- 24 Mart 2019
- 109
- 13
- 13
- Konu Sahibi Ayca parlak
-
Onuda yaparım :)) ay şakası bile kötü .bence en yakin arastirma hastanesine numune olarak basvur . Bir ilk olarak
Hakkini helal et kiziyorum cunku aylardir ve yillardir cocuk isteyenlerle dolu burası. Seninde olmayacak biseye boyle uzatman sinirlerimi bozdu.Onuda yaparım :)) ay şakası bile kötü .
Yoo ilk olmaz ben çok duydum hamileyken adet olanı ama testler tabiiki negatif olmaz orası ilk olurbence en yakin arastirma hastanesine numune olarak basvur . Bir ilk olarak
Haklısın da herkesin derdi faklı işte hayat böyle . Olmaycak bişey değil aslımda düşğkte olsa ihtimali olan bişey olduğu için bu korku . Helal olsun sen de et kızsan da :))Hakkini helal et kiziyorum cunku aylardir ve yillardir cocuk isteyenlerle dolu burası. Seninde olmayacak biseye boyle uzatman sinirlerimi bozdu.
Bak işte var mış :// niye olmasın ki belki benim şansıma çıkmadı o testler de . Güvenirliği çok ta yüksek değilYoo ilk olmaz ben çok duydum hamileyken adet olanı ama testler tabiiki negatif olmaz orası ilk olur
Kız deli misin nesin testte ilk günlerde çıkmaz ama 5 ay diyorsun 5 ay 5 koca ayyyy nasıl çıkmasınBak işte var mış :// niye olmasın ki belki benim şansıma çıkmadı o testler de . Güvenirliği çok ta yüksek değil
5 kere mi adet oluyolar kuzum yapma Allah askinaYoo ilk olmaz ben çok duydum hamileyken adet olanı ama testler tabiiki negatif olmaz orası ilk olur
Evet canım 9 ay benim arkadaşımın kuzeni olmuş öyle ama tabiiki testlerinde falan çıkmış onun olabiliyor ama konu sahibinin çok düşük hatta hiç yok öyle bir ihtimali çünkü hem sürtünme yoluyla hem testler negatif sanmıyorum5 kere mi adet oluyolar kuzum yapma Allah askina
O zamam bende hamile olabilirimEvet canım 9 ay benim arkadaşımın kuzeni olmuş öyle ama tabiiki testlerinde falan çıkmış onun olabiliyor ama konu sahibinin çok düşük hatta hiç yok öyle bir ihtimali çünkü hem sürtünme yoluyla hem testler negatif sanmıyorum
Valla inanıp inanmamak size kalmış ama bunlar olabiliyor bünyesi değişik herkesin ben bir değil çok duydum o yüzden normal geliyor banaO zamam bende hamile olabilirimya ben pek ihtimal vermiyorum canim insanlar bi damlayla dusuk yapiyo.
Ya bi test daha yapcam son kez yarın değil öbür gün .ama 17 hafta olcak bu haftalarda hcg değeri düşük olduğu için idrar da zor görünürmüş omdan işe yaramıcak yapmamdaEvet canım 9 ay benim arkadaşımın kuzeni olmuş öyle ama tabiiki testlerinde falan çıkmış onun olabiliyor ama konu sahibinin çok düşük hatta hiç yok öyle bir ihtimali çünkü hem sürtünme yoluyla hem testler negatif sanmıyorum
Hcg değeri düşmez canımYa bi test daha yapcam son kez yarın değil öbür gün .ama 17 hafta olcak bu haftalarda hcg değeri düşük olduğu için idrar da zor görünürmüş omdan işe yaramıcak yapmamda
Boş yapma bi git burdanTebrikler, hamilesiniz. 5 ay sonra bebeğinize kavuşursunuz
Düşüyo Muş siteler de öyle yazıyo .Hcg değeri düşmez canım
Konularınıza ve yorumlarınıza baktığımda gayet dolu bir bireysiniz. Gideyim benBoş yapma bi git burdan
Tatlım sıfırlanmaz değerler sadece 10000 lerden 4000 lere falan düşer yani idrarda yine çıkarDüşüyo Muş siteler de öyle yazıyo .ama yapcam bakalm ne çıkacak .ben hep 10 dk dan sonda attım.çnkü süresi okadar yazıyordu:))
Dertli bir bireyimKonularınıza ve yorumlarınıza baktığımda gayet dolu bir bireysiniz. Gideyim ben
Sen korkuyor musun drdanDertli bir bireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?