• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

az önce saydım... 27,95 tl :))

Son düzenleme:
günaydınlar hayırlı kandiller allah yılına günü ne kedersiz eriştrsin inşallah canlar

ben dün bildirdim birikimi mi çağla ya

bugün 10 tl attım kumbarama canlar

Hayırlı kandiller herkese,

Bende yeni aya 5 tl ile başlıyorum,

Herkese bereketi bol birikimler.

BU AY Kİ BİRİKİMLERİMİZ

KATZE 27,95 tl
NURLUM 97.5TL
MUTLU KIZ 223.05TL
ESRA1982 181TL
CAGLA2525 175 TL
BU AY SİZE SÜPRİZİM OLACAK DEMİŞTİM BİRİNCİS MUTLU KIZ İLE AYIN İKİNCİSİ ESRA 1982 YE KUMBARA HEDİYE EDECEĞİM 10 GÜN İÇERİSİNDE DE ADRESLERİNİZE YOLLAYACAĞIM BANA ÖZELDEN ADINIZI SOYADINIZI VE ADRESİNİZİ GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM.:16:

BU AY Kİ BİRİKİMLERİMİZ

KATZE 27,95 tl
NURLUM 97.5TL
MUTLU KIZ 223.05TL
ESRA1982 181TL
CAGLA2525 175 TL
BU AY SİZE SÜPRİZİM OLACAK DEMİŞTİM BİRİNCİS MUTLU KIZ İLE AYIN İKİNCİSİ ESRA 1982 YE KUMBARA HEDİYE EDECEĞİM 10 GÜN İÇERİSİNDE DE ADRESLERİNİZE YOLLAYACAĞIM BANA ÖZELDEN ADINIZI SOYADINIZI VE ADRESİNİZİ GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM.:16:

canım benim çok sağol ama öyle şey olurmu hiç sen öğrencisin bizim sana destek olmamız lazım
ama yinede çok ince düşünmüşsün bitanem teşekkür ederim kendi adıma

bugün sanırım 4 tl attım bu arada ama emin değilim tam hatırlayamadım bir anda:1::1::1::1:

herkese hayırlı kandiller

canım benim çok sağol ama öyle şey olurmu hiç sen öğrencisin bizim sana destek olmamız lazım
ama yinede çok ince düşünmüşsün bitanem teşekkür ederim kendi adıma

Canim sonucta cok buyuk bise deil benim gonlumden koptu gercekten:) hem size soz verdim ben:)

Canim sonucta cok buyuk bise deil benim gonlumden koptu gercekten:) hem size soz verdim ben:)

cidden topic sahibi olarak son derece iyi niyetli düşündün canım çok teşekkür ederim
ama dediğim gibi sen daha öğrencisin
ileride hala grüşüyor olursak işini eline alınca gönderirsin olmaz mı canım benim

BU AY Kİ BİRİKİMLERİMİZ

KATZE 27,95 tl
NURLUM 97.5TL
MUTLU KIZ 223.05TL
ESRA1982 181TL
CAGLA2525 175 TL

canım benim bende esraya katılıyorum sen öğrencisin daha canım ben kabul edemem böyle hediye yi canım kendimi mahçup hissederim o yüzden esranın da dediği gibi ilerde de görüşmeye devam edersek eğer o zaman sen iş sahibi olunca hediye alırsın canım benim düşünmen yeter gerçekten allah razı olsun canım

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar yeni ayın ikinci günü de 10 tl atıyorum rabbim arttırsın inşallah

bu arada 4 arkadaş gün yapmaya karar verdik her ay maaşları alınca 100 tl vereceğiz bir arkadaşa bende 4.çıktım yani eylül de alacağım ben gün paramı iyide olacak allahın izniyle inşallah

Back