Bakar mısınız lütfen değişik bir şey sanırım

misilina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
58
6
1
22
Pazartesi günü adet oldum. Pazartesi ve salı çok yoğun bir kanamam oldu çarşamba azaldı yok denecek kadar azdı pede hiç gelmiyordu ama sildikçe pembe bir akıntı gelşyordu. Perşembede öyle oldu cuma da ve aynı pembe lekelenme. İç çamaşırımı kirleticek kadar az. Normalde reglim 1 hafta sürer ve 4-5 gün yoğun kanamam olur. Bu ay olmadı. Bende evde ovulasyon testi vardı onu yaptım. Sabah ve akşam olmak üzere bu şekilde çıktı. Bende anlam veremedim. Yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_4363.webp
    IMG_4363.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4364.webp
    IMG_4364.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 47
Pazartesi günü adet oldum. Pazartesi ve salı çok yoğun bir kanamam oldu çarşamba azaldı yok denecek kadar azdı pede hiç gelmiyordu ama sildikçe pembe bir akıntı gelşyordu. Perşembede öyle oldu cuma da ve aynı pembe lekelenme. İç çamaşırımı kirleticek kadar az. Normalde reglim 1 hafta sürer ve 4-5 gün yoğun kanamam olur. Bu ay olmadı. Bende evde ovulasyon testi vardı onu yaptım. Sabah ve akşam olmak üzere bu şekilde çıktı. Bende anlam veremedim. Yorum yapar mısınız
Hamılesınız muhtelemeln ümitlendırmek ıstemem ama bende ovülasyon testiyle yaptım net ıkı cızgı çıktı kan verın dogru sonuc ıcın

Bence gebelik testi yapın dış gebelik gibi durumlarda böyle anormal adet sanılan kanamalar olabiliyor

Gözükür mü bilmem kendim baktığımda gözüküyor ama kalite işte buraya ekleyince çözünürlüğü gidiyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 20
Back
X