- 24 Mart 2019
- 109
- 13
- 13
- Konu Sahibi Ayca parlak
-
Yaa çok teşekkür ediyorum ilginiz için :) Kaç haftallıkken yaptınız ki bu testi ?Bi hamile olarak, hamile olmadığını söyleyeyim. Göbeğimi çekemiyorum, sert, oturunca kat kat olmuyor. Her yemek midemi ekşitiyor, sürekli kusuyorum, gün içinde mutlaka uyuyorum, aslaaa adet görmüyorum, karnıma kramplar giriyor, idrar testi örneğimi şuraya bırakıyorum beta hcg değeri de doğurana kadar vardır.
25inde adet günümdü bu testi 28inde yaptım yani bebek 4haftalıkkenYaa çok teşekkür ediyorum ilginiz için :) Kaç haftallıkken yaptınız ki bu testi ?
Peki kaç haftalık hamilesinz?Bi hamile olarak, hamile olmadığını söyleyeyim. Göbeğimi çekemiyorum, sert, oturunca kat kat olmuyor. Her yemek midemi ekşitiyor, sürekli kusuyorum, gün içinde mutlaka uyuyorum, aslaaa adet görmüyorum, karnıma kramplar giriyor, idrar testi örneğimi şuraya bırakıyorum beta hcg değeri de doğurana kadar vardır.
Kişinin fiziğine, genetiğine, yapısına göre değişir ama 17 haftalık gebelik küçük gebelik değil artık yani cinsiyete kadar belli ediyor kendini. Bende zayıfım ama kim oturursa otursun göbek bölümünde bir kat olur zaten bunlar bir ölçüt değil. 17 haftalık bebek idrarda kıpkırmızı çıkardı zaten idrar damlar damlamaz. Kan verin rahatlayın, ciddiyim.hemşireydinz bilirsinz 17 haftalık bir bebek bariz belli olur mu ? Yani ne bilim karnını içeri çekebilir mi insan . Ya da oturunca katlanırmı göbeği .benim iki kay oluyo .zayıfta biriyim
Yok bacım bana baya bi kızdı :)
8hafta 3günPeki kaç haftalık hamilesinz?
Tovbee. Benim mantigim almiyo valla. 7 aylik cocuk disardan gozukuyo hareket ederken
Yok benim ortadan ikiye katlanıyor .hani kilodan öyle olur ya .hamilenin sert olur ortadan katlanmaz diye düşünüyorumKişinin fiziğine, genetiğine, yapısına göre değişir ama 17 haftalık gebelik küçük gebelik değil artık yani cinsiyete kadar belli ediyor kendini. Bende zayıfım ama kim oturursa otursun göbek bölümünde bir kat olur zaten bunlar bir ölçüt değil. 17 haftalık bebek idrarda kıpkırmızı çıkardı zaten idrar damlar damlamaz. Kan verin rahatlayın, ciddiyim.
Bende şok olmuştum
Zaten hamile değilsiniz ki, siz kuruntu yapmışsınız stres olunca da her şeyi ona yormuşsunuz.Yok benim ortadan ikiye katlanıyor .hani kilodan öyle olur ya .hamilenin sert olur ortadan katlanmaz diye düşünüyorum
Evet hayatım katlanmaz. Relax ol. Yaşın küçük mü o yüzden mi korkuyorsunYok benim ortadan ikiye katlanıyor .hani kilodan öyle olur ya .hamilenin sert olur ortadan katlanmaz diye düşünüyorum
8hafta 3gün
Evet hayatım katlanmaz. Relax ol. Yaşın küçük mü o yüzden mi korkuyorsun
Zaten hamile değilsiniz ki, siz kuruntu yapmışsınız stres olunca da her şeyi ona yormuşsunuz.
Arkadaşn baya kiloluymuş o zaman ben 53
Ay hakkaten kaç gün önce açtınız bu konuyu. Hatta en son güya tekrar test yaptınız onun sonucunda da hamileyim yazdınız, ortadan kayboldunuz. Şimdi burda testlerde görünmüyor, diyorsunuz. Hangi kafadasınız? Dalga mı geçiyorsunuz?
Ay nasıl yani? Konu sahibinin öyle bir konusu mu var?Ay hakkaten kaç gün önce açtınız bu konuyu. Hatta en son güya tekrar test yaptınız onun sonucunda da hamileyim yazdınız, ortadan kayboldunuz. Şimdi burda testlerde görünmüyor, diyorsunuz. Hangi kafadasınız? Dalga mı geçiyorsunuz?
Olsa niye kafayı yiyeyim burdaAy nasıl yani? Konu sahibinin öyle bir konusu mu var?
Tamam korkma kilo aldıran şeyler yemişsin, yağlı ve hamur işi çok yemişsin onlar da göbek yapmış. 5aylık bebek kımıldar hissederdin zatenDeğil aslımda 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?