5.Mikro denemem olucak ...

Meraba Sadacicigim.Benim de 4 mikro ve iki asilamam var hepsi negatif.Ben de simdi 5. denemeye hazirlaniyorum.Onerebilecegin bir yer var mi Istanbul da.Ben sansimi Izmir veAlmanya da denedim olmadi simdi Istanbulda Umut Tup bebekle Yucel Karaman(bruksel tup bebek merkezi)arasinda kaldim bir fikrin var mi.Ben de 5. denemeye hazirlaniyorum.Kendimi soyle bir yokladigimda deneme yapmaya hazirim ama negatif sonuc alirsam gene ne yaparim bilmiyorum.Uzulurum ama bunun verecegi maddi ve manevi kayipta cok yipratici olur.Pozitif olma hayal etme isteme durumlarina gelince bu kadar negatfiten sonra buna cani gonulden inanarak dusunmek ve hayal etmek oldukca zor oluyor BU KADAR HAYAL KIRIKLIGINDAN sonra.Dua olayina gelince ictenlikle istemek de artik benim icin su asamada zor oluyor ama sah damarindan bize daha yakin olan Yaradanimiz bizi ve hayal ettigimiz seyi biliyor ve insallah verecektir diye umut ediyorum.Ben isin hayal ve umut kismini yalvarma ve dua kismini samimi olayim eskisi gibi cani gonulden yapamiyorum ONCA OLUMSUZLUKTAN SONRA.Rbbim gorsun ve bilsin ne cektiklerimizi ve beterinden saklasin tekrar yasatmasin ve hayirlisiyla guzeliyle bizi de istedigimiz evlada kavustursun.

Onca hayel kırıklığı ve olumsuzlukların arkasında bit mutluluk gizlenıyor ama onu bulabilirmiyiz ulaşılması çok zor cesaretım yetermı bilmem burdayız hepimiz birbirimize destek olmaya çalışacağız başaracağız kızlar ................ Çiçekciğim ikigündür benım boyle düşünmeme sebep oldu iyide oldu başaracağım...................

Arkadaşlar tedavi sırasında ve transferden sonra patates, nane, adaçayı, maydanoz gibi sebze ve çayları içmemelisiniz,
birkaç tane daha var ama şuan aklıma gelmedi,
tedavi öncesinde ve sırasında çakşır otu ve hayıt suyu içebilirsiniz,
tabi yumurtalık cevabınız az ise
yumurtalık cevabınız çok fazla ise bitkisel ürünler kullanmamanızı tavsiye ederim

bende 3 kere denedim şimdi yeni başladım tedaviye ama senin gibi hissediyorum yardım almam lazım ama bi türlü olmuyo içine kapanık oldugum için dr a anlatmam her halde sorunlarımı ne yapcamı bilmiyorum bu tedavide işe yaramicak diye korkuyorum

bende 3 kere denedim şimdi yeni başladım tedaviye ama senin gibi hissediyorum yardım almam lazım ama bi türlü olmuyo içine kapanık oldugum için dr a anlatmam her halde sorunlarımı ne yapcamı bilmiyorum bu tedavide işe yaramicak diye korkuyorum

Tedavi sırasında bence en önemli şey moral
ümitsizliğe sakın kapılmayın,
her tedavim sırasında bunda başaracağız diye gittik,

eğer çok bunaldın ise tedavi başlamadan önce tedbirini almalısın,

Allahtan umut kesilmez, bir gün gelecektir İnşallah o beklenen bebekler ve İnşallah o gün çok yakındır sizin ve herkes içina.s.

Sedayildiz arkadaşim sen tedaviye nerede başladin. Umarim çok iyi sonuçlar alirsin. Ama umudunu yitirme ... Herşey allahtan .... Verende o vermeyen de.... Bizlere hayirli evlatlarimizi nasip ederse de etmezse de bizler için herşeyin hayirlisini bilen isteyen şüphesiz ki odur....
Böye düşünmek insani hem daha sabirli, hem daha güçlü tutuyor....
Yani boşver ya takma demek kolay insanlara ama hiçbir işe yaramazki...
Oysa ki başimiza gelen her olayin yaşadiklarimizin umduklarimizin ve sonunda bulduklarimizin tek ve yegane sebebi yüce rabbim yalnica...
Bunu böyle bilmek düşünmek inan hiçbir terapinin yapamadiğini yapacaktir göreceksin...

Rabbime , kendine ve doktorlarimiza olan inancini yitirme...
Göreceksin herşey daha iyi olacak...

