5 haftalik hamileyim ama dr göremedi :(

cok üzüldüm canim INSALLAH bu bebegini saglikli bi sekilde kucagina alirsin dualarim senle canim

canim doktor pazartesi gel dedi INSALLAH görürüz göremessek yeni bi stress baslicak benim icin

bende ayni sorunu yasadim canim bak hatta konu bile acmistim lekenmeyle ilgili

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/312045-kizlar-ltf-cok-onemli-yardim.html

haftaya kadar ALLAH hepimize sabir versin umarim müjdeli haberlerle döneriz,doktordan geldikten sonra bize bildir güzel haberlerini canim

inşallah rabiacım allah yardımcımız olsun benimde aynı senin gibi beklediğim adet tarihinden önce başladı kahverengi hergün iki üç damla geliyordu sonra geçen pazar arttı önce pembe sonra açık kırmızı falan tabi biz hemen hastaneye gittik iki gün kaldım şimdi evdeyiz şimdi allahıma şükürler olsun lekeler epey azaldı.hayırlısı allahtan bizim seninle sıkınılarımız ortak sayılır herkesin bünyesi farklı bizim de böle geçecek herhalde yavrularımız sağlıklı olsunda bugünlerde geçecek mide bulantıların başladımı bu arada benim hafif hafif başladı iştahsızlık had safhada ama yemeye çalışıyorum ileride bulantılar artar kusarım diye şimdiden depolamaya çalışıyorum.bende güzel haberlerini bekliyorum canım

tamam canim pazartesi buraya yazcam zaten durumlari fazla ayakta durma dinlen bolca canim,yok mide bulantilarim yok simdilik canim INSALLAHda olmaz :)

kizlar doktordan geldim az önce ve hala bebek görünmedi kese biraz büyümüs icinde ufak bir nokta bile yokdu üstelikde altdan bakmasina ragmen :1no2: 6 haftami gectim bugün ufakda olsa bir nokda bile görmeliydik bos gebelikmi acaba senağlama

ya belki geç döllenmedir arkadaşım bebeği 8 haftalık diye doktora gitti 6 haftalık senin bebeğin demiş... Demek 6. haftada gitse bizim gibi 8. haftasına kadar stres olucaktı... ablasına da senin çocuğun sakat doğacak aldır demiş ablasının sapasağlam olmuş çocuğu doktorlara ve usg ye güven olmuyor çok dua et inş hayırlı haber alacaksın stres yapma... Benim de bugün 6+4 gitsem mi gitmesem mi düşünüyorum göremezsem takarım diye korkuydan gidemiyorm. Doktor bayramdan sonra gel dedi cuma gün 7 hafta oluyor beklemeye çalışıyorum ama sabredebilir miyim o kdr bilmiyorm

bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım kese vardı ama içi boştu mide bulantılarım çok kötüydü ve ben kızımdan öncede bu durumla karşı karşıya kalıp aldırmıştım çok üzülmüştüm ama ALLAH çok büyük ilk adetimden sonra kızıma hamile kaldım dediğim gibi kısa bir süre önce tekrar ayn ı şeyi yaşadım aldırdım ve şimdi yine müjdeli bir haber alabilirim kısmet kendine hep şunu söyle gencim ve yılmayacağım birgün mutlaka. Yinede inşallah dok.dan hayırlı haberler alırsın haberlerini bekliyoruz

cok sagol canim bilgilendirmenle icime soguk su serptin a.s. kan testi dedim olmaz dedi

allahallah delimi ne testin parasını kendimi verecekmiş anlamadım ne alaka
benim bebişim canım 6 haftalıkdı kese göründüğünde korkma hatta ilk gittiğim doktor
bana 4 haftalık dedi ama çok şaslısın kesegörünüyor dedi bende garibim sevindim.
2 gün sonra rahatsızlandım zeynep kamile gittik gece yarısı doktor altdan bakdı dedi bebek iyi
bişiyiniz yok dedi maşallah falan dedim bebekmi ne bebeği daha kese var falan kim demiş dedi
7 haftalık dediği bebeğin yemin ediyorum ertesi gün gidip kadını çok fena benzeticekdim
iş yerime çok yakın arkadaşlarım salmadı acil bişiy olur gitmek zorunda kalırsın dediler
bende hak verdim sonuçda bana en yakın yer orası bebeğimin hatrına sustum.
şimdi 12 haftalık teyzeleri maaşallah bu hafta zeka testimiz var inş hayırlısı çıkar
sende doktorunu değiştir bence bazısı bişiy anlamıyor.kötükedihüso

sanada cok gecmis canim olsun cok üzücü ALLAH kimseye göstermesin,bende persembe günü hayirli haberler alirim diye bekliyorum ama umudum kalmadi yitirdim sanki

canım benimkide 5,5 haftalıkken kese görülmüştü bebek hiç görülmemişti 7,5 haftalıkken gittim anca o zaman görüldü kalp atışıda görüldü geç döllenme olmuş dedi dr.belki seninde öyledir

canim senin adina cok sevindim a.s.

doktorumu degistirdim yenisi kan aldi 2gün icerisinde ikiye katladi kan sonucu ama doktor dediki bos gebelikde de kan sonuclarin ikiye katlar tek ultransondan görebiliriz dedi dün persembe bida bakacak :Saruboceq:

canim ben alti haftayi gectim 6 hafta 3 günlük görmesi lazimdi bir noktada olsa diye düsünüyorum,inan senin adina cok sevindim ne güzel bebisini görmüssün ALLAH tamamina erdirsin canim a.s.

canım inş.görünür bebişin inş.bi sorun çıkmaz:Saruboceq:

canim kac gündür senide funda isimli arkadasimiz vardi cok merak ettim ayni sorunlari yasadimizdan dolayi canim cuma günü INSALLAH güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

rabiacım üzülme sakın bazen geç dölllenmeden dolayı görülmeyebiliyormuş .bir çok örneği var bunun sitede bende yarın doktora gidiyorum yarın tam olarak 7 hafta 4 günlük olucam inşallah kalp atışlarını duyarız.bende doktorumu değiştirdim bakalım hayırlısı.benimde 6+1 de görülmemişti sende 6+3 ken gitmişsin görülmeyebilir bence genelde 7. haftada görülüyormuş bazılarında

canim sen bebegi gördünmü yarin haberlerini bekliyorum mutlaka yaz canim,bende yarin gidiyorum doktora ve zaman gecmek bilmiyor icimde kötü hislerde var

arkadaslar selam önce ben ilk doktora gittimde 5 haftalık dedi sonra özele gittik kadın cocuk yok idrar sıkışması olabilir dedi baska doktora götürdü eşim şimdiki doktorumda 5 hafta 2 günlük dedi kese gözüküyo dedi resmini cekti verdi 17.8 mm boyu dedi cok mu uzun bi terslik olurmu bi merak ediyorum 3gün sonra tekrar gitcem tahminen 6+5 günlük oldu bebek bilen varmı

ben bugün doktora gittim 6+5 ti kalp atışlarını gördüm bebişimin. Rabiacım sıkılma arkadaşım 8 haftalıkken 3. gidişinde ancak görmüş şimdi çok tatlı bi kızı var...

kızlar benimde değerim 5770 18 eylül adetimdi geçti dr keseyi göremedi dış gebelik olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…