5 HAFTALIK HAMİŞ ANNE ADAYLARI

Valla
Ne kad

Darisi bze olsun insallah Ya hairlisyla ne guzel duygu olsa gerek
Ne kadarlik canm senin bebisin [/QUOTE]
Valla cnm kan degerlerme gore yedi haftalik ama gec dollenme olmus muhtemelen dedi daha 5.haftan btmek uzere haftaya gel kalp atsna bakalm dedi kese gorndu de merakle.hevesle hayrlsyla o gunumuzu bekliyrz

Valla

Ne kadarlik canm senin bebisin
Valla cnm kan degerlerme gore yedi haftalik ama gec dollenme olmus muhtemelen dedi daha 5.haftan btmek uzere haftaya gel kalp atsna bakalm dedi kese gorndu de merakle.hevesle hayrlsyla o gunumuzu bekliyrz[/QUOTE]
Kan değerin ne kadar çıktı canm bende perşembe gidicem bakalim

İkişer gün aray
Valla cnm kan degerlerme gore yedi haftalik ama gec dollenme olmus muhtemelen dedi daha 5.haftan btmek uzere haftaya gel kalp atsna bakalm dedi kese gorndu de merakle.hevesle hayrlsyla o gunumuzu bekliyrz
Kan değerin ne kadar çıktı canm bende perşembe gidicem bakalim[/QUOTE]
lKiser gun arayla istemsti ayin 18 inde 37392 20 sindeki de 57784 cikti cnm ama ilk adet gckmsenden sonra yapilan 246 ydi senin canm

Güzel annelerr nasılsınız? Ben bütün gün işte çok yoruldum ya. hem bebişime dikkat etmem lazım hem çalışmam lazım. Allah çalışan anneler başta olmak üzere bütün annelere yardım etsin inşallah

Tatlm sen kalp atislarini duydun mu

Cumartesi günü bebiş 6+1 di tatlım kesem de 6+2 :) yani bence duyma ihtimalin yüksek ay inşallah duyarsınız
Inşallah canim keseyi gecen hafta sali gormustuk doktor 2 hafta sonra gel demisti ama ben yarin gitmeyi düşünüyorum karin agrim ve pembemsi akintim var maalesef korkuyorm yaa

Inşallah canim keseyi gecen hafta sali gormustuk doktor 2 hafta sonra gel demisti ama ben yarin gitmeyi düşünüyorum karin agrim ve pembemsi akintim var maalesef korkuyorm yaa

Canım ben de aynı şeyleri yaşıyorum. öncelikle korkunu çok iyi anlıyorum. ben su anda günde 3 tane progestan alıyorum. sana verdi mi doktor? düşük tehlikem varmış ve dikkat etmeye çalışıyorum ama akıntı ve ağrı genelde var. Allah yardımcımız olsun. Hayırlısı neyse o olsun demekten başka bişey gelmiyor insanın elinden..

Doktor vermisti cnm progestan gunde 2 tane aliyorm. Sen doktorauna sordunmu akintiyi? Ve senin akintinin miktari ve cinsi nasil ? Ben cok korkuyorum

Doktor vermisti cnm progestan gunde 2 tane aliyorm. Sen doktorauna sordunmu akintiyi? Ve senin akintinin miktari ve cinsi nasil ? Ben cok korkuyorum

Canım dün baya koyu pembe renkte geldi ve çok sancım vardı. bende normalde 2 tane progestan alıyordum. dün akıntılardan korkunca doktorumu aradım 3'e çıkardı. bugün baya azaldı akıntım (2 defa geldi). normalde tuvalete gitmeye korkuyordum, hepsinde ağrı ve pembe akıntı. bahsettiğim akıntıyı afedersin tuvalet kağıdında görüyorum. yorulunca ya da ayakta fazla kalınca rengi koyulaşıyor. senin nasıl peki?

Aynen seninki gibi vallaha tam ben ! Dun ilk defa biraz is yaptm egilip kalktm bayaa ayakta kaldm bide abdest almaya giderken aksam ne goreyim pembemsi koyu sumukumsu akinti ve karin agrisi cok korktm hrmen uzandm kalkmadm progestani aldm. Bugunde agda yaptm yine hafif gelmis lekeker ve karnim agriyo yarin doktora gidecem belli olur artik

canım peki kaç mg progestan kullanıyorsun. benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar vermedi bana progestanı. cumartesi almaya başladım. progestanı arttırınca bugün biraz daha rahat ettim akıntım çok azaldı ama bel ağrım vardı bu seferde. aman diyeyim ağda temizlik vs yapma. dikkat et.. ev hanımı mısın? ben çalışıyorum bu nedenle çok zorlanıyorum

Yeni unv den mezun oldum öğretmenim dogum olmayana kadar calismayi düşünmüyorum korkuyorm. Bugun benimde belim cok agriyo benim doktorum ilk lekelerim olduguda vermisti 23 gun surmustu progestan kesti aakintiyi. Benimki 100 mg canim

Yeni unv den mezun oldum öğretmenim dogum olmayana kadar calismayi düşünmüyorum korkuyorm. Bugun benimde belim cok agriyo benim doktorum ilk lekelerim olduguda vermisti 23 gun surmustu progestan kesti aakintiyi. Benimki 100 mg canim
Yanlis yazdm pardon canim 2-3 gun yazacaktm

Benim de 100 mg canım. panik yapmayalım birbirimize destek olalım biz bu arada benim artık çıkmam lazım malum erkenciyim sabah yarın hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…