Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gerçekten mi ya bak bu 2.duyuşum tahin pekmez olayını.her kahvaltıda bir kase tahin pekmez yiyin hem sapa sağlam oluyorsunuz hemde kilo aldırıyor doktora şok geçirttiğim olayımdı
İlaç ismi vermek yasak değil bildiğim kadarıyla yazarsanız sevinirim.
Benim durumum sizden daha vahim. 170 boyum ve 45 kiloyum şuan
Yemek yemekle ilgili ciddi bir sorunum var midem almıyo fazlasını. En çok sevdiğim yemeği bile yesem 1 tabaktan sonrasını yiyemiyorum. O bir tabak dediğimde normal bir insanın yediğinden daha az zaten. Bir çok kez doktora gittim demir eksikliğinden şundan bundan dediler ama ilaç kullansam da geçmedi.
Hayatımda ilk defa 4 ay önce 52 kilo oldum. O da sevgilimin her gün zorla yemek yedirmesinden sürekli abur cubur almasından oldu sanırım. Okul bitip eve döndüm 1 hafta sonra yine aynı.. Bazen 42 ye bile düştüğüm oluyor.
Allahtan çok sağlam bir bünyeye sahibim hastalanmıyorum. Bunuda sanırım küçükken annemin yedirdiği şeylere borçluyum..
Kısmetse yazın evlenicem ve gelinliğin içinde kemiklerim bu kadar belirginken durmak istemiyorum
55-56 falan olsam o kadar çok sevincemki
Ay sen bendede zayifmissm canim ya blmiuorm kafayi yiyecegimArkadaşım aynı boydayız hatta ben senden daha zayıfım 40 kiloyum. Nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum valla.
Doktora hic gttnmi benim ne varsa gobekte var fazla yedigim an orasi sisiyr lavaboya gttgmde dumduz oluyor cok gerizekali bir vucutBenim iştahım ile ilgili bir problemim yok. Ama abartı düzeyde yiyemiyorum. Midemi genişletmek istediğim noktada asla yememe izin vermiyor vücudum. Yutamıyorum. Bir de burnumdan şüpheleniyorum. Burnumu kırdım birkaç sene önce ve kemer oluştu. O günden beri zorla yiyemiyorum çünkü burnumdan rahat nefes alamıyorum.
Doktora hic gttnmi benim ne varsa gobekte var fazla yedigim an orasi sisiyr lavaboya gttgmde dumduz oluyor cok gerizekali bir vucut
Aa hangi ilac canim oGittim. Diğer yorumlarımdan okuyabilirsin. Hayatımın bir döneminde 50 kiloyu gördüm. Bütün vucudum aldı ozaman. Ama ilaç yan etki gösterince bıraktım. Aslında fiziğim çok güzel olmuştu. Ama cildim yağ dolu sivilceler çıkarmaya başlayınca bıraktım.