amin canim cümlemize persembe günü sonuclari hepinizle paylsagim insallah,dedigin gibi herseyin hayirli sagliklisi ama insan yinede üzülüyor canim
stres ve sıkıntıyı bırak artık..
bak ne güzel yalnız değilsin..
keyfini çıkar canım..
düşünme o mu bu mu diye..
bir bakmışsın doğum zamanı gelmiş nasıl doğurucam diyorsun..
Allah bağışlasın evladını sağ salim doğurmanda nasip olsun canım..
kizlar bugün doktora gittim keseyi gördü cok sükür :ecrin_bebek: kan testin sonucu 625 cikti normalmi sizce nerdeyse 6haftalik sayilirim tekrardan kan aldi yarin ikiye katlamasi gerekmis
canım çok sevindim adına.. Aynı dönemdeyiz sanırım bende 6 haftalık hamileyim keseyi gördük ama sabırsızlıkla bebeğimin kalp atışlarını görmeyi bekliyorum şimdi birbirimize dua edelim...Böyle streslerle hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruz. ilk hamileliğin mi?
keseyi vajinal ultrasondamı gördün incimini yoksa karındanmı?karından bakılanda ne zamn görünüyor acaba?
sat a göremi 7 haftalık olması lazım yoksa yumurtlama gününe göremi?
merhaba arkadaşlar bende 6+5 günlük hamileyim kese 5 haftalıkken göründü fakat 6+1 ken bebek görünmedi kalp atışıda duyulmadı anormal bi durum yoktur inşallah iki hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah duyarız kalp atışlarını benim düşük riskimde var o yüzden evde yattığım yerden kuruyorumda kuruyorum insanın böyle dönemlerde moralini yüksek tutmaya çalışması ise en zoru allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimize sağlık versin
keseyi vajinal ultrasondamı gördün incimini yoksa karındanmı?karından bakılanda ne zamn görünüyor acaba?
hayir canim ilk degil
gercekten öyle canim stress yüzünden hamilemiyim degilmiyim kafam allak bullak oldu,,bugün doktor kan sonucun ikiye katlanmis deyinca birazda olsun yüzüm güldü simdi tek korkum bos gebelik kaldi canim
canim senin doktordaki terminin nezman[/QUOTEA
Aslında son adetim 5 ağustos ama doktor 2 gün geç yumurtlamışsın dedi öyle olunca bugün tam altı haftalık oluyo. Bayramdan sonra gel bakalım dedi bende bayramdan sonrayı bekliyorm ama bi yandan da 8 haftayı bekleyip öyle mi gitsem diyorum haftaya göremezsem ben stresten düşürebilirim:) Henüz görünmemesi normal mi onu merak ediyorum...
hayir canim ilk degil
gercekten öyle canim stress yüzünden hamilemiyim degilmiyim kafam allak bullak oldu,,bugün doktor kan sonucun ikiye katlanmis deyinca birazda olsun yüzüm güldü simdi tek korkum bos gebelik kaldi canim
canim senin doktordaki terminin nezman[/QUOTEA
Aslında son adetim 5 ağustos ama doktor 2 gün geç yumurtlamışsın dedi öyle olunca bugün tam altı haftalık oluyo. Bayramdan sonra gel bakalım dedi bende bayramdan sonrayı bekliyorm ama bi yandan da 8 haftayı bekleyip öyle mi gitsem diyorum haftaya göremezsem ben stresten düşürebilirim:) Henüz görünmemesi normal mi onu merak ediyorum...
sakin canim sakin ol gayet normal adetin geceli 2.hafta olcak daha erken,haftaya persembe filan git bence artik görünür canim,insallah haftaya hepimiz bebislerimizi görürüz :ecrin_bebek:
canim icini rahat tut nerdeyse ayni sorunlari yasiyoruz ve hepimizde ALLAHIN izniyle bebislerimizi görecegiz belki sende gec döllenme oldun doktora yada acile git üzerinden 4gün gecmis belki görünebilir canim