- 17 Şubat 2015
- 14
- 9
- 38
kızlar lütfen yapmayın sigara nedir ya bebişlerimizden kıymetlimi 1 ide 3 de aynı .bnde sigara kullanan biriydim ama hamile olduğum gün bıraktım kimseye yanımda içirmiyorumlütfen dikkat edin sonradan cok pişman olursunuz
Aynen canım cıss o kötü kötü :))))Yok yok biraktim icmiyorum artik ins.icmemde bebegimden kiymetli degil hic birsey
Peki kan sonucunz kaç cikti acaba ben de benim tahmnme gore altnci haftadym dun ultrsna grdm kalp atisi yok dedi haftaya gel dedi korktum kan testm 37392 korkyrmcsonucuna post: 39434074 .!.:Evet duydum çok şükürr 6+1 günlük hamileyim
Bes haftalik hamile arkadaslarn kan testi kaç acaba nolur bilen yazablr mi benim kan testm37392 cikti doktor kalp atsi alamdi haftaya gel dedi kan değeribböyle olup kalp atisi alamayan var mi acaba[/QUOTE]OTE="tooches, post: 39224072, member: 614153"]Merhaba canım bende suan 6+5 im. Adet gunu ve sonrası 3 gün diye hatırlıyorum bel ağrım oldu ara ara. Ama ağrı kesici içme ihtiyacı duyacak kadar değil. Kasık ağrım hatırladığım kadarıyla olmadı. Onun haricinde 2 gündür diş ağrısı çekiyorum ama hepsi olağan şeyler. Çok sıkıntı çekiyorsan mutlaka doktorunla paylaş.
Bes haftalik hamile arkadaslarn kan testi kaç acaba nolur bilen yazablr mi benim kan testm37392 cikti doktor kalp atsi alamdi haftaya gel dedi kan değeribböyle olup kalp atisi alamayan var mi acaba
Yarin bana da haber versene sonucunu sen duyarsn insallah cnm ama altnci yedinci hatta sekznci haftalarında duyanlar varmis onu ogrnnce rahatladim
Arkadaslar mrb ben aranıza yeni katıldım. Ben 5+1 hamileyim sürekli kasık ağrısı cekiyorum özellikle sağ tarafta normal mi? Ilk gebeliğim bi de kese hale gorunmedi
Ben bir kere gebelik testi icin kan verdim 1700 lü gibi bi rakam cikmisti kizlar siz devamlimi veriyosun anlamadim ben verdim sonra doktora gittim sonrasinda 2 hafta sonra gel dedi dr. ayrica benim mide bulantilarim başladı
peki nasıl bir akıntı tatlım?Akıntı var canm kanama yok
Şeffaf sıvı canmpeki nasıl bir akıntı tatlım?
canımmm bugün bebişimizin kalp atışını duyduk çok şükürhala biraz dikkat etmem gerekiyormuş. hareketlerimi kısıtlamassam bebişimi riske atarmışım. ay darısı sana olsunn hakikaten çok heyecanlı bişey
Darisi bze olsun insallah Ya hairlisyla39558594, member: 659402"]canımmm bugün bebişimizin kalp atışını duyduk çok şükürhala biraz dikkat etmem gerekiyormuş. hareketlerimi kısıtlamassam bebişimi riske atarmışım. ay darısı sana olsunn hakikaten çok heyecanlı bişey