5 haftalik hamileyim ama dr göremedi :(

değer için bişey diyemeyeceğim.ben de hiç kanda bakılmaya gerek kalmadı keseyi gördük.ama senin daha çok erken keseyi görmek için.ben de ilk doktora gittiğimde 4+5 falandı sat a göre çok minicik kese göründü.1 gün önce gelseydin göremezdik dedi.bi dahaki gittiğinde ki muhtemelen 10-14 gün sonra tekrar çağırmıştır eğer keseyi hala göremezse ancak o zaman dış gebelikten şüphelenir heralde.endişelenme daha çok minik eminim görürsün en kısa zamanda.ama insanın aklına hep en kötüsü geliyo hele ki böyle hassas bi konuda.hayırlısıyla gelir bebişin inşallah.

Canım keseyi görememn normal daha çok erken şu anda
normalde adetin 10 günü geçtikten sonra çağırıyo doktorlar

arkadaslar selam önce ben ilk doktora gittimde 5 haftalık dedi sonra özele gittik kadın cocuk yok idrar sıkışması olabilir dedi baska doktora götürdü eşim şimdiki doktorumda 5 hafta 2 günlük dedi kese gözüküyo dedi resmini cekti verdi 17.8 mm boyu dedi cok mu uzun bi terslik olurmu bi merak ediyorum 3gün sonra tekrar gitcem tahminen 6+5 günlük oldu bebek bilen varmı

canim boyunu bilemicem ama hersey yolundadir bence,bidaki randevunda bebisinide görürsün INSALLAH

evet geldim canlarim ve bebegi yine göremedik bombos bi yuvarlak kese yolk kesesi bile yok,biliyorum artik bos gebelik buna alistircam kendimi kismet degilmis

Son düzenleme:
canım benim inan çok üzüldüm peki dr.un ne diyo bu duruma

bos gebelik gibi görünüyor dedi 6hafta 5günlüm hic bisey yok kan aldi yarin sonuclar icin telefon acacagim artik hic bir ümidim kalmadi canim hafta kürtaj ederler tahminim :1no2:

inan yarım saatte bir bakıp senden haber almayı bekliyordum... Lütfen üzülme bak ben o kdr zor geçirdiğim bi hamileliğim sonrası bebeğimi doğurdum 3 gün sonra da gömdük dünya başıma yıkılmıştı.. Ama yeniden bi hamilelik müjdeledi Rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek buna inan dualarım hep seninle üzme kendini bakarsın bir dahaki ay bir bebiş haberi alır bu kdr stres yaptığına pişman olursun...
Ne zaman canın sıkılırsa yada sormak istediğin bişey olursa ben burdayım...
Kendine iyi bak ve Allah' tan ümidini kesme olur mu...

inan yarım saatte bir bakıp senden haber almayı bekliyordum... Lütfen üzülme bak ben o kdr zor geçirdiğim bi hamileliğim sonrası bebeğimi doğurdum 3 gün sonra da gömdük dünya başıma yıkılmıştı.. Ama yeniden bi hamilelik müjdeledi Rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek buna inan dualarım hep seninle üzme kendini bakarsın bir dahaki ay bir bebiş haberi alır bu kdr stres yaptığına pişman olursun...

cok sagol canim benim ne hayallerle gitmisdim doktora INSALLAH en kisa zamanda atlatirim ve bidaki hamilelim düzgün gecer INSALLAH buda gececek biliyorum

rabiacım canım benim bu stresi brlikte yaşadık seninle günlerdir ama ben yinede ümidini yitirmemen gerektiğini düşünüyorum çok zor biliyorum ama 8. haftada gören çok hamile var.banada geçen hafta doktorum kürtaj tarihi verdi hatta aç gelmem için de sıkı sıkı tembihledi boş gebelik olmasa da düşer bu yaşamaz yüzde seksen dedi .bence beklemelisin biraz daha ben beklerdim yerinde olsam.bende bugün doktordaydım.kalp atışı duyuldu bebeği de gördük ama benimde kesenin etrafında ciddi bi kanama gözüküyo.10 gün rapor verdi tuvalet ve banyo dışında kalkılmayacak .korkuyorum üzülüyorum ama napalım rabiacım herşey Allahtan herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi .allah yardımcımız olsun.

merhaba sen kaçıncı haftandasın.kalp atışları duyuldu mu bebeğinin

rabiacım canım benim bu stresi brlikte yaşadık seninle günlerdir ama ben yinede ümidini yitirmemen gerektiğini düşünüyorum çok zor biliyorum ama 8. haftada gören çok hamile var.banada geçen hafta doktorum kürtaj tarihi verdi hatta aç gelmem için de sıkı sıkı tembihledi boş gebelik olmasa da düşer bu yaşamaz yüzde seksen dedi .bence beklemelisin biraz daha ben beklerdim yerinde olsam.bende bugün doktordaydım.kalp atışı duyuldu bebeği de gördük ama benimde kesenin etrafında ciddi bi kanama gözüküyo.10 gün rapor verdi tuvalet ve banyo dışında kalkılmayacak .korkuyorum üzülüyorum ama napalım rabiacım herşey Allahtan herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi .allah yardımcımız olsun.

canim yolk kesesi olusaydi birazda olsa ümidim olcakti o bile yok :1no2: benimkinin bos gebelik oldu belli artik senağlama

senin ve incimin arkadasin adina cok sevindim canim bende bebek olsaydida 9ay yatsaydim ALLAHIN takdiri,artik ayaga kalkma canim bak bebisinde kalp atisinida duymussun cok sevindirci haber sizin bu güzel haberlerinizi okunca acimi azda olsa unutuyorum a.s.

X