- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Canım biraz daha detaylı bahsedermisin benden önceki hastaya baya şiddetli tartıştığı için çok sinirliydi bende çekindim bişey soramadım tekrar görüntüsü alıp hani daire içinde ok işaretiyle felan gösterir misin rica etsem çok duanın olurumkesenin şekli düzgün gözüküyor. yukarı kısımdaki elips şekilli şey de sanıyorum yolk sac. doktorun yorumlaması daha güzel olur tabii. sağlıklı gebelikler dilerim.
Kese ne diğeri ne bişey anlatmadı göstermedi dekesenin şekli düzgün gözüküyor. yukarı kısımdaki elips şekilli şey de sanıyorum yolk sac. doktorun yorumlaması daha güzel olur tabii. sağlıklı gebelikler dilerim.
2. ve 4. fotoğrafta tam kesenin üst kısmında kara deliğe benzer yassı yuvarlak bir şey var ya içi siyah, o bebeğin besleme kesesi diye düşünüyorum.Canım biraz daha detaylı bahsedermisin benden önceki hastaya baya şiddetli tartıştığı için çok sinirliydi bende çekindim bişey soramadım tekrar görüntüsü alıp hani daire içinde ok işaretiyle felan gösterir misin rica etsem çok duanın olurum
dur çizerek anlatacağım.Kese ne diğeri ne bişey anlatmadı göstermedi de
Çok teşekkür ederim canım Güneş ışığına tutup bi daha çektim2. ve 4. fotoğrafta tam kesenin üst kısmında kara deliğe benzer yassı yuvarlak bir şey var ya içi siyah, o bebeğin besleme kesesi diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim canım Güneş ışığına tutup bi daha çektim2. ve 4. fotoğrafta tam kesenin üst kısmında kara deliğe benzer yassı yuvarlak bir şey var ya içi siyah, o bebeğin besleme kesesi diye düşünüyorum.
yukarıda paylaştım, neyin ne olduğunu da işaretlemeye çalıştım ama ben doktor değilim, tahmin bunlar tabii ki.Canım ne yaptın heyecanla bekliyorum yorumunu
Aa görmedim canım heyecandanYolk sac bebekten önce oluşup onu besliyor. Yolk Sac oluşması sağlıklı devam edeceğinin bir göstergesi. 15 gün sonra inşallah bebeğini görüp kalbini duyarsın.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimYolk sac bebekten önce oluşup onu besliyor. Yolk Sac oluşması sağlıklı devam edeceğinin bir göstergesi. 15 gün sonra inşallah bebeğini görüp kalbini duyarsın.
Sizinle tarihlerimiz çok benzer. Ben keseyi 21 kasımda gördüm. Cuma günün kalp atışı için gideceğim. Sat 14 ekim.Kızlar 15 ekim son adet günüm 2 ekimde yumurtamın çatladığı gün bugün se 30 kasım.. 15 kasımda ilk kanımı verdim adete 3 gün felan vardı 131 çıktı 17 kasımda 411 bugünde ultrason muayenesi için gittim 5 haftalık dedi bana sekreter bilgileri girerken 10 mm felan dedi foto da çekti bitane yüklüyorum tecrübeli olanlar yardımcı olur musunuz herşey yolunda mı yolk kesesi felan öyle bişeyden hiç bahsetmedi yani sözü geçmedi 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Beni geçen pazartesi keseyi görmek için çağırmıştı ama ben ya görünmezse çok stres yaparım diye bu salı gitmeyi tercih ettim kesen nasıl göründü canım foto varmı sendeSizinle tarihlerimiz çok benzer. Ben keseyi 21 kasımda gördüm. Cuma günün kalp atışı için gideceğim. Sat 14 ekim.
Benimki 15 ekim ama yumurtlama 2 kasım geç adet oluyorum bu yüzden yumurtlama testi kullandım ordan biliyorum son adet tarihimle uyumlu değil yumurtlamamSizinle tarihlerimiz çok benzer. Ben keseyi 21 kasımda gördüm. Cuma günün kalp atışı için gideceğim. Sat 14 ekim.
Fotoğrafını almadım. Cuma gidince alırım artık.Beni geçen pazartesi keseyi görmek için çağırmıştı ama ben ya görünmezse çok stres yaparım diye bu salı gitmeyi tercih ettim kesen nasıl göründü canım foto varmı sende
Anladım canım. Sağlıkla ilerlesin inşallahBenimki 15 ekim ama yumurtlama 2 kasım geç adet oluyorum bu yüzden yumurtlama testi kullandım ordan biliyorum son adet tarihimle uyumlu değil yumurtlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?