Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra1982:120tl
cagla:120tl:)
nurlum:115.75tl
mutlu kız:66.85tl
lenobiaa:1gr
okyonus:50dolar
bana gelenler simdilik bunlar bi kac gün içinde anasayfayıda melikecimin yardımıyla düzenlicez inşallah:)
günaydııııın
yeni ayın ilk günü bendende 3 tl kumbaraya
günaydın kızlar liste hazırmı tablomuzu yapayım :)
tamamdır canım liste tamamlansın düzenleriz tablomuzu bende bu ay yazmıcamda az olduğu için artık gelecek aya yazarım paara atıyorum sonuçta :)
bende yarın kumbara alayım bari :) maaşımı çektiğimde birikime başlayacağım o zaman aranıza katılacağım kararlıyımmm
yarın para bozmamak ıcın 3.5 tl var bozukluk :) 2 tl atabılırım kumbaraya dıye dusunuyorum :)
Canim bi an once katil bekleme maasi arada bi tl iki tl at kumbaraya:)onlar oyle guzel birikioki:)
Canim benim bildirim yapan kisiler bu kadar yenileri listenin sonuna eklesek ama bildirim yapmayanlarida listeden cikarmayalim cunju bazi arkadaslar ikinci ay geleceklermis:) sana da zahmet oluyor canim k.bakma:)
ne zahmeti canım ya lütfen sonuçya bende bu gruptayım sen bana listeyi mesaj atta canım yarın sabah yaparım ben onu :)
kızlar tablomuzu toplam birikim olarak yapıyor yok her ay heray yaparsak anasayfa çok karışık durur siz okeyliyorsanız böyle yaparım yok diyorsanız her ay ay yaparımm :)
Canim sifrem ismin ayni girip degisebilirsin.