• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

iyi bir annesin belliki
evladımdan kısamam demen hoşuma gitti ne yalan söyliyim
foruma başka konulara göz at
bebek hasretiyle yananların yorumlarını oku bir ara
herkes evlat hasretiyle yanıyor
sen iyi bir iş yap sigaranı bırak evladına harca paranı bence

Okuyamam cunku yüregìm dayanmiyo.4 yil o hasretle yanan biri olarak:((

Okuyamam cunku yüregìm dayanmiyo.4 yil o hasretle yanan biri olarak:((

canım belliki sende bebek için bazı zorluklara katlanmışsın
ama olsun hayırlısı olmuş bak
madem sende yaşadın bazı şeyler bizlerle deneyimlerinizi paylaşmalısın o zaman canım
benimde yazdığımgebelik bölümünde bir konu var
linkini sana özel msjla göndericem
orayada gel yaz canım konuşuruz oradada ne dersin

Selam kizlarrr, beni de alir misiniz araniza.
Biz esimle zaten ev icin birikim yapiyoruz. Ama bebek sahibi olmak istiyorum bu yuzden bebegimiz icin simdiden ufak tefek birikim yapmak istiyorum. Yani buyuk birikimin yaninda bir de ben ufak birikim yapmak istiyorum kendimce. Bebegim dogana kadar para biriktirmek, biriken paralarla da bebegimin ihtiyaclarini karsilamak istiyorum.
Hemen evdeki ve cuzdanimdaki butun bozukluklari topladim.
10.40 euro cikti bugunluk

Biz esimle zaten ev icin birikim yapiyoruz. Ama bebek sahibi olmak istiyorum bu yuzden bebegimiz icin simdiden ufak tefek birikim yapmak istiyorum. Yani buyuk birikimin yaninda bir de ben ufak birikim yapmak istiyorum kendimce. Bebegim dogana kadar para biriktirmek, biriken paralarla da bebegimin ihtiyaclarini karsilamak istiyorum.

Hos geldin canim aramizda herkese yer var:)

hoşgeldin canım hayırlı birikimler şimdiden

Kizlar bu kumbara isi cok.guzel cebikde fazla bozuk.olduktan sonra cebimi bosaltiom bozuk para oldugu icinde eksikligini.hissetmiom orda kendi basina birikio:)

Herkese hayırlı ramazanlar.

1 haftalık aradan sonra , 20 tl ile ringlere geri döndüm.
Birikimlerimiz bereketle dolsun dolsun taşsın.

Son düzenleme:
günlük biriktiremem de aylık olsa yazardım bir şeyler.her ay başında kenara bir miktar koymaya gayret ediyorum :31: Şuan 700 tl var hesabımda.4-5 aydır biriktiriyorum.mesela kıştan para biriktirmiştim.400 tl.eşimle memlekete gittiğimizde gidiş geliş yol masrafını o parayla karşılamıştık.şimdi de biriktiriyorum.bakalım ne işime yarayacak?

siz ne için para biriktiriyorsunuz kızlar?

Son düzenleme:
günlük biriktiremem de aylık olsa yazardım bir şeyler.her ay başında kenara bir miktar koymaya gayret ediyorum :31: Şuan 700 tl var hesabımda.4-5 aydır biriktiriyorum.mesela kıştan para biriktirmiştim.400 tl.eşimle memlekete gittiğimizde gidiş geliş yol masrafını o parayla karşılamıştık.şimdi de biriktiriyorum.bakalım ne işime yarayacak?

siz ne için para biriktiriyorsunuz kızlar?

Ben sırf gün içinde nereye harcandığı çokta belli olmaya 3 - 5 liraları altın almak için biriktiriyorum. İhtiyaç halinde ufakta olsa destek olsun diye.
Sende biriktirebilirsin emin ol.
Biz kimi zaman 1 tl ile kapatıyoruz günü.
Bence önemli olan alışkanlık edinmek. 1-3-5 derken bildirim günü bir bakmışız ,farkında olmadan , zorlanmadan iyi kötü büşeyler birikmiş.
Bir kaç birikimciyiz burda , seni de bekleriz .

hayırlı ramazanlar herkese

uzun zamandır gelemiyorum malesef bugün kumbarama 10 tl attım

allah arttırsın inşallah

selamlarrr :3::3:
artık bu sayfaya çok sık uğramalıyımm :27::27:
yaklaşık 6 ay sora evleniyorum ve para biriktirmem lazımm :18::18::18:

selamlarrr :3::3:
artık bu sayfaya çok sık uğramalıyımm :27::27:
yaklaşık 6 ay sora evleniyorum ve para biriktirmem lazımm :18::18::18:

Hayırlı olsun. Allah mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.
Uğra canım , bol bereketli birikimler :6::16:

Benden bugün sadece 2 lira.
:6::6::6::6:

Damlaya damlaya okyanus olsun ne diyelim :1:

Back