Sedayildiz arkadaşim sen tedaviye nerede başladin. Umarim çok iyi sonuçlar alirsin. Ama umudunu yitirme ... Herşey allahtan .... Verende o vermeyen de.... Bizlere hayirli evlatlarimizi nasip ederse de etmezse de bizler için herşeyin hayirlisini bilen isteyen şüphesiz ki odur....
Böye düşünmek insani hem daha sabirli, hem daha güçlü tutuyor....
Yani boşver ya takma demek kolay insanlara ama hiçbir işe yaramazki...
Oysa ki başimiza gelen her olayin yaşadiklarimizin umduklarimizin ve sonunda bulduklarimizin tek ve yegane sebebi yüce rabbim yalnica...
Bunu böyle bilmek düşünmek inan hiçbir terapinin yapamadiğini yapacaktir göreceksin...

Shenay, cnm çok sağol inannın burda aldığım cevaplar benı çok mutlu ettı tedaviye çok iyi başlayacağım ve başarıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tedavi sırasında bence en önemli şey moral
ümitsizliğe sakın kapılmayın,
her tedavim sırasında bunda başaracağız diye gittik,

eğer çok bunaldın ise tedavi başlamadan önce tedbirini almalısın,

Allahtan umut kesilmez, bir gün gelecektir İnşallah o beklenen bebekler ve İnşallah o gün çok yakındır sizin ve herkes içina.s.

canım sağol inşallah bırgun bende başaracağım rüyalarımdakı bebeğime kavuşacağım artık ağlamak yok..............

canım bak ben bir kıtaba başladım bana yardımcı oluyorrr istersen sende dene bişii kaybetmezsin (Secret) herşeyın çekım yasasıyla senın istediğin gibi olduğuna inandırıyor senı mıgroslarda bile var canım allak ikimizinde yardımcısı olsun en azından olmıcak düşüncenı kafandan atmana yardımcı olur gerisi allah a kalmış dua edicez.............

canım bak ben bir kıtaba başladım bana yardımcı oluyorrr istersen sende dene bişii kaybetmezsin (Secret) herşeyın çekım yasasıyla senın istediğin gibi olduğuna inandırıyor senı mıgroslarda bile var canım allak ikimizinde yardımcısı olsun en azından olmıcak düşüncenı kafandan atmana yardımcı olur gerisi allah a kalmış dua edicez.............

Evet bu kitap dogru bir secim

allahım inş. bu defa yavrularınızı size baıslar hepimize inş...... hakkınızda hayırlısıolsun bolll bolllll sanslar allaha emanet olun bütün iyilik melekleri sizinle olsun

Canim sedayildiz bende tavsiye ettiğin kitabi okumaya çalişacam...
Herşey kafamizda başliyor bitiyor...
Gerisi hikaye....
Ve daha önce yazdiklarim gibi herşeyin eni iyisini o!!!!!! Biliyor...

HİÇ BİR ÇOCUK ANNE DEMEDİ...

Hiçbir çocuk bana "ANNE" demedi,
Ben hiç anne” olmadım ki..

"Anne" diyen tatlı sesi
Sokaklarda, komşularda duydum
Sokaklarda, komşularda gördüm onları.
Koşuyorlar, gülüyorlar, oynuyorlardı,
"Ana" diyorlardı, "baba" diyorlardı,
Koşup sarılıyorlardı boyunlarına.
Analar, babalar çocuklarını
Öpüyorlar, okşuyorlar, seviyorlardı;

Hiçbir çocuk içtenlikle,
Sevecen atılmadı, sarılmadı boynuma
Benim hiç çocuğum olmadı ki...

Sevgilerin en kutsalı çocuk sevgisi
Seslerin en güzeli "anne" diyen ses.
Ben, hep bu türkülü sesi dinlerim
Ben, hep "anne" diyen sesi duyarım
Bir çocuk bana doğru koşsa uzaktan
Onu, birden sımsıcak ruhumla kucaklarım..

Geceyarısı bir çocuk ağlasa uzaklarda,
Anasından, babasından önce duyarım..

Günün haber saatlerinde,
Radyoda, televizyonda
Dergilerde, gazetelerde
Yollarda, sokaklarda
Öldürüldü, öldü derler
Ah... Yavrum derim..

Oysa ne öleni bilirim,
Ne öldüreni.
Çaresiz alıp başımı giderim,
Ağlayan analarla, babalarla beraber