• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Uzun zamandır girmediğim için bu topiği görmemişim :) Güzel olmuş, tam bana göre :46: Ben de 5-10 kuruş demeden hep kumbarama atıyorum. Bazen bozuk olmuyor, içinden 5 TL çıkarıp 10 TL koyuyorum. Gayet karlı oluyor bu değişim de :52: Böyle yaparak gram altın aldım hatta :52: Yine düşse yine alırım belki ama öğrenciyiz işte çok alamıyoruz :)

Evde olmak cok guzel.ben malesef biriktirdigim herseyi harcadim tatilde.sadece 40 liram vardi giderken evde biraktigim.bugunde 40 verdi esim ama ben 5.50 atabildim.isin kotusu sirf para harcamak icin harcamisim simdi dusununce ne kadar gereksiz harcamisim.gerekli hic birsey yok aldiklarimda.
Vicdan yaptim simdi bak

Uzun zamandır girmediğim için bu topiği görmemişim :) Güzel olmuş, tam bana göre :46: Ben de 5-10 kuruş demeden hep kumbarama atıyorum. Bazen bozuk olmuyor, içinden 5 TL çıkarıp 10 TL koyuyorum. Gayet karlı oluyor bu değişim de :52: Böyle yaparak gram altın aldım hatta :52: Yine düşse yine alırım belki ama öğrenciyiz işte çok alamıyoruz :)

Hoş geldin wishpearl , paylaş sende günlük birikimlerini bizlerle. Kat be kat arttır altınlarını .
Böylelikle herkes için motivasyon olur :34:

bugün bendende 3 tl canlar

Bereketi bol olsun canım.

Evde olmak cok guzel.ben malesef biriktirdigim herseyi harcadim tatilde.sadece 40 liram vardi giderken evde biraktigim.bugunde 40 verdi esim ama ben 5.50 atabildim.isin kotusu sirf para harcamak icin harcamisim simdi dusununce ne kadar gereksiz harcamisim.gerekli hic birsey yok aldiklarimda.
Vicdan yaptim simdi bak

Boşver üzülme aksine bu seni daha çok birikim yapman için tetiklesin. Bol bol biriktirişin inşallah.

4 lirada benden..hergun kumbarayi sayip sayip duruyorum.saydikca cogalacak sanki.harcamamak icin fikir veren varmi aramizda.yoksa benim kumbara zor dolar.zira cokta olsa azda olsa gidiyo bende durmuyo

4 lirada benden..hergun kumbarayi sayip sayip duruyorum.saydikca cogalacak sanki.harcamamak icin fikir veren varmi aramizda.yoksa benim kumbara zor dolar.zira cokta olsa azda olsa gidiyo bende durmuyo

bantla civi çak herşeyi yap kumbişi açma:)

pztesi erkek arkadaşımın doğum günü bugün ona hediye aldım baya bi para bayıldım:) para atamıorum:)

Bizde bereketi kaçar derler , çok sayma sen . Biriktir bir süre sonra say ki hem heyecanlı olsun hem de daha çok olsun diye hırs yaparsın belki :9:

Ama sayarken bi mutlu oluyorum ki sormayin.bu yasimda ilk defa para biriktiriyorum kolaymi.
Gercekten bereketi kaciyo galiba.saymayim bakalim bu kez surpriz olsun
bugun 8,20...
Attim gitti

gitti desene senin yatırımlar canım
,ne aldın bakalım erkek arkadaşına canım
bu ara bende pek atamadım ama atmaya başlıycam yine

canım adidastan spor ayakkabı iki tanede t shirt aldım bide okumak istediği dergiler vardı sporla alakalı onlar:)yetmezmi:)

Back