• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Kızlar selam,
Ev müsait olmadığından,nete bir süre giremedim.
Bugün 30 tl attım 1 haftanın acısı çıksın diye.:1:

Hepinize iyi uykular.

7 tl bugünkü birikimim.
İyi akşamlar topiğin güzel kızları.

Kizlar hani size anlatmistim yaa erkek arkadasimi anneme diyecegim diye yarin dieyecegim cok korkuorum ki bise der ilk defa boyle birsey diyecegim anneme ne olur dua edin bise demesin:s

Kizlar hani size anlatmistim yaa erkek arkadasimi anneme diyecegim diye yarin dieyecegim cok korkuorum ki bise der ilk defa boyle birsey diyecegim anneme ne olur dua edin bise demesin:s

Söyle canım uygun şekilde, anneni en iyi sen tanırsın ama bişey demez endişelenme.

Hatırladım daha önce yazdıklarını erkek arkadaşın aynı zaman da komşunuzdu değil mi?
O zaman da söylemiştim bana kalırsa annen zaten biliyor.

Paylaşırsın bizimle de canım konuşmanın nasıl geçtiğini.Hadi bakalım kolay gelsin.
:29:

canım sen artık belirli bir yaştasın annen kızmak yerine onunla paylaştığın için sevinecektir
anlatmanda bilmesinde fayda var zaten
ama tebi ççekinmektede haklısın
bunlar tatlı heyecanlar
hadi hakkında hayırlısı

Söyle canım uygun şekilde, anneni en iyi sen tanırsın ama bişey demez endişelenme.

Hatırladım daha önce yazdıklarını erkek arkadaşın aynı zaman da komşunuzdu değil mi?
O zaman da söylemiştim bana kalırsa annen zaten biliyor.

Paylaşırsın bizimle de canım konuşmanın nasıl geçtiğini.Hadi bakalım kolay gelsin.
:29:

Yani herhangi bir komsuluk iliskimiz yok ama binalarimiz karsilikli:) bugun iste kendj hediyem harici bi de cicek alicam anne bunuda sana benim bi arkadasim aldi diyip konuya girecem :) 5sene sonra buyuk gun bugun:) insallah itiraz etmeden direk kabul eder:)musaot olunca size direk konuyu yazacagim optum sizi:)

Kizlar anneme anlattim cok zormus :s ama annem kizim ohh iyi yapmissin demedi. Hatta cok sasirdi hic tanimiyorum ben onu dedi biraz tedirgin oldu ama ne. Olumlu dedi ne olumsuz yni:s ilk sefer icin herkes olmasi gereken buydu dio aferin kizim iyi yaptinmi diecek saniodun diolar ama annem donup te ben istemiorum bi daha gorusme yada ayrilda demedi. Kadinda sok oldu ama ne bileyim ben kendimi garip hissediyorum yinede sanki kotu bise yapmista suclu cocuk gibi hissediorum:s

Kizlar anneme anlattim cok zormus :s ama annem kizim ohh iyi yapmissin demedi. Hatta cok sasirdi hic tanimiyorum ben onu dedi biraz tedirgin oldu ama ne. Olumlu dedi ne olumsuz yni:s ilk sefer icin herkes olmasi gereken buydu dio aferin kizim iyi yaptinmi diecek saniodun diolar ama annem donup te ben istemiorum bi daha gorusme yada ayrilda demedi. Kadinda sok oldu ama ne bileyim ben kendimi garip hissediyorum yinede sanki kotu bise yapmista suclu cocuk gibi hissediorum:s

Yanılmışım ben :1:

Canım işin en zor kısmını atlattın gibi,bundan sonrası daha kolay olacak inşallah.
Eninde sonunda paylaşacaktın, neyse ki anlattın ve bu kısmı atlattın.
Garip hissetmen normal,yarın kendini biraz hafiflemiş hissedersin sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun canım,

