- 2 Mayıs 2008
- 1.173
- 3
- 43
Meraba Sadacicigim.Benim de 4 mikro ve iki asilamam var hepsi negatif.Ben de simdi 5. denemeye hazirlaniyorum.Onerebilecegin bir yer var mi Istanbul da.Ben sansimi Izmir veAlmanya da denedim olmadi simdi Istanbulda Umut Tup bebekle Yucel Karaman(bruksel tup bebek merkezi)arasinda kaldim bir fikrin var mi.Ben de 5. denemeye hazirlaniyorum.Kendimi soyle bir yokladigimda deneme yapmaya hazirim ama negatif sonuc alirsam gene ne yaparim bilmiyorum.Uzulurum ama bunun verecegi maddi ve manevi kayipta cok yipratici olur.Pozitif olma hayal etme isteme durumlarina gelince bu kadar negatfiten sonra buna cani gonulden inanarak dusunmek ve hayal etmek oldukca zor oluyor BU KADAR HAYAL KIRIKLIGINDAN sonra.Dua olayina gelince ictenlikle istemek de artik benim icin su asamada zor oluyor ama sah damarindan bize daha yakin olan Yaradanimiz bizi ve hayal ettigimiz seyi biliyor ve insallah verecektir diye umut ediyorum.Ben isin hayal ve umut kismini yalvarma ve dua kismini samimi olayim eskisi gibi cani gonulden yapamiyorum ONCA OLUMSUZLUKTAN SONRA.Rbbim gorsun ve bilsin ne cektiklerimizi ve beterinden saklasin tekrar yasatmasin ve hayirlisiyla guzeliyle bizi de istedigimiz evlada kavustursun.
Onca hayel kırıklığı ve olumsuzlukların arkasında bit mutluluk gizlenıyor ama onu bulabilirmiyiz ulaşılması çok zor cesaretım yetermı bilmem burdayız hepimiz birbirimize destek olmaya çalışacağız başaracağız kızlar ................ Çiçekciğim ikigündür benım boyle düşünmeme sebep oldu iyide oldu başaracağım...................