• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık kese bakar mısınız 🙏

Ultrason ne ölçerse o canım bende bana 6 haftalık felan demesini bekliyordum 5 hafta diyince bende şaşırdım ama mm si felan 5 haftayla uyumlu bende öyle düşündüm takılmamaya çalışıyorum önemli olan gelişimi 1 hafta önden yada ilerden farketmez yumurtlamaya söylenmeye bağlı o sende keseyi görürsün önce galiba belli olmaz ama...sabırla beklemek gerek
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum 5 haftalık olması gerekirken ultrasonda 4 haftalık çıktı ölçüleri. Sizde bir problem oluştu mu 1 hafta geriden gelmesi sorun yaratır mi

Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum 5 haftalık olması gerekirken ultrasonda 4 haftalık çıktı ölçüleri. Sizde bir problem oluştu mu 1 hafta geriden gelmesi sorun yaratır mi
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle benim öyleydi ama şu an şükürler olsun uyumlu yani 18. Haftaya kadar öyleydi inşallah bundan sonra da öyle devam eder 10 martta kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucaklarımıza alırız sağlıkla ilerlesin bebişlerimiz bi sorun çıkmasın inşallah 🙏🙏🙏🌸

Back