Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu arttırdığınız 10 kuruşları 5 kuruşları nerede bütünletiyorsunuz? Her yerimden 10 kuruş 5 kuruş çıkıyor üstüste dizsem bayag yuksek bir kule olur. Ama nerde bütünletirim diye düşünmek istemediğimden onları birikimime dahil etmiyorum. Varsa bir çözüm yolu söyleyin be kurtarın beni 5 kuruşlardan :/
Kızlar bu arttırdığınız 10 kuruşları 5 kuruşları nerede bütünletiyorsunuz? Her yerimden 10 kuruş 5 kuruş çıkıyor üstüste dizsem bayag yuksek bir kule olur. Ama nerde bütünletirim diye düşünmek istemediğimden onları birikimime dahil etmiyorum. Varsa bir çözüm yolu söyleyin be kurtarın beni 5 kuruşlardan :/
Benim nacızhane onerım olacak, belkı vardır ama goremedım.
Bırıkım ve para bıraz odul bıraz hırsla olur ancak bence, ben oo bu ay arttırmışım diye görürsem diğer ay daha heveslenırım mesela:)
İlk sayfada açılış metninde katılımcı listesi olsun yanına da mart nısan mayıs diye ay sıralaması, altına da birikimlerimiz, tablonun sonunda da toplam harcama, toplam birikim, böylelikle hem bırıktırdıgımızden harcadıgımızı, hem kalan elimizdekini görür, hem de daha heveslı biriktiririz.
Olmaz mı?
ben bugün harika bir küpe gördüm 22 liraydı almamak için baya çabaladım ve almadım o sebeple kendime ödül kumbaraya 5 lira attım :))
ben bugün harika bir küpe gördüm 22 liraydı almamak için baya çabaladım ve almadım o sebeple kendime ödül kumbaraya 5 lira attım :))
dün renkli yastıklar gördüm gezinirken nette, dayanamadım koltuguma cok yakışıcaklar ama birikime bişey kalmadı ki of
5 lira atabılıyorum ancak bu durumda, nette alışveriş sitesini yasaklıycam en sonunda kendime olmuyo olmuyo olmuyo
kızlar sizden çok çok özür dilerim ama ben hiç para biriktireemedim oyüzdende giremedim ama bugünden sonra biriktireceğim ve topikten arılmayacağım özr dilerim tekrardan :S