- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Ayca parlak
Şaka mı acaba?? Yok canım, 4kere 5kere adet olup da o ara hamile olan yok.. İdrarda milyon kez çıkardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım devam etmez.Dertli bir bireyim
Tatlım sıfırlanmaz değerler sadece 10000 lerden 4000 lere falan düşer yani idrarda yine çıkar
Umarım devam etmez.
Şaka mı acaba?? Yok canım, 4kere 5kere adet olup da o ara hamile olan yok.. İdrarda milyon kez çıkardı
:)) tamam. Yarın öbür gün böyle bişe varsa çıkarsa .buraya gelip sana yazcam direk:)
Tamam yine çıkar test te sen git bir dra kafan rahat etsin korkuyorsan da korkma emin ol hamile değilsin50-180 arasına düşüyormuş :)) ben öyle okudum bilmem Artık yApınca yazarım :)
Burdan ne söylersek söyleyelim boş. Az önce gayet kabaydınız ama bir hemşire olarak konuşayım, durumunuza bakınca gebe olmanız imkansıza yakın, yine de bu kadar stres yaptığınız için kendinizce belirtiler yaşıyorsunuz. Hastaneye, sağlık ocağına bir yere gidin kan verin. Sonucu kendiniz de göreceksiniz zaten. Bekarım diye korkuyorsanız, koskoca hastanede kimse duymaz.Ben de öyle ummak için burdayım işte
Fırsat bulursam gideyim bir kadın Doğuma kist var mı diye bakın deyip ayak yapayım da baksın:))Tamam yine çıkar test te sen git bir dra kafan rahat etsin korkuyorsan da korkma emin ol hamile değilsin
Öyle öyle. Merak etme.İnşşş öyledir be.
Yok bacım bana baya bi kızdı :)Yalnız yorumlara hiç kızmıyorsun. Sanki biraz eğleniyosun gibi :)
Ayak yapmana da gerek yok ama bekar olduğun için utanman normalFırsat bulursam gideyim bir kadın Doğuma kist var mı diye bakın deyip ayak yapayım da baksın:))
Burdan ne söylersek söyleyelim boş. Az önce gayet kabaydınız ama bir hemşire olarak konuşayım, durumunuza bakınca gebe olmanız imkansıza yakın, yine de bu kadar stres yaptığınız için kendinizce belirtiler yaşıyorsunuz. Hastaneye, sağlık ocağına bir yere gidin kan verin. Sonucu kendiniz de göreceksiniz zaten. Bekarım diye korkuyorsanız, koskoca hastanede kimse duymaz.
Ayak yapmana da gerek yok ama bekar olduğun için utanman normal
5 kere mi adet oluyolar kuzum yapma Allah askina
Soru çok abes geldi çünkü, bebeğim olsun diye çırpınıyorum malum. Hiçbir yerde çıkmaz. Bize gelen bütün hastalar, beta baktıran bütün hastalar evli mi sanıyorsunuz? Değiller. Sen istemedikçe kimse bir şeye zorla erişemez.Kayıtlara geçiyor sonuçta bhcg yaptrdığm .e devletten net görünüyor .ilerde önüme çıkarabilir bi yerden. Siz dalga geçtğnz için kabaydım
Yalnız yorumlara hiç kızmıyorsun. Sanki biraz eğleniyosun gibi :)
Tovbee. Benim mantigim almiyo valla. 7 aylik cocuk disardan gozukuyo hareket ederkenBenim arkadaş 7 ay adet oldu ama 7 aylık hamile çıktı valla. Kiloluydu die anlamadı. Düşünsene öğrendikten 2 ay sonra doğum ☺
hemşireydinz bilirsinz 17 haftalık bir bebek bariz belli olur mu ? Yani ne bilim karnını içeri çekebilir mi insan . Ya da oturunca katlanırmı göbeği .benim iki kay oluyo .zayıfta biriyimSoru çok abes geldi çünkü, bebeğim olsun diye çırpınıyorum malum. Hiçbir yerde çıkmaz. Bize gelen bütün hastalar, beta baktıran bütün hastalar evli mi sanıyorsunuz? Değiller. Sen istemedikçe kimse bir şeye zorla erişemez.
Benim arkadaş 7 ay adet oldu ama 7 aylık hamile çıktı valla. Kiloluydu die anlamadı. Düşünsene öğrendikten 2 ay sonra doğum