- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
Tamam haberlesiriz canim insallah bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz zira ben coook evhamli ve sabirsizimBenim de 100 mg canım. panik yapmayalım birbirimize destek olalım bizbu arada benim artık çıkmam lazım malum erkenciyim sabah yarın hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım. Allah yardımcın olsun
Tamam haberlesiriz canim insallah bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz zira ben coook evhamli ve sabirsizimsen uyu hadi tatlm ve cook dikkat et kendine sen çalışıyorsun cok dikkatli olman lazim.. Iyi geceler Allah rahatlik versin tatlm
EVet tatlm gittim kalp atislarini gorduk cok sukur ama duyamadk doktor usg aletinden kaynaklanabilir dedi. 6 haftalik olmusum doktor soyledi. Vajinal usg ilede bakti. PPembe akintm icinde korkma dedi progestana devam et bebek tuyunuyo ondan dedi. Bide birsuru tahlil yaptirdi pazartesi çıkacak cnmCanımmm gittin mi doktora?
EVet tatlm gittim kalp atislarini gorduk cok sukur ama duyamadk doktor usg aletinden kaynaklanabilir dedi. 6 haftalik olmusum doktor soyledi. Vajinal usg ilede bakti. PPembe akintm icinde korkma dedi progestana devam et bebek tuyunuyo ondan dedi. Bide birsuru tahlil yaptirdi pazartesi çıkacak cnm
Ayy vanim dikkat et kendine yaa ayni korku bendede var pembe renkli kan rengine yakin korkuyorum insallah bebislerimize biesey olmazAy çok sevindim tatlım yaaİnşallah sağlıklı bir şekilde de kucağımıza alırız bebişlerimiziii Benim de dün sabah az bir akıntım oldu kahverengiye yakın, sonra akşama kadar olmadı. ama akşam kan geldi. sanırım işte yoruldum Çok korktum ya
Ayy vanim dikkat et kendine yaa ayni korku bendede var pembe renkli kan rengine yakin korkuyorum insallah bebislerimize biesey olmaz
Bende arttirmadi canim yaa bak simdi kafami kurcaladi bu durumkuzum doktorun progestanı arttırmadı mı sende? ben bu sabah telefon ettim doktoruma akşam dozunu 2 ye çıkardı. yani günde 4 alacağım. hatta 6'ya kadar çıkarılabileceğini. rahat olmam gerektiğini söyledi.
Kendi basima 3 doz alsam acaba pembe akinti devam ediyoBende arttirmadi canim yaa bak simdi kafami kurcaladi bu durum
Kendi basima 3 doz alsam acaba pembe akinti devam ediyo
Tatlm cok fazla gelmiyo az az geliyo gunde en fazla 3 damla olur ya da olmazCanım doktora sormadan sakın yapma. mutlaka ara bugün ve konuş. akıntının devam ettiğini söyle ve o tavsiyede bulunsun. ne kadar yoğunluğu? benim bu sabah yine kahve bir akıntım oldu ama çok az..
Tatlm cok fazla gelmiyo az az geliyo gunde en fazla 3 damla olur ya da olmazsendede oylemi benimki pembemsi koyu kivamli degisik bi akinti
Canim doktor sorun etmediyse bisey yoktur takma kafana bende oyle yapmaya calisiyorm. Allah korusun kotu bisey olsa kanama miktari farkli ollurducanım benim de normalde koyu pembe kıvamlıydı. şimdi kahveye döndü ve azaldı. uf bu ne ya
Merhaba bayanlar ben araniza yeni katildimbiraz heyecanli biraz endiseliyim. Hamile oldugumu ogreneli 8 gun oldu suan 5.haftadayiz ama tam sevincimizi yasarken kanama denen seyle tanistik. doktorum kesenin gorundugunu gebeligin devam ettigini testlerin normal oldugunu soyledi dusuk onleyici ilac verdi ve dinlenmem gerektigini soyledi 1 haftadir yatıyorum fakat kanamam akinti seklinde kimi zaman pembe kimi zaman kahverengi devam ediyor. Cok endiseliyim. Dusuk ihtimali varmis onerilerinizi bekliyorum
Öncelikle hayırlı olsun canım benim... korkma...aynı şeyi bende yaşıyorum. ilk gebeliğin mi senin de? birde ne kadar ilaç alıyorsun günde? üzme kendini herşey olacağına varır canım. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize...
Ben de kendi doktorumun dün söylediğini paylaşmak istedim sizlerle, belki rahatlatıcı olur. Sadece adet kanaması gibi yoğun ve kırmızı kanamaların tehlikeli olduğunu söyledi. Ve bir ay sonrasına randevu verdi.Canim doktor sorun etmediyse bisey yoktur takma kafana bende oyle yapmaya calisiyorm. Allah korusun kotu bisey olsa kanama miktari farkli ollurdu