5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Haklisin canim benim cok guzel yazmissin ve haklisin ayrica arada sen yine bizede ugra:) taktik ver burayada yaz biz biraz acemiyiz bu konuda destek ver bizedee:)

Kızlar 4 tl daha attım kumbaraya.

Bu arada kavanozda biriktiriyordum paraları ,geçen gün eve su söyledim, yanımda bozuk yok malum hepsi kumbarada,eşime bozuğun var mı diye sordum.
Dolapta kavanozda paralar var demez mi
Bozukları biriktirdiğimi söylememde bir sakınca yok, hatta eline geçtikçe kendiside kumbarama atar fakat su,gazete vs için lazım oldukça da oradan öder

Kendime yeni bir kumbara yaptım,eskisinin çoğunu alıp yenidisine aktardım

kizlar dun su komsu topikdeki arkadasin dediklerinden sonra cok dusundum. Internette bir suru yazi okudum paramiz altin alacak seviyeye geldikten sonra onlarla gram altin alalim yoksa obur turlu o paralari harciyoruz bi sitedede dioduki kumbaraniz acilmayacak turden olsun yani kumbarayi acmaniz gerektiginde onu kesmeniz gerektigi turden olsun bunun icin simdilik teneke kutu kolalar la ilgili seyler dusunuyorum daha sonra bunu sizle paylasicam:) simdilik aklima gelenler bunlar yine yazicam aksama sizle fikirlerimi:)

kızlar külçe altında 1 gramı 110 lira civarı ben bankaya yatırıyodum şimdiki paramlada 2 tane veya 3 tane külçe altın alsam olur mu ki acaba ? hisse mi daha iyi külçe altın mı ?

ben dolmus yerine her otobuse biindigimde tasarruf yapmis sayiyorum kendimi, hem ogrenci tarifesi yaziyor, hem de iki otobusle gitmelik yerden tek bilet ucreti kesiyor,

cok gezdigim gunler, yaptigim tasarruf miktari 10 tlye kadar buluyor. valla yol masrafi benim icin onemli gercekten, sabahlari da okula giderken kardesimi denk getirmeye calisiyorum, hepten bedava oluyor.

Bi de ogle yemegi icin kendime 5 tl limit koydum, cok yemedigim zaman genellikle, bu limitin altinda kalabiliyorum(bizim okulun altindaki yemek yeri kiloyla satiyoda)
limitin altinda kalmissam tasarruf yaptim sayiyorum, ustune ciktigimda tasarruflardan eksiltiyorum.

Benim kumbaram yok ki

Benher ay bi su şişesi kullanıyorum pet, onun içine atıyorum ve gram altına çeviriyorum paramı.

Zaten uzun zamandır kirli çıkılar'a paylaşıyorum ben, kumbara alışkanlığımla biraz daha biriktirmek için buraya takılıyorum.

canım fikirlerin için çok teşekkür ederiz herkez böyle birseyler yazarsa cok ii olur:)

Kizlar boyle olmazki:s herkes musait olunca biseler yazsin neler yaptigini bile yapabilir:)

evet canım benim kumbaramda kolylıkla açılmıyor Allahtan
yoksa harcardım bir kısmını belkide

Kizlar boyle olmazki:s herkes musait olunca biseler yazsin neler yaptigini bile yapabilir:)

çok haklısın canım ben normalde son derece paylaşımcı olmama rağmen bu ara çok gremiyorum
ama gündelik hayattan da bahsetmemiz lazım
hem motive oluruz böylece

Kizlar ben baslangic yapiim biraz 21yasindayim universitede ogretmenlik bolumu okuyorum:)bugun sadece 2.5yol parasi bi tane 50kurusa su aldim:)

Kizlar ben baslangic yapiim biraz 21yasindayim universitede ogretmenlik bolumu okuyorum:)bugun sadece 2.5yol parasi bi tane 50kurusa su aldim:)

o zaman bende yazayım bari
30 yaşındayım canım
esra adım
ankarada yaşıyorum
tasarımcıyım ama iş yerine bağlı olarak çalışmıyorum
genelde ev masraflarını ben gördüğümden tasarruf yapmam zor olmuyor

canim istikrarli olursak bu sene sonunda buyuk meblalarimiz ola ak bence:)

canim istikrarli olursak bu sene sonunda buyuk meblalarimiz ola ak bence:)

bu gazla gidersek istikrar kaçınılmaz canım
arada sıkıştıralım birbirimizi
ben aslında daha çok yatırım yaparım ama sanırım harcamayı biraz fazla seviyorum

bu gazla gidersek istikrar kaçınılmaz canım
arada sıkıştıralım birbirimizi
ben aslında daha çok yatırım yaparım ama sanırım harcamayı biraz fazla seviyorum

Aynen canim para harcamaktan kendimi alamiorum ama iste diyet sayfalarindaki gibi harcamalarimizi yazalim gunluk buraya:)

Aynen canim para harcamaktan kendimi alamiorum ama iste diyet sayfalarindaki gibi harcamalarimizi yazalim gunluk buraya:)

tabi olura canım ben her gün yazarsam kızarsınız bana
çünkü marketti pazardı hep bende eşim çok çalışıyor
ama özel harcamalarımı yazarım bugün kuaföre gidip saçımı kestirdim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…