Tatlm oncelikle sigarayi birakmalisinselam kızlar bende 5. haftanın içindeyim geçen muayene olduğumda tam 5 olmamış demişti doktorum. kızlar şimdiden allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin . bendeki belirtiler an itibariyle sık sık idrara çıkma göğüslerde zaman zaman gerginlik ve dokununca ağrı ama bazende olmuyor. midem bulantım yok mesela ayrıca tireoid hastasıyım ve polikistik overim var çok endişeliyim hergün bebeiğimi düşürme korkusu yaşıyorumbu korkuyu nasıl atıcam hiç bilmiyorum ve malesef sigarayı bırakamadım en azından gunde 1 tanede olsa içme isteğim var bugün 3 tane içtim ve çok üzgünüm
Tatlm oncelikle sigarayi birakmalisinve negatif dusunmek yok sonucta hamilesin. Benimde bugün 5+3 olacak akşam doktora gidecm keseyi gormeye insallah gorucem bebegimi. Bu arada keseyi gordun mu ;(
Aynen kiz o agrila ve kasilmalar bendede varkesinlikle haklısın 3 gün içmiyorum 4. gün bi tane deyip içiyorum engel olamıyorum kendimide çok suçlıyorumhayırlısı canım ya inş. görürsün ben daha cumartesi gittim göbeğimden baktılar kese küçüçük yani küçük bir karartı şeklinde grdük hatta foto sunu verdi doktor ama haftaya daha net olur dedi 2 hafta sonraya randevum var. ama göbeğim karnım ara ara çok ağrıyor
Aynen kiz o agrila ve kasilmalar bendede var
Aynen oyle tatlm fazla egilmemeye calisiyorm egilince agri vuruyo bicak saplanmasi gibi. Bunun disinda cok sik idrara cikiyorm sivilc3ler almimda cikmis goguslerimde hassasiyet var ve qsiri siskinlik :))Sanki regli olucakmista olamiyormus gibi birde gobegim dusmus gibi ani bir harejettede bicak saplaniyor gibi bu sekildem?
benim goguslerim ogrenene kadar sis ve sizliyordu su bi kac gun iyiydi dun gece yine sis ve agriliydi midem bulanmiyor ama sende varmi bulantiAynen oyle tatlm fazla egilmemeye calisiyorm egilince agri vuruyo bicak saplanmasi gibi. Bunun disinda cok sik idrara cikiyorm sivilc3ler almimda cikmis goguslerimde hassasiyet var ve qsiri siskinlik :))
bana doktorum abur cubur yasak dedi sahsen cok istersem fazla kacirmadan yerim doktorunuza danisin bence kilo almamak icin demiste olabilircips yememeye dayanamiyorum paketle yemiyorum ama birkac tane yiyorum sizce cok mu zararlidir...bunun haricinde her sey yiyorum
Bende bulanti yok tatlm az önce geldm hastaneden keseyi gorduk cok sukur Rabbim e.benim goguslerim ogrenene kadar sis ve sizliyordu su bi kac gun iyiydi dun gece yine sis ve agriliydi midem bulanmiyor ama sende varmi bulanti
Bende bulanti yok tatlm az önce geldm hastaneden keseyi gorduk cok sukur Rabbim e.
Kac haftalik oldugunu soylemedi yaa canim heyecamdan soramadm kicok sevindim senin adina kac haftalik suan doktor ne dedi bilmemiz gereken yeni birsey varmi
biraz daha dayansam iyi olacak galiba..bana doktorum abur cubur yasak dedi sahsen cok istersem fazla kacirmadan yerim doktorunuza danisin bence kilo almamak icin demiste olabilir
kızlar lütfen yapmayın sigara nedir ya bebişlerimizden kıymetlimi 1 ide 3 de aynı .bnde sigara kullanan biriydim ama hamile olduğum gün bıraktım kimseye yanımda içirmiyorumkesinlikle haklısın 3 gün içmiyorum 4. gün bi tane deyip içiyorum engel olamıyorum kendimide çok suçlıyorumhayırlısı canım ya inş. görürsün ben daha cumartesi gittim göbeğimden baktılar kese küçüçük yani küçük bir karartı şeklinde grdük hatta foto sunu verdi doktor ama haftaya daha net olur dedi 2 hafta sonraya randevum var. ama göbeğim karnım ara ara çok ağrıyor
Hayirli olsun kalp atisina ne zamn cagirdi.Bende bulanti yok tatlm az önce geldm hastaneden keseyi gorduk cok sukur Rabbim e.
2 hafta sonra gel dedi ya canimHayirli olsun kalp atisina ne zamn cagirdi.