Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)
- Konu Sahibi cagla2525
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
naber benim tasarruf abidesi canlarım nasılsınız
Sen nasılsın Esra cım , keyifler yerindeyse umarım.
Sen nasılsın Esra cım , keyifler yerindeyse umarım.
iyi diyelim iyi olalım canım sağol
bu ara pek gelmiyormusun yoksa benmi senle karşılaşamadım
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
iyi diyelim iyi olalım canım sağol
bu ara pek gelmiyormusun yoksa benmi senle karşılaşamadım
Canım birikim biraz gel git li olunca topiğede daha az uğruyorum.
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Uzun zamandır girmediğim için bu topiği görmemişim :) Güzel olmuş, tam bana göre Ben de 5-10 kuruş demeden hep kumbarama atıyorum. Bazen bozuk olmuyor, içinden 5 TL çıkarıp 10 TL koyuyorum. Gayet karlı oluyor bu değişim de Böyle yaparak gram altın aldım hatta Yine düşse yine alırım belki ama öğrenciyiz işte çok alamıyoruz :)
Evde olmak cok guzel.ben malesef biriktirdigim herseyi harcadim tatilde.sadece 40 liram vardi giderken evde biraktigim.bugunde 40 verdi esim ama ben 5.50 atabildim.isin kotusu sirf para harcamak icin harcamisim simdi dusununce ne kadar gereksiz harcamisim.gerekli hic birsey yok aldiklarimda.
Vicdan yaptim simdi bak
Vicdan yaptim simdi bak
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Uzun zamandır girmediğim için bu topiği görmemişim :) Güzel olmuş, tam bana göre Ben de 5-10 kuruş demeden hep kumbarama atıyorum. Bazen bozuk olmuyor, içinden 5 TL çıkarıp 10 TL koyuyorum. Gayet karlı oluyor bu değişim de Böyle yaparak gram altın aldım hatta Yine düşse yine alırım belki ama öğrenciyiz işte çok alamıyoruz :)
Hoş geldin wishpearl , paylaş sende günlük birikimlerini bizlerle. Kat be kat arttır altınlarını .
Böylelikle herkes için motivasyon olur
bugün bendende 3 tl canlar
Bereketi bol olsun canım.
Evde olmak cok guzel.ben malesef biriktirdigim herseyi harcadim tatilde.sadece 40 liram vardi giderken evde biraktigim.bugunde 40 verdi esim ama ben 5.50 atabildim.isin kotusu sirf para harcamak icin harcamisim simdi dusununce ne kadar gereksiz harcamisim.gerekli hic birsey yok aldiklarimda.
Vicdan yaptim simdi bak
Boşver üzülme aksine bu seni daha çok birikim yapman için tetiklesin. Bol bol biriktirişin inşallah.
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Hoş geldin wishpearl , paylaş sende günlük birikimlerini bizlerle. Kat be kat arttır altınlarını .
Böylelikle herkes için motivasyon olur
Hoşbulduk :) bugün benden 5 TL :)
- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
- 163
4 lirada benden..hergun kumbarayi sayip sayip duruyorum.saydikca cogalacak sanki.harcamamak icin fikir veren varmi aramizda.yoksa benim kumbara zor dolar.zira cokta olsa azda olsa gidiyo bende durmuyo
bantla civi çak herşeyi yap kumbişi açma:)
pztesi erkek arkadaşımın doğum günü bugün ona hediye aldım baya bi para bayıldım:) para atamıorum:)
gitti desene senin yatırımlar canım
,ne aldın bakalım erkek arkadaşına canım
bu ara bende pek atamadım ama atmaya başlıycam yine
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Bizde bereketi kaçar derler , çok sayma sen . Biriktir bir süre sonra say ki hem heyecanlı olsun hem de daha çok olsun diye hırs yaparsın belki4 lirada benden..hergun kumbarayi sayip sayip duruyorum.saydikca cogalacak sanki.harcamamak icin fikir veren varmi aramizda.yoksa benim kumbara zor dolar.zira cokta olsa azda olsa gidiyo bende durmuyo
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
- 163
gitti desene senin yatırımlar canım
,ne aldın bakalım erkek arkadaşına canım
bu ara bende pek atamadım ama atmaya başlıycam yine
canım adidastan spor ayakkabı iki tanede t shirt aldım bide okumak istediği dergiler vardı sporla alakalı onlar:)yetmezmi:)
canım adidastan spor ayakkabı iki tanede t shirt aldım bide okumak istediği dergiler vardı sporla alakalı onlar:)yetmezmi:)
yeter canım ya güzel seçimler olmuş bence tebrikler
kaç yaşına giriyor sevgilin canım