Canım boşuna endişelenme aynı şey bende de olmuştu.Adetim 5 gün geçmişti.Evde yaptığım test pozitif çıkmıştı doktora gittiğimde rahimde kalınlaşma olduğunu ama kesenin görünmediğini söyleyerek 1 hafta sonra tekrar gelmemi söylemişti. Sonradan keseyi de gördük, bebişide.Geç döllenme olmuş o yüzdenmiş. ıçini ferah tut sen.
canım kan testi yaptır bence em,n ol
5 haftalıkken bebeği görebilirmi ?? benim 5 haftalıkken sadece kese göründü,7.haftada da bebek göründü..bir de alttan mı baktı,karından mı..karından hiç göremez sanıyorum..
canım yaa,hiç korkma sakın,moralinide bozma.Keseyi neredeyse 6.hafta sonunda görebilmiş biriyim ben:)))) hem geç döllenme olmuş olabilir hemde doktorların kullandıkları cihazlardan farkedilir.ama en azından sen bi kan testi yaptır canım,hiç olmazsa değerler nasıl katlanıyor ona bakılırdı.Ama yaptırmazsanda 1 haftacık daha sabret..İçin rahat olsun..tekrar tebrikler..
benim 5 haftalık vajinal ultrasonla görünmüştü.5 haftalık karından görünmezki...
Canım doktorun istemediyse sen git yaptır kan testini ben doktora gitmeden once kendim yaptırmıstım kan testini değerine bakarsın hiç olmazsa
onu nerde yaptirailiyoz doktor haric canim cünkü hastaneye gitmisdim onlarda yapmamisti kan testini :1no2:
cnm kan testini herhangi bir laboratuarda yaptırabilirsin ya da polikinikte.hemen git yaptır 1 saate çıkar. eğer beta hcg en 2000 nin altındaysa kesenin görünme ihtimali zayıf benimki 805 idi görünmedi kalınlaşma var dedi aynen 1 hafta sonra gel dedi. ama sonra kan testine baktı hamilesin dedi. 1 hafta sonra gördük keseyi. tabi ondan sonraki dönemde kalp atışlarını da görmesi gerek biz geçen hafta gittik kese var ama bebiş yok yarın tekrar gidecez. umarım görürüz. bugün de kadir gecesi bir mucize bekliyoruz. tüm isteyenlere hayırlı mucizeler.:teselli:
Canım 5 haftalık bebek küçücük bi kan pıhtısı bende 5 haftalık gittiğimdearkadaslar ayin 8.de adetim gelcekti gelmedi ve bazi sorunlar yasadim bunuda baska bi konumda sizle paylastim,idrar testi yaptim kac defa positiv cikti,su an 5,haftalik hamileyim ama bebegi göremedi ultrasonda ve kan testide yapmadi:1no2: bos gebelik olabilirmi acaba korkuyorum :uhm: