5 HAFTALIK HAMİŞ ANNE ADAYLARI

Kizlarilk ogrendigimde benimde kesem gozukmedi gecen hafta carsamba gittim kesemgozuktu ultrasonda ama haftana gore kese kucuk dis gebelik bos gebelik falan degil aklini bulandirma haftayada gel kalbini duyalim dedi. Cumartesi kontrole gidicem insallah duyarim kalbini bu surecte yoruluyor insan gercekten dr da cok onemli ilk gittigim dr bizi cok korkutmustu 2. Dr gayet olumlu ve sevecen davrandi herhangi bir problemde yasamiyorum. Heyecandan ve tecrubesizlikten doktora soracaklarim sonradan.aklima geliyor. Kesenin.kucuk olmasi beni cok kaygilandiriyor umarim bir aksilik cikmaz tek temennim o. Ultrason görüntüsü pek anlasilmiyor kesenin icinde yuvarlak birsey daha var yolk kesesidir bos gebelik degildir diyorum kandirmak istemiyorumda kendimi cok karmasik duygular icerisindeyim sizinde oyle degil mi

Iste benim minik kesem sizcede icinde yuvarlak birsey varmi

Eklentiler

• IMG-20150211-WA0005.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 104
selam kızlar bende 5. haftanın içindeyim geçen muayene olduğumda tam 5 olmamış demişti doktorum. kızlar şimdiden allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin . bendeki belirtiler an itibariyle sık sık idrara çıkma göğüslerde zaman zaman gerginlik ve dokununca ağrı ama bazende olmuyor. midem bulantım yok mesela ayrıca tireoid hastasıyım ve polikistik overim var çok endişeliyim hergün bebeiğimi düşürme korkusu yaşıyorum bu korkuyu nasıl atıcam hiç bilmiyorum ve malesef sigarayı bırakamadım en azından gunde 1 tanede olsa içme isteğim var bugün 3 tane içtim ve çok üzgünüm

Tatlm oncelikle sigarayi birakmalisin ve negatif dusunmek yok sonucta hamilesin. Benimde bugün 5+3 olacak akşam doktora gidecm keseyi gormeye insallah gorucem bebegimi. Bu arada keseyi gordun mu ;(

Tatlm oncelikle sigarayi birakmalisin ve negatif dusunmek yok sonucta hamilesin. Benimde bugün 5+3 olacak akşam doktora gidecm keseyi gormeye insallah gorucem bebegimi. Bu arada keseyi gordun mu ;(

kesinlikle haklısın 3 gün içmiyorum 4. gün bi tane deyip içiyorum engel olamıyorum kendimide çok suçlıyorum hayırlısı canım ya inş. görürsün ben daha cumartesi gittim göbeğimden baktılar kese küçüçük yani küçük bir karartı şeklinde grdük hatta foto sunu verdi doktor ama haftaya daha net olur dedi 2 hafta sonraya randevum var. ama göbeğim karnım ara ara çok ağrıyor

Aynen kiz o agrila ve kasilmalar bendede var

Sanki regli olucakmista olamiyormus gibi birde gobegim dusmus gibi ani bir harejettede bicak saplaniyor gibi bu sekildem?
Aynen oyle tatlm fazla egilmemeye calisiyorm egilince agri vuruyo bicak saplanmasi gibi. Bunun disinda cok sik idrara cikiyorm sivilc3ler almimda cikmis goguslerimde hassasiyet var ve qsiri siskinlik :))

Aynen oyle tatlm fazla egilmemeye calisiyorm egilince agri vuruyo bicak saplanmasi gibi. Bunun disinda cok sik idrara cikiyorm sivilc3ler almimda cikmis goguslerimde hassasiyet var ve qsiri siskinlik :))
benim goguslerim ogrenene kadar sis ve sizliyordu su bi kac gun iyiydi dun gece yine sis ve agriliydi midem bulanmiyor ama sende varmi bulanti

cips yememeye dayanamiyorum paketle yemiyorum ama birkac tane yiyorum sizce cok mu zararlidir...bunun haricinde her sey yiyorum

kızlar lütfen yapmayın sigara nedir ya bebişlerimizden kıymetlimi 1 ide 3 de aynı .bnde sigara kullanan biriydim ama hamile olduğum gün bıraktım kimseye yanımda içirmiyorum lütfen dikkat edin sonradan cok pişman olursunuz

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. ben 22-23 günde bir adet oluyorum, en son 29 ocakta adet oldum 3 gün sürdü.2 Şubatta eşimle. Korunmasız ilişki yaşadık 6 şubatta göğüslerimde ağrı dolgunluk ve sıkınca gelen sarı renkli akıntı başladı ve bel ağrısı kasık ağrısı arada böbrek ağrısı olarak devam ediyor. 15 şubatta tekrar adet oldum kan pıhtısı şeklinde devam ediyor şuan bitmek üzere iki gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı var neden olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Altnci haftamda gttm doktor kese grdu ama.direk kalp atimi yok dedi direk.çokkokrtm.iki ggün arayla tekrar kan testi istedi kan degerm 37392 cikti bakalim haftaya tekrar gtcez ama.o an nasil agladm.korktm sizin kan degerlrnz kaç peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…