] lafını sevmedım ben kesınlıkle boyle bıdusuncem yok olamazda senın bebegın olucak hayırlısıyla olsun ALLAH annelı babalı buyutsun ınsallah sızlerın bebegı olucakkı olmayanlara yardım etsınle dımı senıj bana yaptıgın gıbı ıns benımde olucak ve 5 denemeden sonra herkese ornek olucam benı o kadarcok rahatlattınkı soyledıklerınle sana cok tesekkur ederım canım burdayım herzaman bana yardım edın olurmu tedavıye basladıgımda yazıcam sızlere

Merhaba Ayşenur.....
bana yardım ettıgınız ıcın cok teskkur ederım ınan buna ıhtıyacım cok vardı
hepinize teşekkur ederım canım sana zahmet olmıcaksa bunlara bana yazarsan sevınırım
bu sefer herseyı denemek ıstıyorum neden olmasın hepınız bana umut verdınız sızlerle konusmaya cok ıhtıyacım varmıs benım ıyıkı varsınız

canım benimde 5. tup bebek denemesi olacak kısmet olursa
kendimi hazır hissettiğim de hemen başlayacağız
seninle kader arkadaşı olacağımıza inanıyorum ve bilmiyorum neden sanırım RABBİM söyletiyor
bu sefer sende bende başaracağız hadi canım umutsuzluk yok
ayrıca neden son olsunki bir arkadaşım 90 yaşınada gelsem yinede anne olmak isteyeceğim demişti
sonradan keşke dememek için menopoza girene kadar zamanımız var yılmak yok umutsuzluk hiç yok olmassa başka sefer başka sefer RABBİM EYÜP A.S sabrını versin bizlere

A.E.O

Meraba Sadacicigim.Benim de 4 mikro ve iki asilamam var hepsi negatif.Ben de simdi 5. denemeye hazirlaniyorum.Onerebilecegin bir yer var mi Istanbul da.Ben sansimi Izmir veAlmanya da denedim olmadi simdi Istanbulda Umut Tup bebekle Yucel Karaman(bruksel tup bebek merkezi)arasinda kaldim bir fikrin var mi.Ben de 5. denemeye hazirlaniyorum.Kendimi soyle bir yokladigimda deneme yapmaya hazirim ama negatif sonuc alirsam gene ne yaparim bilmiyorum.Uzulurum ama bunun verecegi maddi ve manevi kayipta cok yipratici olur.Pozitif olma hayal etme isteme durumlarina gelince bu kadar negatfiten sonra buna cani gonulden inanarak dusunmek ve hayal etmek oldukca zor oluyor BU KADAR HAYAL KIRIKLIGINDAN sonra.Dua olayina gelince ictenlikle istemek de artik benim icin su asamada zor oluyor ama sah damarindan bize daha yakin olan Yaradanimiz bizi ve hayal ettigimiz seyi biliyor ve insallah verecektir diye umut ediyorum.Ben isin hayal ve umut kismini yalvarma ve dua kismini samimi olayim eskisi gibi cani gonulden yapamiyorum ONCA OLUMSUZLUKTAN SONRA.Rbbim gorsun ve bilsin ne cektiklerimizi ve beterinden saklasin tekrar yasatmasin ve hayirlisiyla guzeliyle bizi de istedigimiz evlada kavustursun.

canım benimde 5. tup bebek denemesi olacak kısmet olursa
kendimi hazır hissettiğim de hemen başlayacağız
seninle kader arkadaşı olacağımıza inanıyorum ve bilmiyorum neden sanırım RABBİM söyletiyor
bu sefer sende bende başaracağız hadi canım umutsuzluk yok
ayrıca neden son olsunki bir arkadaşım 90 yaşınada gelsem yinede anne olmak isteyeceğim demişti
sonradan keşke dememek için menopoza girene kadar zamanımız var yılmak yok umutsuzluk hiç yok olmassa başka sefer başka sefer RABBİM EYÜP A.S sabrını versin bizlere

A.E.O

Kader arkadaşım merhaba.....

inşallah dediğin gibi olurda bu sefer başarırız canım alah yardımcımız olsun istiyorum artık bende anne olmak istiyorum herkes gibi allahım bize bu mutluluğu hayırlısıyla yaşat isteyen herkese ver .............

X