Buraya yazmasam da elimden geldiğince bozuk para atmaya çalışıyorum her gün... Borcumu kapatıyım başka bişi istemiyorum:(

canım bundan sorası zamana kalsın artık
olması gereken olmuş
bende ilk annemesöylediğimde senin annenin verdiği tepkiyi verdi
ama şu an eşimle evliyim
ve ailemde çok sever eşimi
annen çok doğru olması gereken tepki vermiş bence
elbette yaşasınn diye çığlık atamaz ama olmaz böyle şey desede çok fazla teki olur
en mantıklısını yapmış
zaman çare olacak
oda sevgilini tanıyacak ve bir kanaate varacak
umarım hakkında hayırlısı olur
bu arada senin sevgilin ne işle meşkul canım ve kaç yaşında birbirinize denk olup olmadığınızı merak ettim de

bu arada dün 2,5 lira atabildim ama bugün daha atmadm
eşimi beklicem atmak için çünkü çok dışarı çıkamıyorum

kızlar kumbramaı bozmak zorunda kaldım ben
60 tl cıktı
mecburdum yanı cok sıkıstık yapcak bısey yoktu bıseylerın odenmesı lazımdı
ama 1 ay ıcınde toparlayıp gerı donucem cok uzuldum 2 kere boyle gırısımım oldu 2 keresındeed hep bozuldu paralar gıttı
bır dahakıne asla esımın haberı olmucak

Bu ay birikimim yok henüzz çünkü ay sonunda altın alacağım onu alınca diğer ay yazarım artık kızlar :61:

canım bundan sorası zamana kalsın artık
olması gereken olmuş
bende ilk annemesöylediğimde senin annenin verdiği tepkiyi verdi
ama şu an eşimle evliyim
ve ailemde çok sever eşimi
annen çok doğru olması gereken tepki vermiş bence
elbette yaşasınn diye çığlık atamaz ama olmaz böyle şey desede çok fazla teki olur
en mantıklısını yapmış
zaman çare olacak
oda sevgilini tanıyacak ve bir kanaate varacak
umarım hakkında hayırlısı olur
bu arada senin sevgilin ne işle meşkul canım ve kaç yaşında birbirinize denk olup olmadığınızı merak ettim de

Bende arkadasimda ogretmenlik.okuo o beden egitimi ben fen bilgisi ikimizde 3. siniftayiz bide benim ailem onlara hore birazcik daha sosyetik:s oda annemi cok dusundurdu boyle bi kendini ornek vermen beni cok sevindirdi sanki annemi karsima almisim gibi gelio ama almadim yemin ederim annemi herseyde kendimden cok dusunuorum.benim babam 2sene once vefat etti anneme daha baglandim herseyde annem on planda ama ne bileyim yinede isterdimki hemen tamam desin yani ben boyle stresli durumlara gelemiorum annemle yano biz herseyde ii anlasiyoruz ikimizin fikirleri ortak oluo genelde bu sefer olmayinca cok moralim bozuldu kadin istemiomda demedi oda ayri birsey tabi biraz uzun yazdim k.bakmayin baya dolmusum demekki:s

Bende arkadasimda ogretmenlik.okuo o beden egitimi ben fen bilgisi ikimizde 3. siniftayiz bide benim ailem onlara hore birazcik daha sosyetik:s oda annemi cok dusundurdu boyle bi kendini ornek vermen beni cok sevindirdi sanki annemi karsima almisim gibi gelio ama almadim yemin ederim annemi herseyde kendimden cok dusunuorum.benim babam 2sene once vefat etti anneme daha baglandim herseyde annem on planda ama ne bileyim yinede isterdimki hemen tamam desin yani ben boyle stresli durumlara gelemiorum annemle yano biz herseyde ii anlasiyoruz ikimizin fikirleri ortak oluo genelde bu sefer olmayinca cok moralim bozuldu kadin istemiomda demedi oda ayri birsey tabi biraz uzun yazdim k.bakmayin baya dolmusum demekki:s

canım yaşam şartları birazcık imkanlara parelel oluyor
sizin standartınız daha yüksk olabilir
ama her ikinizde öğretmen olduğunuzda standartınızı kendiniz belirlersiniz
elbette yaşam şartları uygun olmalı davul bile dengi dengine ancak
arada uçurum yoksa eğer orta yol bulunur mutlaka
annen mantıklı olanı yaparak cevabını kendine saklamış
hemen olayın üzerine atlaması çok abes olurdu
şükürki hayırda dememiş
damat adayını tanıdığında oda annene saygı gösterirse mutlaka sevecek ve kabullenecektir
üzme sakın kendini bunlar nasip işleri
babana Allah rahmet eylesin canım bu arada mekanı cennet olsun
hepimiz yny yollardan geçtik sabırlı olmalsın

geldimmmm
canlar kayınvalidem hastalandı o yüzden erkenden geldim
malesef çok kısa kalabildim ailemle
bu arada atamadığım tüm günler için 15 tl attım kumbaraya

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun öncelikle
şimdi nasıl kayınvaliden iyimi inşallah biran önce iyi olur

canım benim inşallah hakkınızda hayırlısı olur benim eşimde karşı komşumuz canım

Back