5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Eşim 5 tl attı kumbaraya onuda alıştırdım kumbarayanezaman acıp dolar alıcaz dıyor ay sonunu bekle dedım

Günaydın kızlarr Var mı bugün çalışanlar ? Ben mesaiye başladım bile . Akşam olurmu ki :26:

günaydın kızlar...benmde bugün kumbaraya atılmayı bekleyen 7.60 liram vargün içinde bozugum ne kadarsa atıyorum bende...

ne iş yapıyosun canım :)
maşallah kızlar çalışkansınız benim bütün bozuklar bitti gitti olanıda attıydım kumbaraya ay sonu olunca aidat falan derken bitiyo

cumartesi pazar dinlenemeyince, butun hafta cok verimsiz oluyo benim icin.

yani 5 gun calismakla, aslinda 7 gun ara vermeden claismanin verimlilikleri ayni oluyo, ama ustundeki kisi isteyince mecburen yapiyosun iste.

dun taksiye binmek zorunda kaldim, kardesimin arabasina binmekle yaptigim butun birikim gitti:), sanirim daha planli olmayi ogrenip, toplu tasimayi daha uygun kullanmayi ogrensem daha iyi olacak:)

bazen bende binmek zorunda kalıyorum :/

merhabaaa
ne güzel ya topikte ses seda olması
ben daha atamadım bozukluk eşimi bekliyorum şimdilik
o gelince tırtıklr sizede yazarım

Oleeey eski pantolunumun cebide 20 tl buldum onu attim

Hiç başıma gelmeyen olay,asla paramı bir yerde unutmam o yüzden de bir yerden çıkmıyor.Hatta bozuk paralarımın hesabını bile iyi bilirim. Keşke unutsam da senin gibi ortaya çıkınca sevinsem.

kızlar bu ay 28 gun perşembe günü bildirim yapmayı unutmayın bu ay kimseden büyük paralar beklemiorum ama önümüzdeki ay daha dinamiik paralar bekliorum hepimizden:)

kızlar bu ay 28 gun perşembe günü bildirim yapmayı unutmayın bu ay kimseden büyük paralar beklemiorum ama önümüzdeki ay daha dinamiik paralar bekliorum hepimizden:)

canım biliyorsun diğer topic ten buraya transfer olduk
orada ay başından beri biriktiriyordk
bildirimi bu topic açıldıktan soraki birikimimiz üzarindenmi yapacağız
yoksa ay başlangıcından beri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…