• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Bugün yani cuma günü :52::52::52: 11 tl attım kumbarama.
Kumbaramızdan da , topiğimizden de bereket eksik olmasın.
:32::32::32:

Merhaba :3:
Naber bitti mi sınavların ?

Benden de 6 tl.

meraba canım snavlarım bitti rahatlamak için üstten der alıcagım yaz okulunda iki okulu bi arada yürütmek kışın zor oluo çünkü 15 temmuzda bida okulum başlıo:) bitti ama 15 günlüğüne:) SEN NASILSIN:)

meraba canım snavlarım bitti rahatlamak için üstten der alıcagım yaz okulunda iki okulu bi arada yürütmek kışın zor oluo çünkü 15 temmuzda bida okulum başlıo:) bitti ama 15 günlüğüne:) SEN NASILSIN:)

Öğrenci için kısaymış tatilin , çok güzel geçirirsin umarım.
Kolay gelsin canım , önümüzdeki dönem rahatlarsın bari.
Bende iyiyim , bi yandan ufaklıklar bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum , zor oluyo :43::43::43:

Öğrenci için kısaymış tatilin , çok güzel geçirirsin umarım.
Kolay gelsin canım , önümüzdeki dönem rahatlarsın bari.
Bende iyiyim , bi yandan ufaklıklar bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum , zor oluyo :43::43::43:

Canim cocugun mi var ne guzel allah bagislasin yaslar kac?:) bide gecen gunler de bi zayiflamak icin topic actim ama dogru duzgun baslayamadim gel arkadas ol bana birlikte incecik olalim:)

Kızlar bişey sorcam bu biriktirdiğiniz paraları harcamadan durabiliyor musunuz, ben geçen gün hiç param kalmadı aldım, hiç bütçemiz artıya geçmiyor ki, hayat mı pahalı, biz mi harcamasını bilmiyoruz anlamadım ki:19::19: Neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bir gün artıya geçtiğimizi de görürüm. Araba taksidimiz var, artı diğer taksitler, 2 de çocuk olunca maalesef harcama çok oluyor, çok şükür ki işimiz var da iyi kötü geçnip gidiyoruz, Aralık sonunda da araba taksidimiz bitiyor.

merhaba kızlar nasılsınız gelemedim ne zamandır dün kumbarama 5 tl bugünde 6 tl attım allah arttırsın inşallah

esracığım naptınız ev iş canım?biz biraz daha ertelemeye karar verdik canım hayırlısı olur inşallah

Canim cocugun mi var ne guzel allah bagislasin yaslar kac?:) bide gecen gunler de bi zayiflamak icin topic actim ama dogru duzgun baslayamadim gel arkadas ol bana birlikte incecik olalim:)

Amin canım teşekkür ederim.:16:
Biri 3,5 yaşında , diğeri 6,5 aylık :nazar: Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bakıyım canım konuna , bende çok istikrarlı gidemesem de öyle,böyle derken kilo vermeye çalışıyorum. :1::1::1:
Ahh inşallah incecik olsak keşke kısa sürede :8::8::8::6::6::6:

Back