rabia
sen görmek için ne zaman gideceksin... Müjdeli haberini bekliyorum..
Bu arada ben ilk bebeğimi 26 haftalıkken dünyaya getirdm 3 gün sonra da kaybettim o yüzden bu sefer sağlıklı sıhhatli olması için çok fazla endişeleniyorm sanırm..
sağol canım inşallah güzel haberler alıcaz herkes takma hayırlısı diyo ama o kadar zor ki başka bişey düşünemiyor insan acaba boş gebelik mi acaba sağlıksız bir gebelik mi neler neler geliyo insanın aklına bide benim lekelenmelerim var yani düşük riski allahım inşallah hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla kavuşuruz.ben doktor yat dedi diye bayramdan sonrayı bekliyorum gitmek için
inşallah rabiacım allah yardımcımız olsun benimde aynı senin gibi beklediğim adet tarihinden önce başladı kahverengi hergün iki üç damla geliyordu sonra geçen pazar arttı önce pembe sonra açık kırmızı falan tabi biz hemen hastaneye gittik iki gün kaldım şimdi evdeyiz şimdi allahıma şükürler olsun lekeler epey azaldı.hayırlısı allahtan bizim seninle sıkınılarımız ortak sayılır herkesin bünyesi farklı bizim de böle geçecek herhalde yavrularımız sağlıklı olsunda bugünlerde geçecek mide bulantıların başladımı bu arada benim hafif hafif başladı iştahsızlık had safhada ama yemeye çalışıyorum ileride bulantılar artar kusarım diye şimdiden depolamaya çalışıyorum.bende güzel haberlerini bekliyorum canım
cok sagol canim bilgilendirmenle icime soguk su serptin a.s. kan testi dedim olmaz dedi
bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım kese vardı ama içi boştu mide bulantılarım çok kötüydü ve ben kızımdan öncede bu durumla karşı karşıya kalıp aldırmıştım çok üzülmüştüm ama ALLAH çok büyük ilk adetimden sonra kızıma hamile kaldım dediğim gibi kısa bir süre önce tekrar ayn ı şeyi yaşadım aldırdım ve şimdi yine müjdeli bir haber alabilirim kısmet kendine hep şunu söyle gencim ve yılmayacağım birgün mutlaka. Yinede inşallah dok.dan hayırlı haberler alırsın haberlerini bekliyoruz
allahallah delimi ne testin parasını kendimi verecekmiş anlamadım ne alaka
benim bebişim canım 6 haftalıkdı kese göründüğünde korkma hatta ilk gittiğim doktor
bana 4 haftalık dedi ama çok şaslısın kesegörünüyor dedi bende garibim sevindim.
2 gün sonra rahatsızlandım zeynep kamile gittik gece yarısı doktor altdan bakdı dedi bebek iyi
bişiyiniz yok dedi maşallah falan dedim bebekmi ne bebeği daha kese var falan kim demiş dedi
7 haftalık dediği bebeğin yemin ediyorum ertesi gün gidip kadını çok fena benzeticekdim
iş yerime çok yakın arkadaşlarım salmadı acil bişiy olur gitmek zorunda kalırsın dediler
bende hak verdim sonuçda bana en yakın yer orası bebeğimin hatrına sustum.
şimdi 12 haftalık teyzeleri maaşallah bu hafta zeka testimiz var inş hayırlısı çıkar
sende doktorunu değiştir bence bazısı bişiy anlamıyor.kötükedihüso
canım benimkide 5,5 haftalıkken kese görülmüştü bebek hiç görülmemişti 7,5 haftalıkken gittim anca o zaman görüldü kalp atışıda görüldü geç döllenme olmuş dedi dr.belki seninde öyledir
canim senin adina cok sevindim a.s.
doktorumu degistirdim yenisi kan aldi 2gün icerisinde ikiye katladi kan sonucu ama doktor dediki bos gebelikde de kan sonuclarin ikiye katlar tek ultransondan görebiliriz dedi dün persembe bida bakacak :Saruboceq:
ya belki geç döllenmedir arkadaşım bebeği 8 haftalık diye doktora gitti 6 haftalık senin bebeğin demiş... Demek 6. haftada gitse bizim gibi 8. haftasına kadar stres olucaktı... ablasına da senin çocuğun sakat doğacak aldır demiş ablasının sapasağlam olmuş çocuğu doktorlara ve usg ye güven olmuyor çok dua et inş hayırlı haber alacaksın stres yapma... Benim de bugün 6+4 gitsem mi gitmesem mi düşünüyorum göremezsem takarım diye korkuydan gidemiyorm. Doktor bayramdan sonra gel dedi cuma gün 7 hafta oluyor beklemeye çalışıyorum ama sabredebilir miyim o kdr bilmiyorm