Bu ilaç çok uyku yapıyormu acaba başka bir yan etkisi varmı?
canım daha önce doktor bana yazmıştı umursamadım ilaçlara tepkili biriyimdir. ağrıdan hastanelik olucak hale gelsem gene almıyorum ilaç , bu yüzden kullanmamıştım o kadar çok kilo kaybettim kı çare ararken bu şuruba denk geldim gıdıp eczaneye sordum o yokta aynı görevi görecek başkası var dedi, ama ben onu almadım sonra araya başka şeyler girdi unuttum. geçen gün bir forumda denk geldim. iyice araştırdım herkes çok memnundu. Tekrar gittim aldım bugün 4 gün kullanıyorum. eczacıya sordum hayır bir zararı olmaz zaten iştah içinde veriyor doktorlar dedi. Zaten bu şurubu doktorlar bebeklere de veriyor eğer çok ciddi bir şey olsa bebeklere asla verilmez di değil mi. Ben ce insanlar abartıyorlar böbreğe zarar verici ilaç olsa yeşil reçeteyle satılırdı ve şurup olmazdı herhâlde fazla büyütüyor insanlar. asit sanki ya !!! amma abartıyorlar. aman aman bir şey olur mu. Bu kilomuzun aşırı altında olmak çok mu sağlıklı sanki ???? yorgun ve halsizlik yapıyor stres yapıyor, sosyal hayatı etkiliyor bu derece zayıflık.2 gün önce tartıldım 42 kilo 600 gr çıktım.34 yaşındayım 1.63 boyum sence bu normal mi??????
göğüsler kalçalar sanki hiç kalmadı dümdüz. Bir aya kadar evleneceğim o gelinlik içinde bostan korkuluğu gibi olması normal mi? ayyyy... ne kadar zayıfsın sen diyen şişkoların imaları normal mi. Böyle seni ezmek için bunu kullanan insarın karşısında her şey normal gibi durmaya çalışmak normal mi? İnsanlar çok kaygılıysa adım başı eczane 2-3 eczacıya sorabilirler. gene mi için rahat etmedi her yer hastane, çal bir dahiliyecinin kapısını lütfen yardımcı olun de o söyler.internet doktor siteleri dolu onlara sor....bence önemli bir hastalığın varsa mutlaka sor bunun dışında bu kadar büyütülecek olsa sıfır yaş bebeklere verilmezdi değil mi
ben de uyku yapmadı ben zaten çok uyuyorum sürekli halsizim çünkü. Vücutta ne yağ kaldı ne kas. Hafif hafif ısınma-kültür fizik hareketlei yapmaya çalışıyorum. birde Tibet'in gençlik pınarı denen 5 hareketi var onu yapıyorum 4-5 gündür. bende herhangi bir agırlasma ,yan etki ya da ağırlık hissi yapmadı. sadece hep aç hissediyorum kendimi. Yemek yemek çok itici birşeydi benim için şimdi gözüm durmadan mutfakta. Zaten zayıf insanlarda yiyememe sorunu var.
ben yarın da karanfil içmeye başlayacağım eğer vücudumda bilmediğim bakteri solucanlar varsa (bıldıgıme gore yok ama genede bılemeyız) ben hergun ac karnıma 3-4 Karanfil yutucam buda midedeki bakterileri temızlıyormus.doktor saraçoglu anlatmıştı.denemekte fayda var
bu kadar korkulacak bir şurup olsa alternatifini verirlerdi bunu niye tercih etsin doktorlar. ben fikirlerimi yazdım herkes kendisi hakkında karar verme iradesine sahiptir.kendin için en iyisine sen karar vereceksin.ben bu şurubu kulanmakta ısrarcıyım. bu şekilde daha sağlıksızım üstelik depresif hallere giriyorum hiçbir şey zevk vermez hale geliyor bu daha en azından 1 ay deneyecegım.2-3 güne kadar tartılıcam bakalım hiç farketmiş mi çünkü 3-4 günde kilo aldım diyenler var.bu arada kiloyu aldıran şurup değil o sadece iştahını açıyor yediriyor sen sağlıklı yersen sağlıklı kilo alırsın
çözümden umutluyum.gelişmeleri yazıcam sürekli ki herkes faydalansın.başka forumlara bak.google dan tarama yap çok kişi memnun
Son düzenleme: