5 kere adet olup hamile olan var mı ?

Haklısın galiba ben kafaya çok taktım

Haklısın galiba ben kafaya çok taktım
Canım takmaktan ziyade idrar yolu ve rahimdeki enfeksiyonlar şişkinlik yapıyor her ay adet belirtileri de gebelikle çok benzediği için karıştırmış olabilirsin gayet normal ben gebelik için uğraşıyorum 7 senedir ve 2-3 ay kadar da enfeksiyonla boğuştum resmen önce haberim yoktu şişkinlik kramplar falan ben gebelik zannettim dra gittim yoğun şekilde enfeksiyon var dedi o yüzden anlayabiliyorum sen de korkuyorsun belli ki o yüzden karıştırman normal

Bu sorununuzla ilgili daha önce açılmış bir konunuz mevcut.Aynı içerikli konular tekrara giriyor.Lütfen ilk açtığınız konudan devam ediniz..

İnşallah biran önce hamile kalırsın Allah sana nasip eder inşallah. Yanlış bişey yaptım ve çok pişmanım . Sonuçları da bu şekilde bana ceza olarak dönüyor galiba. Adet oluşuma güvenerek sakinleşiyorum. İnşallah bişey yoktur dediğin gibidir .çok teşekkürler

İnşallah canım çok sağol
Ama kesinlikle ihmal etme ilerlerse tedavisi zor olur ilk kez olduysa büyük ihtimalle erkek arkadaşından bulaşmıştır enfeksiyon

Kız sen şaka mı yapıyorsun söyle bakalım
Şakaysa hiç hoş değil,gerçekse daha fena.
Gün boyu sarhoş mu geziyorsun yoksa doğru söyle?
Şebeke sularına sentetik karışmış olabilir. Bu kafayı çok sevdim ama 5 kere adet görüp hamile oldugunu düşünmek degisik bir kafa olur çünkü.

İnşallah canım çok sağol
Ama kesinlikle ihmal etme ilerlerse tedavisi zor olur ilk kez olduysa büyük ihtimalle erkek arkadaşından bulaşmıştır enfeksiyon
Tam ilişkiye girmedim . Sürtünmeydi benim ki .bişey bulaşcağınu sanmıyorum. Ben bel ağrısı karın şişliği ve içinin hareketli olması ve adetin daha az olmasından dolayı hamilelik düşünüydm.bundan korkuyodm .ama 5. Oluşum ve yazanlar herkes haklı ben sadece çok korkudan dolayı taktım . Neyse bi kenara bırakıyorum.sana da çok teşekkürler

Haklısın galiba .ama 9 ay adet olanlar verdiğe okuyunca inanıyor insan

Hayır cnm üzerine görme okadar uzun olmaz olsa bile hamile olsan testlerde çıkar bir hafta sonra bile çıkar evlisin değilmi

Canım umumi tuvaletlerden bile bulaşabilen bir hastalıktan bahsediyorum sen bilirsin hem kafan rahatlar hem de varsa birşey tedavi olursun diye dedim sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…