• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kere adet olup hamile olan var mı ?

Çok tanıdık değil mi?

Ay hakkaten kaç gün önce açtınız bu konuyu. Hatta en son güya tekrar test yaptınız onun sonucunda da hamileyim yazdınız, ortadan kayboldunuz. Şimdi burda testlerde görünmüyor, diyorsunuz. Hangi kafadasınız? Dalga mı geçiyorsunuz?
Fotoğraflı olan konuydu di mi o bu arkadaşmıydı ki

Aynı konuyu açtım adet olmadığım için .2 gün önce ama sonra oldum .ama yine bu tarz sorular sordum .hamileyim falan yazmadım.yazsam niye didineyim burda .değişik mi ne

Çok tanıdık değil mi?
Ay saçmalama bu ben değlim .ben sürtünmeyle yaşadım bu prezervatf diyo ne alaka

Ben mi hamileyim yazdım ? Allah korusun yazdırmasın böyle bişey .başkasyla karştrdnz heraşde
Ay nasıl yani? Konu sahibinin öyle bir konusu mu var?

Aynı konuyu açtım adet olmadığım için .2 gün önce ama sonra oldum .ama yine bu tarz sorular sordum .hamileyim falan yazmadım.yazsam niye didineyim burda .değişik mi ne
Ay saçmalama bu ben değlim .ben sürtünmeyle yaşadım bu prezervatf diyo ne alaka

Sensin değişik. Düzgün konuşmayacaksan hiç konuşma. Ne malum herkes ayırmasın diye hikayeni değiştirmediğin? Hadi ben yanılıyorum diyelim, ama bu bana değişik, saçmalama gibi çirkef çirkef konuşmana sebep olamaz.

Bi de fotoğraflı :))) bu kadar karnım olsa çoktan hamile olduğumu kabul edip evlenmiştim:)) burda ne işim vardı:))

Zaten karnımın içi hareket dolu o da korkutuyo beni
Konu sahibesi hamile değilsiniz, sürtünmeyle hamile kalamazsınız, yaşadığınız durum psikolojik hamilelik, Google'a yazıp psikolojik hamileliği araştırın, sizin gibi gebelikten korkan ya da hamile kalmak isteyip hamile kalamayan kadınlarda görülür, karnı hamile gibi şişer, kimisinde regl bile kesilir ama hamile değildirler.
Hamile kalmaktan bu kadar endişe ediyorsanız jinekoloğa gidip size en uygun korunma yöntemi neyse öğrenin, zira belli ki her ilişki sonrası bu stresi yaşayacaksınız.

Ayrıca lütfen herkes hem üsluplara dikkat etsin hem de polemiğe girmesin.

Sensin değişik. Düzgün konuşmayacaksan hiç konuşma. Ne malum herkes ayırmasın diye hikayeni değiştirmediğin? Hadi ben yanılıyorum diyelim, ama bu bana değişik, saçmalama gibi çirkef çirkef konuşturmanızı sebep olamaz.
Benim yazdğmla bunun alakası yokta omdan değişiksin. Benim yaşadığm şeyleri yaşayan insan çok . Google yaz bin tane aynı örnek aynı sorular çıkıyo . O zaman hepsi aynı kişi ama hikaye üretiyo . Bence değişiksin sen bunu bi düşün

Konu sahibi, saçma sapan laf yetiştirip vakit öldüreceğine, madem ciddisin, madem endişen var, git kan testi ver. Burdan ne medet umuyorsun?

Konu sahibesi hamile değilsiniz, sürtünmeyle hamile kalamazsınız, yaşadığınız durum psikolojik hamilelik, Google'a yazıp psikolojik hamileliği araştırın, sizin gibi gebelikten korkan ya da hamile kalmak isteyip hamile kalamayan kadınlarda görülür, karnı hamile gibi şişer, kimisinde regl bile kesilir ama hamile değildirler.
Hamile kalmaktan bu kadar endişe ediyorsanız jinekoloğa gidip size en uygun korunma yöntemi neyse öğrenin, zira belli ki her ilişki sonrası bu stresi yaşayacaksınız.

Ayrıca lütfen herkes hem üsluplara dikkat etsin hem de polemiğe girmesin.
Benim yazdğmla bunun alakası yokta omdan değişiksin. Benim yaşadığm şeyleri yaşayan insan çok . Google yaz bin tane aynı örnek aynı sorular çıkıyo . O zaman hepsi aynı kişi ama hikaye üretiyo . Bence değişiksin sen bunu bi düşün

Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu “değişik” mesajlara müdahale ederseniz sevinirim.

forumda ki herkesim ne işi varsa benim de o işim var . O zman kimse soru sormasın ne gerek var ki herkes ilgili makama gitsin . Forum diye bişey olmasın
Bir tek burdan ne medet umuyorsuna cevap vermişsin, o da kendince. Peki kan testi yaptırmamanın sebebi? Bi de 4-5 Aydan bahsediyorsun. Ya varsa? O zaman detaylı ultrasonu şuyu buyu var, ya onlara baktırmak için vakit kaybediyorsan? Hı?

Bir tek burdan ne medet umuyorsuna cevap vermişsin, o da kendince. Peki kan testi yaptırmamanın sebebi? Bi de 4-5 Aydan bahsediyorsun. Ya varsa? O zaman detaylı ultrasonu şuyu buyu var, ya onlara baktırmak için vakit kaybediyorsan? Hı?
İşte korku ve yüzleşememe. Bir de adet oluşum rahatlattı hep . Ama işte okudukça bununda rahatlatıcılığu kaçtı

Neyse arkadaşlar ya. Artık kendisi bilir. Kan verip vermemek ona kalmış. Bir daha böyle konu açmaz artık. Herkes için hayırlısı olsun

Back