- 22 Ağustos 2011
- 919
- 102
- 73
Kizlar cok mutsuzum bugun kitapti kalemde defterdi derken okul icin cok para harcadim
Caglacim bunlar zaruri ihtiyaclar. mecbur alacaksin fuzuli bir seylere harcamamissin ki sıkma canini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar cok mutsuzum bugun kitapti kalemde defterdi derken okul icin cok para harcadim
kızlar dün 3 günlük toptan olsun diye 10 lira attım ama acayip alışveriş yapasım var
Ben de birkaç gündür hiç para atamadım kumbişime,hatta attıklarımdan bir kısmını almak zorunda kaldım.Azıcık param kaldı
Kızlar istikrar lazım yoksa nasıl birikecek paralar
Canım bu son alışım diye şartla kendini ki bir daha alma
Biriksin bozukluklar büyük kağıt parçacıklara dönsün güzel olmaz mı?
Haklısın canım ama bu ara bütçemiz baya sıkışık,yol parası ,evin günlük ihtiyaçları derken elde avuçta bişi kalmıyor.Maaşlarımızda geç yatacak bu ay Ama maaşı alır almaz bir 100 tl atacam kumbişe inşş :)
Kızlar beni de alır mısınız aranızaa?
Ben 1,5 yıl sonra evlenicem, ama birikim yapamıyorum. Ne zaman kenara bir şey koyayım desem paralar uçup gidiyor. Bana da yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldin canım :))
Kesinlikle biriktir paralarını,çokk para lazım olacak düğün dernek işlerinde.Ben çok pişman olmustum nişanlıyken,niye hiç yatırım yapmadım kenarıma diye.Şimdi bütün kuzenlerime diyorum paranızı tutun diye.Sen de dikkatli harca ve koy kenarına bir miktar canım.