• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

bende oglana kumbara yaptım oraya atıyoruz ama bız baya bı kurus atıyoruz :) hehehe

İnternetten her alışveriş yapmaya kalktığımda gelip burayı okuyorum sonra kendi kendime müsrifliğin alemi yok diyorum ve kredi kartımı yavaşça cüzdana geri koyuyorum.

Kızlar bu arttırdığınız 10 kuruşları 5 kuruşları nerede bütünletiyorsunuz? Her yerimden 10 kuruş 5 kuruş çıkıyor üstüste dizsem bayag yuksek bir kule olur. Ama nerde bütünletirim diye düşünmek istemediğimden onları birikimime dahil etmiyorum. Varsa bir çözüm yolu söyleyin be kurtarın beni 5 kuruşlardan :/

Kızlar bu arttırdığınız 10 kuruşları 5 kuruşları nerede bütünletiyorsunuz? Her yerimden 10 kuruş 5 kuruş çıkıyor üstüste dizsem bayag yuksek bir kule olur. Ama nerde bütünletirim diye düşünmek istemediğimden onları birikimime dahil etmiyorum. Varsa bir çözüm yolu söyleyin be kurtarın beni 5 kuruşlardan :/

bakkal butunluyor
o en sonrakı ıs :)

Ben butunluk atıp o kurusları lıraları alıyorum pazarda harcıyorum:27:

Pazardan 1.70 tl artmıs baya bır artar dıye ummustum ama cok almısım:51:eşim gelince biraz onu tırtıklarım

ben bugün harika bir küpe gördüm 22 liraydı almamak için baya çabaladım ve almadım o sebeple kendime ödül kumbaraya 5 lira attım :))

Benim nacızhane onerım olacak, belkı vardır ama goremedım.

Bırıkım ve para bıraz odul bıraz hırsla olur ancak bence, ben oo bu ay arttırmışım diye görürsem diğer ay daha heveslenırım mesela:)

İlk sayfada açılış metninde katılımcı listesi olsun yanına da mart nısan mayıs diye ay sıralaması, altına da birikimlerimiz, tablonun sonunda da toplam harcama, toplam birikim, böylelikle hem bırıktırdıgımızden harcadıgımızı, hem kalan elimizdekini görür, hem de daha heveslı biriktiririz.

Olmaz mı?

Canim hemen aciklama ypayim biz ayin 15inde paramizi sayip bildirim yapacagiz o zaman ana sayfada hepimizin ne kadar biriktirdigi yazacak:)

dün giremedim misafirim vardı bugün geldim anca bende dün beş lira attım ama bugün bozuğum yok düşünüyorum ne yapsam diye :1:

Günaydın kızlar :7::7::7:
Dün 14 tl attım kumbaraya.

Herkese bereketli bol birikimler. :34:

dün renkli yastıklar gördüm gezinirken nette, dayanamadım koltuguma cok yakışıcaklar ama birikime bişey kalmadı ki of :14:

5 lira atabılıyorum ancak bu durumda, nette alışveriş sitesini yasaklıycam en sonunda kendime olmuyo olmuyo olmuyo:53:

dün renkli yastıklar gördüm gezinirken nette, dayanamadım koltuguma cok yakışıcaklar ama birikime bişey kalmadı ki of :14:

5 lira atabılıyorum ancak bu durumda, nette alışveriş sitesini yasaklıycam en sonunda kendime olmuyo olmuyo olmuyo:53:

Canim su ara almak yok sakın sakın.:)

kızlar sizden çok çok özür dilerim ama ben hiç para biriktireemedim oyüzdende giremedim ama bugünden sonra biriktireceğim ve topikten arılmayacağım özr dilerim tekrardan :S

kızlar sizden çok çok özür dilerim ama ben hiç para biriktireemedim oyüzdende giremedim ama bugünden sonra biriktireceğim ve topikten arılmayacağım özr dilerim tekrardan :S

Hadi melike123 katıl sende ,gitme sakın bi daha :34::34::34:
ne demiş topik sahibemiz 5 kuruş 10 kuruş ne bulursan kumbaraya .
:52::52::52:

Sayıma 9 gün kaldı :44::44::44:

Harcamanın büyüsüne kapılmayalım kızlar.
Çeyrek 160 tl şimdi baktım.Hedefim çeyrek ama daha çok eksik vardır sanırım.Olmadı gram altın alırım hazır fiyatlar düşmüşken.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba ; Ben dün çeyrek altın aldım . 151 tl 'ye:16: Çok zorlansam da her ay 1 tane çeyrek alacağım inşallah :16:

Back