• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Eşim 5 tl attı kumbaraya onuda alıştırdım kumbaraya:27:nezaman acıp dolar alıcaz dıyor ay sonunu bekle dedım:ssz:

günaydın kızlar...benmde bugün kumbaraya atılmayı bekleyen 7.60 liram var:9:gün içinde bozugum ne kadarsa atıyorum bende...:34::34:

Günaydın kızlarr:16: Var mı bugün çalışanlar ? Ben mesaiye başladım bile . :17: Akşam olurmu ki :26:

ne iş yapıyosun canım :)
maşallah kızlar çalışkansınız benim bütün bozuklar bitti gitti :( olanıda attıydım kumbaraya ay sonu olunca aidat falan derken bitiyo :D

ne iş yapıyosun canım :)
maşallah kızlar çalışkansınız benim bütün bozuklar bitti gitti :( olanıda attıydım kumbaraya ay sonu olunca aidat falan derken bitiyo :D

cumartesi pazar dinlenemeyince, butun hafta cok verimsiz oluyo benim icin.

yani 5 gun calismakla, aslinda 7 gun ara vermeden claismanin verimlilikleri ayni oluyo, ama ustundeki kisi isteyince mecburen yapiyosun iste.

dun taksiye binmek zorunda kaldim, kardesimin arabasina binmekle yaptigim butun birikim gitti:), sanirim daha planli olmayi ogrenip, toplu tasimayi daha uygun kullanmayi ogrensem daha iyi olacak:)

cumartesi pazar dinlenemeyince, butun hafta cok verimsiz oluyo benim icin.

yani 5 gun calismakla, aslinda 7 gun ara vermeden claismanin verimlilikleri ayni oluyo, ama ustundeki kisi isteyince mecburen yapiyosun iste.

dun taksiye binmek zorunda kaldim, kardesimin arabasina binmekle yaptigim butun birikim gitti:), sanirim daha planli olmayi ogrenip, toplu tasimayi daha uygun kullanmayi ogrensem daha iyi olacak:)

bazen bende binmek zorunda kalıyorum :/

merhabaaa
ne güzel ya topikte ses seda olması
ben daha atamadım bozukluk eşimi bekliyorum şimdilik
o gelince tırtıklr sizede yazarım:1::1:

kızlar bu ay 28 gun perşembe günü bildirim yapmayı unutmayın bu ay kimseden büyük paralar beklemiorum ama önümüzdeki ay daha dinamiik paralar bekliorum hepimizden:)

kızlar bu ay 28 gun perşembe günü bildirim yapmayı unutmayın bu ay kimseden büyük paralar beklemiorum ama önümüzdeki ay daha dinamiik paralar bekliorum hepimizden:)

canım biliyorsun diğer topic ten buraya transfer olduk
orada ay başından beri biriktiriyordk
bildirimi bu topic açıldıktan soraki birikimimiz üzarindenmi yapacağız
yoksa ay başlangıcından beri mi

Back
X