• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık kese bakar mısınız 🙏

Anladım canım ben daha doktora gidemedim bende merak ediyorum kaç haftalık olduğumu doktor net olarak söylüyor mu acaba?
Ultrason ne ölçerse o canım bende bana 6 haftalık felan demesini bekliyordum 5 hafta diyince bende şaşırdım ama mm si felan 5 haftayla uyumlu bende öyle düşündüm takılmamaya çalışıyorum önemli olan gelişimi 1 hafta önden yada ilerden farketmez yumurtlamaya söylenmeye bağlı o sende keseyi görürsün önce galiba belli olmaz ama...sabırla beklemek gerek

Eklentiler

• 16386220450801678151060.jpg
    16386220450801678151060.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 57
İnşallah ya randevum ayın 15 ine hergün bakıyorum biraz daha erkene bulabilir miyim diye
Çok geç o zaman. Ama içinde şüphe kalmaz. Kalp atışlarını kesin duyarsın. 7. Haftadan sonra kalp atışı için gitmek daha mantıklı. Öncesinde bazen duyulamayabiliyor.

Çok geç o zaman. Ama içinde şüphe kalmaz. Kalp atışlarını kesin duyarsın. 7. Haftadan sonra kalp atışı için gitmek daha mantıklı. Öncesinde bazen duyulamayabiliyor.
Evet işte bende ikilimdeyim ya sabırla bekleyim diyorum yada bir an önce duyarım gerekirse bi daha giderim diyorum

Merhaba, sanırım döllenmeye göre biraz erken gitmişsiniz keseniz ve şekli gayet güzel görünüyor ama yolk göremedim ben yada profesyonel doktor gözüyle bakamadığımızdan göremiyoruz. erken dönemde önce kese sonra yolk kesesi görünüyor benimde randevum ayın 15inde inşallah kalp atışlarını duyarız 🤲🏻

Back