Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar selam önce ben ilk doktora gittimde 5 haftalık dedi sonra özele gittik kadın cocuk yok idrar sıkışması olabilir dedi baska doktora götürdü eşim şimdiki doktorumda 5 hafta 2 günlük dedi kese gözüküyo dedi resmini cekti verdi 17.8 mm boyu dedi cok mu uzun bi terslik olurmu bi merak ediyorum 3gün sonra tekrar gitcem tahminen 6+5 günlük oldu bebek bilen varmı
ben bugün doktora gittim 6+5 ti kalp atışlarını gördüm bebişimin. Rabiacım sıkılma arkadaşım 8 haftalıkken 3. gidişinde ancak görmüş şimdi çok tatlı bi kızı var...
canim senin adina cok sevindim ALLAH tamamina erdirsin a.s.
sağol canım bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum.. Bugün gidecektin doktora değil mi?
evet geldim canlarim ve bebegi yine göremedik bombos bi yuvarlak kese yolk kesesi bile yok,biliyorum artik bos gebelik buna alistircam kendimi kismet degilmis
canım benim inan çok üzüldüm peki dr.un ne diyo bu duruma
inan yarım saatte bir bakıp senden haber almayı bekliyordum... Lütfen üzülme bak ben o kdr zor geçirdiğim bi hamileliğim sonrası bebeğimi doğurdum 3 gün sonra da gömdük dünya başıma yıkılmıştı.. Ama yeniden bi hamilelik müjdeledi Rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek buna inan dualarım hep seninle üzme kendini bakarsın bir dahaki ay bir bebiş haberi alır bu kdr stres yaptığına pişman olursun...
Ne zaman canın sıkılırsa yada sormak istediğin bişey olursa ben burdayım...
Kendine iyi bak ve Allah' tan ümidini kesme olur mu...
peki doktor tamamen ümitsiz mi konuştu yoksa bekliyor mu 8. haftayı tekrar gidecek msn
inan yarım saatte bir bakıp senden haber almayı bekliyordum... Lütfen üzülme bak ben o kdr zor geçirdiğim bi hamileliğim sonrası bebeğimi doğurdum 3 gün sonra da gömdük dünya başıma yıkılmıştı.. Ama yeniden bi hamilelik müjdeledi Rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek buna inan dualarım hep seninle üzme kendini bakarsın bir dahaki ay bir bebiş haberi alır bu kdr stres yaptığına pişman olursun...
Ne zaman canın sıkılırsa yada sormak istediğin bişey olursa ben burdayım...
Kendine iyi bak ve Allah' tan ümidini kesme olur mu...
rabiacım canım benim bu stresi brlikte yaşadık seninle günlerdir ama ben yinede ümidini yitirmemen gerektiğini düşünüyorum çok zor biliyorum ama 8. haftada gören çok hamile var.banada geçen hafta doktorum kürtaj tarihi verdi hatta aç gelmem için de sıkı sıkı tembihledi boş gebelik olmasa da düşer bu yaşamaz yüzde seksen dedi .bence beklemelisin biraz daha ben beklerdim yerinde olsam.bende bugün doktordaydım.kalp atışı duyuldu bebeği de gördük ama benimde kesenin etrafında ciddi bi kanama gözüküyo.10 gün rapor verdi tuvalet ve banyo dışında kalkılmayacak .korkuyorum üzülüyorum ama napalım rabiacım herşey Allahtan herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi .allah yardımcımız olsun.
merhaba sen kaçıncı haftandasın.kalp atışları duyuldu mu bebeğinin