5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

selam kızlar ben her ayın 15 inde 50 tl atıyorum bankadaki hesaba ama bu ayın 1 inde inşallah 250 atacağım +200 lira ikramiye ile birlikte bankadaki hesap 300 olacak inşallah ...

hisse de alınabilir aslında ben baya bi zaman önce almıştım ...
ama baya bi araştırmak lazım çalışmak lazım ...

günaydnn kızlar hastaydım giremedim bu hafta pekk ama tablomuzu tabikide yapacağım :) yarın birikimlerinizi özel mesaj atarsanız daha iyi anlarım :)

günaydnn kızlar hastaydım giremedim bu hafta pekk ama tablomuzu tabikide yapacağım :) yarın birikimlerinizi özel mesaj atarsanız daha iyi anlarım :)

Canim yaa senin haberin yok burayai gec actigimiz icin kimse birikim yapamadi o yuzden her ayin 15ine karar verdik:)

ayy bende biriktirdigim paradan 20 tl aldım pazar parası kociş yoktu napimmmm:18::18::18:ama koycam o 20 tl miii...ceyrek alcam çünküüü

eşin gelinde 20 tl alır koyarsın nasıl olsa aldıklarınızı yemeyi nasip etsin inş ALLAH

arkadaslar sadece öneri olarak yazıyorum,
komşu topik kirli çıkılara yazıyorum.
topik biraz kuru kalmış yani herkes kumbaraya attıgını yazmış
yani böyle birbirinizi gaza getirecek şeyleri yazarsanız iyi olur
mesela bugun şunu alacaktım, vazgeçtim kumbaraya attım o parayı
evde şu gibi tasarruf yöntemlerini kullanıyorum
şu markette şu ürün indirimde,
şöyle bir sitede nevresim takımları indirimde, çeyize ihtiyacı olan alsın
annemin şöyle bir tasarruf yöntemi var
vs.vs.

böylece herkeste merak uyanır ve topik şenlenir
bir de beyin fırtınası olur, herkes yeni ve faydalı ekonomik yöntemler, ev idaresi öğrenir.
topiğe bağlılık artar
bunu şundan yazıyorum, geçen topiğinize bir süre sonra katılım azaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…