- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Ayy hadi inşallah paylaş gelince takipleşiriz işte paylaşırız insan heyecan yapıyor yaaFotoğrafını almadım. Cuma gidince alırım artık.
Öyle gerçekten. Paylaşırım tabi.Ayy hadi inşallah paylaş gelince takipleşiriz işte paylaşırız insan heyecan yapıyor yaa
Merhaba, bence imkanınız var ise doktorunuzu değiştirin. Hastasına bu denli sinirli şiddetli tartışan birine, sizde her istediğinizi soramazsınız doktorun tepkisinden dolayı. En güzel doktor yorumlar . Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinCanım biraz daha detaylı bahsedermisin benden önceki hastaya baya şiddetli tartıştığı için çok sinirliydi bende çekindim bişey soramadım tekrar görüntüsü alıp hani daire içinde ok işaretiyle felan gösterir misin rica etsem çok duanın olurum
Amiiiinnn Allah razı olsunMerhaba, bence imkanınız var ise doktorunuzu değiştirin. Hastasına bu denli sinirli şiddetli tartışan birine, sizde her istediğinizi soramazsınız doktorun tepkisinden dolayı. En güzel doktor yorumlar . Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin❤
Anladım, ama ihmale gelmez böyle şeyler :) sizde huzursuz olursunuz sorularınız cevapsız kaldıkçaAmiiiinnn Allah razı olsun
Ya nasıl desem mecburiyetten gittim zaten 15 gün sonrası için kendi doktoruna randevu aldım. Kendi doktorunun randevusu açık değildi. Hiç bişey soramadım
Ne yaptın canımFotoğrafını almadım. Cuma gidince alırım artık.
Sabırla bekliyorum canım randevumu aldım doktorumaAnladım, ama ihmale gelmez böyle şeyler :) sizde huzursuz olursunuz sorularınız cevapsız kaldıkça
Canım bana özeldn yazarmısınKızlar 15 ekim son adet günüm 2 ekimde yumurtamın çatladığı gün bugün se 30 kasım.. 15 kasımda ilk kanımı verdim adete 3 gün felan vardı 131 çıktı 17 kasımda 411 bugünde ultrason muayenesi için gittim 5 haftalık dedi bana sekreter bilgileri girerken 10 mm felan dedi foto da çekti bitane yüklüyorum tecrübeli olanlar yardımcı olur musunuz herşey yolunda mı yolk kesesi felan öyle bişeyden hiç bahsetmedi yani sözü geçmedi 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Yazdım canımCanım bana özeldn yazarmısın
Aldım canım.Ne yaptın canım
Sabırla bekliyorum canım randevumu aldım doktoruma
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah Allah ın izniyle gözün aydın darısı başımaAldım canım.
AminMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah Allah ın izniyle gözün aydın darısı başıma
Canım sende önce keseyi görüp sonra bebişimi görmüştünAminçok teşekkür ederim
Canım sende önce keseyi görüp sonra bebişimi görmüştün
Maşallah canım darısı başıma hadi bakalım ilk 5 haftalıkken mi görmüştünEvet canım.
Sizin sat 15 ekimse nasıl 5 haftalık oluyorsunuz acaba ben bu hesaplama olayını hala çözmüş değilimMaşallah canım darısı başıma hadi bakalım ilk 5 haftalıkken mi görmüştün
Canım geç döllenme herhalde çünkü zaten düzenli değil Adetlerim hep geç oluyor pko vardı bende yumurtlama 2 kasımSizin sat 15 ekimse nasıl 5 haftalık oluyorsunuz acaba ben bu hesaplama olayını hala çözmüş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?