• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kere adet olup hamile olan var mı ?

Şaka mı acaba?? Yok canım, 4kere 5kere adet olup da o ara hamile olan yok.. İdrarda milyon kez çıkardı

Ben de öyle ummak için burdayım işte
Burdan ne söylersek söyleyelim boş. Az önce gayet kabaydınız ama bir hemşire olarak konuşayım, durumunuza bakınca gebe olmanız imkansıza yakın, yine de bu kadar stres yaptığınız için kendinizce belirtiler yaşıyorsunuz. Hastaneye, sağlık ocağına bir yere gidin kan verin. Sonucu kendiniz de göreceksiniz zaten. Bekarım diye korkuyorsanız, koskoca hastanede kimse duymaz.

Burdan ne söylersek söyleyelim boş. Az önce gayet kabaydınız ama bir hemşire olarak konuşayım, durumunuza bakınca gebe olmanız imkansıza yakın, yine de bu kadar stres yaptığınız için kendinizce belirtiler yaşıyorsunuz. Hastaneye, sağlık ocağına bir yere gidin kan verin. Sonucu kendiniz de göreceksiniz zaten. Bekarım diye korkuyorsanız, koskoca hastanede kimse duymaz.

Kayıtlara geçiyor sonuçta bhcg yaptrdığm .e devletten net görünüyor .ilerde önüme çıkarabilir bi yerden. Siz dalga geçtğnz için kabaydım

Kayıtlara geçiyor sonuçta bhcg yaptrdığm .e devletten net görünüyor .ilerde önüme çıkarabilir bi yerden. Siz dalga geçtğnz için kabaydım
Soru çok abes geldi çünkü, bebeğim olsun diye çırpınıyorum malum. Hiçbir yerde çıkmaz. Bize gelen bütün hastalar, beta baktıran bütün hastalar evli mi sanıyorsunuz? Değiller. Sen istemedikçe kimse bir şeye zorla erişemez.

Soru çok abes geldi çünkü, bebeğim olsun diye çırpınıyorum malum. Hiçbir yerde çıkmaz. Bize gelen bütün hastalar, beta baktıran bütün hastalar evli mi sanıyorsunuz? Değiller. Sen istemedikçe kimse bir şeye zorla erişemez.
hemşireydinz bilirsinz 17 haftalık bir bebek bariz belli olur mu ? Yani ne bilim karnını içeri çekebilir mi insan . Ya da oturunca katlanırmı göbeği .benim iki kay oluyo .zayıfta biriyim

Benim arkadaş 7 ay adet oldu ama 7 aylık hamile çıktı valla. Kiloluydu die anlamadı. Düşünsene öğrendikten 2 ay sonra doğum ☺️

Bi hamile olarak, hamile olmadığını söyleyeyim. Göbeğimi çekemiyorum, sert, oturunca kat kat olmuyor. Her yemek midemi ekşitiyor, sürekli kusuyorum, gün içinde mutlaka uyuyorum, aslaaa adet görmüyorum, karnıma kramplar giriyor, idrar testi örneğimi şuraya bırakıyorum beta hcg değeri de doğurana kadar vardır.

Eklentiler

• IMG-20190301-WA0009.jpeg
    IMG-20190301-WA0009.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 25
Back