• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

selam kızlar ben uzun zaamandır giremiyordum özür dilerim unutmuşum sanırım vede o zamanlar para biriktiremiyordum çünkü sebebim yok gibiydi ama şimdi çok fazla var mezuniyetim yaklaştı kıyafetti kepti falan o yüzden baya sıkı tutup para biriktiriyorum bu sıralar 3-4 gündür biriktiriyorum bugünde 5 lira attımm

selam kızlar ben uzun zaamandır giremiyordum özür dilerim unutmuşum sanırım vede o zamanlar para biriktiremiyordum çünkü sebebim yok gibiydi ama şimdi çok fazla var mezuniyetim yaklaştı kıyafetti kepti falan o yüzden baya sıkı tutup para biriktiriyorum bu sıralar 3-4 gündür biriktiriyorum bugünde 5 lira attımm

Canim hangi bolumden mezun oluosun?

anam cok fena parasız kaldım dun hıc atamadım

bende sefillleri oynuyom utancımdan nicedir yazmıyom ne para harcıyom be çocuklar yedi bitirdi para para diye beni
neyse güzel kardeşklerim geçen ay kredi ekstremin asgarisini ödemiştim bi kaç gün sonra ekstrem gelir onu bi verem tümünü sonra ee malum okulllarda bi foto telaşı para vs. isteniyor sadece küçük kızımınki 60 lira ee düşünün beni

üzülerek söylüyorum kızlar benim araba hayallerim günden güne erteleniyor:(

Son düzenleme:
Hiim ben uni sandim:)
yok canım daha var ona o zamanlarıda görürüm o zamanlar içinde para biriktiririm inallah:)
bende sefillleri oynuyom utancımdan nicedir yazmıyom ne para harcıyom be çocuklar yedi bitirdi para para diye beni
neyse güzel kardeşklerim geçen ay kredi ekstremin asgarisini ödemiştim bi kaç gün sonra ekstrem gelir onu bi verem tümünü sonra ee malum okulllarda bi foto telaşı para vs. isteniyor sadece küçük kızımınki 60 lira ee düşünün beni

üzülerek söylüyorum kızlar benim araba hayallerim günden güne erteleniyor:(
çocuğu olanlarda o hp oluyor annemle babamdan biliyorum allah kolaylık versinn
kocaman günaydınlar bugün 10 tl atıyorum kumbarama allah arttırsın inşallah...

allah bereket versi artark devam eder inşallah :)

günaydınlar hayırlı sabahlar canlar nasılsınız inşallah herkes iyidir

bugün kumbarama 10 tl atıyorum allah arttırsın inşallah

günaydınlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız?

ben bugün de 10 tl atıyorum kumbarama allah arttırsın inşallah

ben bıraz züürt dönemı gecırdım arkadaslar 1 haftadır kumbaraya atamadım hatta hep kumbaradan yedin öğlen falan baya sıkısmıstım kumbaranın dibi göründü :( sil bastan başlamak gerek bazen sözü bana gelsinnnn isyeeeeeennnnnnn :)))

Back