- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Kızlar bişey sorcam bu biriktirdiğiniz paraları harcamadan durabiliyor musunuz, ben geçen gün hiç param kalmadı aldım, hiç bütçemiz artıya geçmiyor ki, hayat mı pahalı, biz mi harcamasını bilmiyoruz anlamadım kiNeyse Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bir gün artıya geçtiğimizi de görürüm. Araba taksidimiz var, artı diğer taksitler, 2 de çocuk olunca maalesef harcama çok oluyor, çok şükür ki işimiz var da iyi kötü geçnip gidiyoruz, Aralık sonunda da araba taksidimiz bitiyor.
5 ay oldu topik açılalı.Bende gerektiğinde kullanıyorum.Hedefim altın almaktı ama henüz alamasam 300 civarı duruyo zulada
Amin inşallah kumbaranda biriktirdiklerini kullanmak zorunda kalmaz da birikim olarak ayırabilirsin.
Allah ödeme kolaylığı versin , taksitler bitince eminim biraz daha rahatlarsınız.
Kızlar bişey sorcam bu biriktirdiğiniz paraları harcamadan durabiliyor musunuz, ben geçen gün hiç param kalmadı aldım, hiç bütçemiz artıya geçmiyor ki, hayat mı pahalı, biz mi harcamasını bilmiyoruz anlamadım kiNeyse Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bir gün artıya geçtiğimizi de görürüm. Araba taksidimiz var, artı diğer taksitler, 2 de çocuk olunca maalesef harcama çok oluyor, çok şükür ki işimiz var da iyi kötü geçnip gidiyoruz, Aralık sonunda da araba taksidimiz bitiyor.
merhaba kızlar nasılsınız gelemedim ne zamandır dün kumbarama 5 tl bugünde 6 tl attım allah arttırsın inşallah
esracığım naptınız ev iş canım?biz biraz daha ertelemeye karar verdik canım hayırlısı olur inşallah
Amin canım teşekkür ederim.
Biri 3,5 yaşında , diğeri 6,5 aylıkAllah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Bakıyım canım konuna , bende çok istikrarlı gidemesem de öyle,böyle derken kilo vermeye çalışıyorum.
Ahh inşallah incecik olsak keşke kısa sürede
Hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle oturun.canım ben şimdiye kadar biriktirdiğimden pek harcamadım
ama şimdiden sorasını bilemem çünkü ev taksitine girdik
sizinde harcamanız olur tabi çocuk filan olunca canım
geliri kadar gideri oluyor insanın
Hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle oturun.
canım evi aldık şükür biz
tadilat başladı heryeri yıkıldı evin bi görsen berbat halde
Allah sizede hayırlı bir yer nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın canım evlatlarını
Allah her dileyene içinde bizede nasip etsin
ayy canım ne güzel aldınız mı evi allah hayırlı uğurlu eylesin:) bu topic nelere konu oldu şimdide ev sahibi oldunuz:)
Amin çok teşekkür ederim.
Eviniz hayırlı , uğurlu olsun, inşallah yeni evle beraber hayırlısıyla ailenize kısa zamanda yeni bir üye katılır.
Allah gönlüne göre versin.
Son bir kaç aydır küçük küçük ama düzenli olarak birikim yapmama rağmen bir türlü artıya geçemedim. Kenara koyduğum tüm parayı borçlarımı kapatmak için kullanıyorum. Umarım bu ay bitecek :)
Çok sevindim hayırlı olsun. Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah.
Benide alirmisiniz araniza.kendimi bildim bileli uc kurus param olmadi kenarda.burda bikac konu okuyunca dank etti kafama.biriktirmek istiyorum...kurus kurus lira lirada olsa.mobilyalarim degisecek yaz sonu.perdelerimi alip esime surpriz yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?