5 haftalik hamileyim ama dr göremedi :(

amin canim cümlemize persembe günü sonuclari hepinizle paylsagim insallah,dedigin gibi herseyin hayirli sagliklisi ama insan yinede üzülüyor canim

haklısın canım üzülmemek elde değil..
ama sen şimdi git bi güzel yat uyu..
şimdi daha dikkatli davranman ve düzenli yaşaman lazım..
Allah yüzünü güldürsün inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kizlar bugün doktora gittim keseyi gördü cok sükür :ecrin_bebek: kan testin sonucu 625 cikti normalmi sizce nerdeyse 6haftalik sayilirim tekrardan kan aldi yarin ikiye katlamasi gerekmis

çok sevindim canım..
sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim..
sonucunda gayet iyi..
2 gün arayla kan testi tekrarlanıyor ve katlanması gerekiyor..

cok sagol canim :) evet bugünde kan aldi yarin telefon acip ögrencez ikiye katlanmasi lazimmis yoksa dis gebelik yada düsük olabilir dedi,simdide yarini bekliyorum merakla canim

stres ve sıkıntıyı bırak artık..
bak ne güzel yalnız değilsin..
keyfini çıkar canım..
düşünme o mu bu mu diye..
bir bakmışsın doğum zamanı gelmiş nasıl doğurucam diyorsun..
Allah bağışlasın evladını sağ salim doğurmanda nasip olsun canım..

msjini okunca icime bir huzur mutluluk geldi canim a.s. ALLAH cümlemize bu mutlulugu tattirsin canim :asigim:

kizlar bugün doktora gittim keseyi gördü cok sükür :ecrin_bebek: kan testin sonucu 625 cikti normalmi sizce nerdeyse 6haftalik sayilirim tekrardan kan aldi yarin ikiye katlamasi gerekmis

canım çok sevindim adına.. Aynı dönemdeyiz sanırım bende 6 haftalık hamileyim keseyi gördük ama sabırsızlıkla bebeğimin kalp atışlarını görmeyi bekliyorum şimdi birbirimize dua edelim...Böyle streslerle hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruz. ilk hamileliğin mi?

keseyi vajinal ultrasondamı gördün incimini yoksa karındanmı?karından bakılanda ne zamn görünüyor acaba?

canim bu bebege göre degisir. benim belli olmamisti sadece yei belli ama bebek görünmüor demisti. biraz zaman gecmesini istemisti. gecenlerde arkadasimda gitmis 8 haftalik o da görememis

hayir canim ilk degil
gercekten öyle canim stress yüzünden hamilemiyim degilmiyim kafam allak bullak oldu,,bugün doktor kan sonucun ikiye katlanmis deyinca birazda olsun yüzüm güldü simdi tek korkum bos gebelik kaldi canim

canim senin doktordaki terminin nezman

Son düzenleme:
keseyi vajinal ultrasondamı gördün incimini yoksa karındanmı?karından bakılanda ne zamn görünüyor acaba?

keseyi altdan bakinca gördü karindan bakilmasi icin cok erken canim 7,8haftalikken yada da gec karindan bakilirsa görülebilir tahminim

sat a göremi 7 haftalık olması lazım yoksa yumurtlama gününe göremi?

merhaba arkadaşlar bende 6+5 günlük hamileyim kese 5 haftalıkken göründü fakat 6+1 ken bebek görünmedi kalp atışıda duyulmadı anormal bi durum yoktur inşallah iki hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah duyarız kalp atışlarını benim düşük riskimde var o yüzden evde yattığım yerden kuruyorumda kuruyorum insanın böyle dönemlerde moralini yüksek tutmaya çalışması ise en zoru allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimize sağlık versin

canim icini rahat tut nerdeyse ayni sorunlari yasiyoruz ve hepimizde ALLAHIN izniyle bebislerimizi görecegiz belki sende gec döllenme oldun doktora yada acile git üzerinden 4gün gecmis belki görünebilir canim

keseyi ultrasondan gördü. Hatta kese 5 haftalıkken göründü. Vajinadan baksam belki bebek görünür ama henüz gerek yok dedi... Tedirginim hayırlısı Allahtan...

rabia
sen görmek için ne zaman gideceksin... Müjdeli haberini bekliyorum..

Bu arada ben ilk bebeğimi 26 haftalıkken dünyaya getirdm 3 gün sonra da kaybettim o yüzden bu sefer sağlıklı sıhhatli olması için çok fazla endişeleniyorm sanırm..

canim icini rahat tut nerdeyse ayni sorunlari yasiyoruz ve hepimizde ALLAHIN izniyle bebislerimizi görecegiz belki sende gec döllenme oldun doktora yada acile git üzerinden 4gün gecmis belki görünebilir canim

sağol canım inşallah güzel haberler alıcaz herkes takma hayırlısı diyo ama o kadar zor ki başka bişey düşünemiyor insan acaba boş gebelik mi acaba sağlıksız bir gebelik mi neler neler geliyo insanın aklına bide benim lekelenmelerim var yani düşük riski allahım inşallah hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla kavuşuruz.ben doktor yat dedi diye bayramdan sonrayı bekliyorum gitmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…