- 23 Ekim 2021
- 205
- 231
- 53
- 29
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Anladım canım ben daha doktora gidemedim bende merak ediyorum kaç haftalık olduğumu doktor net olarak söylüyor mu acaba?Canım geç döllenme herhalde çünkü zaten düzenli değil Adetlerim hep geç oluyor pko vardı bende yumurtlama 2 kasım
Keseyi 4+6 da, kalp atışlarını 6+4 te duyduk.Maşallah canım darısı başıma hadi bakalım ilk 5 haftalıkken mi görmüştün
Ultrason ne ölçerse o canım bende bana 6 haftalık felan demesini bekliyordum 5 hafta diyince bende şaşırdım ama mm si felan 5 haftayla uyumlu bende öyle düşündüm takılmamaya çalışıyorum önemli olan gelişimi 1 hafta önden yada ilerden farketmez yumurtlamaya söylenmeye bağlı o sende keseyi görürsün önce galiba belli olmaz ama...sabırla beklemek gerekAnladım canım ben daha doktora gidemedim bende merak ediyorum kaç haftalık olduğumu doktor net olarak söylüyor mu acaba?
4+6 da kese kaç mm dedi sana acabaKeseyi 4+6 da, kalp atışlarını 6+4 te duyduk.
Gebelik kesesi 8 mm, yolk kesesi 2mm. Ama bu sonuçları baz alma sen. Herkesin farklı çıkıyor4+6 da kese kaç mm dedi sana acaba
Anladım canım bana 5 haftalık 10 mm demişti ya yolk kesesinden felan bahsetmedi diye özel e mi gitmiştin sen benim denk geldiğim cihaz çok kötüydü devletteGebelik kesesi 8 mm, yolk kesesi 2mm. Ama bu sonuçları baz alma sen. Herkesin farklı çıkıyor
Yok devlet hastanesine gitmiştim. Verdikleri rapora yazmışlar.Anladım canım bana 5 haftalık 10 mm demişti ya yolk kesesinden felan bahsetmedi diye özel e mi gitmiştin sen benim denk geldiğim cihaz çok kötüydü devlette
Rapora e devletten ulaşmak mümkün mü acabaYok devlet hastanesine gitmiştim. Verdikleri rapora yazmışlar.
Evet. Ben devlet hastanesinin sisteminden almıştım. Giriş taptığınız barkodun üzerindeki protokol numarası ile sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.Rapora e devletten ulaşmak mümkün mü acaba
Şaka gibi ya numara yokEvet. Ben devlet hastanesinin sisteminden almıştım. Giriş taptığınız barkodun üzerindeki protokol numarası ile sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.
Evet çok şaşırdım. Normalde yazması lazım.Şaka gibi ya numara yok
Şaka gibi ya offfEvet çok şaşırdım. Normalde yazması lazım.
Az kalmış zaten. İnşallah kalp atışını duyarsınız. Şu an tam olarak kaç haftalık?Şaka gibi ya offf
İnşallah canım Allah ın izniyleAz kalmış zaten. İnşallah kalp atışını duyarsınız. Şu an tam olarak kaç haftalık?
7-8 güne kalp atışını duyarsınİnşallah canım Allah ın izniylegeçen salı 5 haftalık dedi
İnşallah ya randevum ayın 15 ine hergün bakıyorum biraz daha erkene bulabilir miyim diye7-8 güne kalp atışını duyarsın
Çok geç o zaman. Ama içinde şüphe kalmaz. Kalp atışlarını kesin duyarsın. 7. Haftadan sonra kalp atışı için gitmek daha mantıklı. Öncesinde bazen duyulamayabiliyor.İnşallah ya randevum ayın 15 ine hergün bakıyorum biraz daha erkene bulabilir miyim diye
Evet işte bende ikilimdeyim ya sabırla bekleyim diyorum yada bir an önce duyarım gerekirse bi daha giderim diyorumÇok geç o zaman. Ama içinde şüphe kalmaz. Kalp atışlarını kesin duyarsın. 7. Haftadan sonra kalp atışı için gitmek daha mantıklı. Öncesinde bazen duyulamayabiliyor.
Bende 4.5 de keseyi gördüm şimdi kalbi bekliyoruz inşallah kalbide 6.2 ye randevu verdi doktorumKeseyi 4+6 da, kalp atışlarını 6+4 te duyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?