rabiacım nerdesin yoksun bugün nasılsın tekrar ne zman gidiyorsun doktora doktorundan memnunmusun peki değiştirsen bazen birinin göremediğini diğeri görebiliyo inşallah tekrar gittiğinde görülür
çok geçmiş olsun.ben de mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.kendi doktorumdan sonra başka bi doktora gittim o da boş gebelik değil bence fetus oluşmuş ama gelişmemiş dedi.sonuç kürtaj oldu tabi.gerçekten çok üzücü bi durum.insan çok çabuk alışıyomuş farkında olmadan.çok zor günler ama bi şekilde geçiyo.şimdi tekrar hamileyim 10 haftalık oldu.ama kalp atışlarını görene kadar yaşadığım stres inanılmazdı.en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın merak etme.herşey allahtan yapıcak bişi yok.en hayırlı zamanda sağlıklı bi hamilelik dilerim.
:sm_confused:Kizlar benim son adet gunum 19 agustos testler pozitif vajinal ultrasonda gozukmedi doktor kanimi aldi idrar aldi onuda yapamamisdim cok azcik beni aradi o gun idrar testin negatif sen hamile degilsin kanima bakin dedim bakmadi bi dahaki randevumuda iptal etmis oyle kotu oldumki hemen gittim test aldim tekrar yaptim kip kirmizi 2 cizgi pozitif suphede kaldim.Hamileligin butun belirtilerini hissediyorum tekrar aradim randevu istedim ayni doktora gidicem carsamba gunu ama kadina kicik oldum yabanci dusmanimi ne..en kotusu cuma gunude turkieye ucucam icim rahat arilabilseydim keske buralardan..
rabiacım iyimisin yoksun seni merak ediyorum bugün tekrar doktora gidecektin yanlış hatırlamıyorsam
evet canim gittim kan aldilar yarin sonuclar gelecek yine ikiye katlamassa son ultrason yapilip yine görülmesse kürtaj olcam :1no2:
telaşlanmayın lütfen size yardım edebilecek bi yakınınız varsa beraber gidin. ALLAH yardımcınız olsun