Ben saymadan atıyorum çoğu zaman :) bugün yine bozuk 2-3 tl attım :)
ben durup durup sayıyorum sanki çoğalacak
dün canım pasta çekti diyetteyim diye yemedim ama yemiş gibi yaptım. 20 lira tutuyodu kolasıydı falan geldim 100 lirayı kumbaraya attım 80 çıkardımkumbişte 138 liram oldu.
Ben de saymadan atınca çoğaldığını hissediyorumo dediğinizi de çok yapıyorum. Yani diyelim 50 tl param var. Kumbarama atıp yerine 30-40 tl çıkarıyorum.
kızlar merhaba benıde aranıza dahıl edermısınız
kucuk bı sandık aldım kendıme ahşap ayın bırınden berı bırıktırmaeye başladım
esım ucretını günlük olarak alıyor hergun 10 tl olmak uzere
ızın gunlerı dışında 10 tl lık bır artış yapmışlar yanı aylık 260 270 tl gıbı bır rakam
esımd3e onu bana verıyor hergun ıstedıgın gıbı harca dedı
ama ben kendı bünyemde bırıkım yapmak ıstgıyırum
hedefım en azından bır kucuk altın her ay sızce nasıl yapmalıuyım kızlar altın olursa bozmam dıe duşundum
fıkırlerınıze destegınıze ıhtıyacıcm var
bu gün bildirim dimi arkadaşlar. beni de listeye alır mısınız.
dün 10 Tl daha attım. sonra eşimin pantolonundan 8 tl çıktı onu da attım topamda 151 TL oldu. 10 gün için iyi. ay sonunda yarım alacaktım ama bildirim bu gün olunca kombişi sııfırlayıp bununla yarın çeyrek alıcam .
birikimlerinize maşallahhhbende başlamayı dusunuyorum bacılar inşallah başarırımmm :26: kociş akşam bi gelsin bakalım neler tırtıklayabılırımm...
hanımlar benide listeye dahil edin lütfen. yarın pazara gidicem. bakalım ne kadar arttırıp ta kenara koyabilicem. inşallah ilk tasarrufuma yarın başlayabilirim. hepinize bol bereketli birikimler :)
kızlar annem kalp krizi geçirdi ve biz anlamadık hastahaneye 2 gün sonra gittik doktor hemen anjiyo ya aldı kalbine stent taktılar bi damarı yüzde yüz tıkalı çıktı allah annemi başımdan eksik etmedi şükürler olsun babamda 2 sene önce babam vefat etti yani babam yok anneme de bişe olsaydı yıkılırdım bu aralar psikolojim çok bozuk...
kızlar annem kalp krizi geçirdi ve biz anlamadık hastahaneye 2 gün sonra gittik doktor hemen anjiyo ya aldı kalbine stent taktılar bi damarı yüzde yüz tıkalı çıktı allah annemi başımdan eksik etmedi şükürler olsun babamda 2 sene önce babam vefat etti yani babam yok anneme de bişe olsaydı yıkılırdım bu aralar psikolojim çok bozuk...
hoşgeldin canım
bence altın fikri mantıklı canım ya neden diyecek olursan bende kumbaramdan harcıyorum bazen
tabii bunu topicteki kızlar duymasın
ama altın olunca bozmak gücüne gidiyor insanın
ben olsam kesin altın yapardım canım
Hosgordum esracigim bende o sekilde.dusundum inan bugun altini yapana kadar o para beni hep.kiskirtti ama oyuna gelmedim bir hizla aliverdim.altinimi esimde sasirdi insalla kucuk sandigin altin ile dolar dedi sanko kafami yapti ne:)
canım çok iyi etmişsin
ayıptır demesi bende yapmıştım biraz altın öyle ufak tefek biriktirerek
şimdi kaynımın düğünü var ona bilezik yaptım o altınlarla
eğer olmasalar sıkışırdım baya bi
sakla samanı gelir zamanı
sen azimle devam et canım bence biriktirmeye
eşin kafa bulmamıştır canım destek olur sana kesin azmini görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?