• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

ona kalsa yarın evlenecez de:) işte okul bitmedi daha iş güç sahibi olamadık vs...:)

şaka yapıyorum canım zaten ne aceleniz var
zaman sizin kısmetse işinizi elinize alana kadar bekleyin
bizim dönemimizde acele etmek önemliydi ama şimdi bence herşey yoluna girmeden evlenilmemeli

şaka yapıyorum canım zaten ne aceleniz var
zaman sizin kısmetse işinizi elinize alana kadar bekleyin
bizim dönemimizde acele etmek önemliydi ama şimdi bence herşey yoluna girmeden evlenilmemeli

ayy abla bakalım bizim halimiz ne olacak yani:) nereye atanacaz sonra düğün dernek sıkıntı hepsi:)

ayy abla bakalım bizim halimiz ne olacak yani:) nereye atanacaz sonra düğün dernek sıkıntı hepsi:)

hiç sıkıntı olmaz canım merak etme hepsi hallolur
ablamın kaynına adanadan gelin gelecek canım yakında düğün var
ki bunlar izmirde otuuyorlar
kaç saatlik yol düşün ama organize oluyor bir şekilde sıkma canını

Ben de para biriktirmek istiyorum.:84:Bu ay çok sıkışığım ama önümüzdeki ay buraya takılabilirim inşallah.Çarşıya bir çıkıyorum o ay bir daha çıkmamam lazım mı toparlanayım.:26:Alışverişe çok harcıyorum.Çalışınca insan bıkıyor kıyafetlerinden almadan da olmuyor yenisini.Artık almamaya çalışacağım.Ya da çarşı işini iptal edeceğim.Dolap doldu taşıyor yazık günah.:5:

Ben de para biriktirmek istiyorum.:84:Bu ay çok sıkışığım ama önümüzdeki ay buraya takılabilirim inşallah.Çarşıya bir çıkıyorum o ay bir daha çıkmamam lazım mı toparlanayım.:26:Alışverişe çok harcıyorum.Çalışınca insan bıkıyor kıyafetlerinden almadan da olmuyor yenisini.Artık almamaya çalışacağım.Ya da çarşı işini iptal edeceğim.Dolap doldu taşıyor yazık günah.:5:

canım o alışverişlerinden kalan bozujkalrı at kumbişe şimdiden başla:)

kızlar dün bende 5 lira attım kumbaraya
düğünümüz olacağndan bu ara masraf çok o yüzden fazla atamıyorum beni idare edin artık

merhaba arkadaşlar... sırf bu konuya katılabilmek için üye oldum :) beni de alır mısınız aranıza ben de birikim yapmak istiyorum...

sağol canım... ay başında kumbaraya para atmaya başlamıştım 33 lira olmuş... banknot olarak da 80 tl var... bu ay yarım altın almak hedefim bakalım... inşallah başarırım...

Back