5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Bugün yani cuma günü 11 tl attım kumbarama.
Kumbaramızdan da , topiğimizden de bereket eksik olmasın.

Merhaba
Naber bitti mi sınavların ?

Benden de 6 tl.

meraba canım snavlarım bitti rahatlamak için üstten der alıcagım yaz okulunda iki okulu bi arada yürütmek kışın zor oluo çünkü 15 temmuzda bida okulum başlıo:) bitti ama 15 günlüğüne:) SEN NASILSIN:)

Öğrenci için kısaymış tatilin , çok güzel geçirirsin umarım.
Kolay gelsin canım , önümüzdeki dönem rahatlarsın bari.
Bende iyiyim , bi yandan ufaklıklar bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum , zor oluyo

Canim cocugun mi var ne guzel allah bagislasin yaslar kac?:) bide gecen gunler de bi zayiflamak icin topic actim ama dogru duzgun baslayamadim gel arkadas ol bana birlikte incecik olalim:)

Kızlar bişey sorcam bu biriktirdiğiniz paraları harcamadan durabiliyor musunuz, ben geçen gün hiç param kalmadı aldım, hiç bütçemiz artıya geçmiyor ki, hayat mı pahalı, biz mi harcamasını bilmiyoruz anlamadım ki Neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bir gün artıya geçtiğimizi de görürüm. Araba taksidimiz var, artı diğer taksitler, 2 de çocuk olunca maalesef harcama çok oluyor, çok şükür ki işimiz var da iyi kötü geçnip gidiyoruz, Aralık sonunda da araba taksidimiz bitiyor.

merhaba kızlar nasılsınız gelemedim ne zamandır dün kumbarama 5 tl bugünde 6 tl attım allah arttırsın inşallah

esracığım naptınız ev iş canım?biz biraz daha ertelemeye karar verdik canım hayırlısı olur inşallah

Canim cocugun mi var ne guzel allah bagislasin yaslar kac?:) bide gecen gunler de bi zayiflamak icin topic actim ama dogru duzgun baslayamadim gel arkadas ol bana birlikte incecik olalim:)

Amin canım teşekkür ederim.
Biri 3,5 yaşında , diğeri 6,5 aylık Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bakıyım canım konuna , bende çok istikrarlı gidemesem de öyle,böyle derken kilo vermeye çalışıyorum.
Ahh inşallah incecik olsak keşke kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…