5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar bu aksam belimin agrısından duramıyorum.Nerdeyse 3-4saattir yatıyorum.Ne yapmam lazım aranızda bel ağrısı yaşayan var mı?

Kasık ve bel ağrım oluyor. Belim bazen kopuyor. İşten eve gidince 1 saat yatıyorum ilk başta. Dün doktora sordum. Normal, fiziksel aktiviteden olur, dedi.
demekki bütün doktorlar normal diyorsa ağrıya katlancaz bizde, inşlh bişey olmaz bişey yoktur dedikleri gbi

in

inşallah bişi olmaz ama hala ağrım var maalesef karın ağrısı özellikle bakalım gaz yapacak yiyeceklerden uzak kalıyorum. bu arada kalp atışını duyarsan haber ver :)
yarın kontole gitcem kese için çağırdı doktor, kalp atışını daha duyamayız gibime geliyo 5+4 olcaz yarın daha çünkü. o ağrı azalsa da tamamen geçmiyor bende de. arada şiddetleniyor da. ama genede şükür kanama olmasında

Hangi şehirde yaşıyorsun Can'ım sen ya? İzmir'de fiyatlar hep böyle yani en pahalı özel İzmir özel Medical park hastanesi ordada galiba normal operatör doktor bakıyor 65 TL felan
izmirde egepol de ücret 61 tl cnm. ozaman ben pahalıya gidiyomusummm. başka yerler bakayım. ilgide çok iyi değil üstelik.

yarın kontole gitcem kese için çağırdı doktor, kalp atışını daha duyamayız gibime geliyo 5+4 olcaz yarın daha çünkü. o ağrı azalsa da tamamen geçmiyor bende de. arada şiddetleniyor da. ama genede şükür kanama olmasında
Sen de bebek gorundumu ayni

Ben 5+3 haftadayim ama bebek gozukmedi daha normalmi birde kese yanında kan birikmesi var dusuk riski yüksek bi gebelik yaşıyorum bu üçüncü gebelik ikisi disti çok korkuyorum

Evet birlikte halledebiliriz :)
Bugun butun gun icmedim aksam pes ettim, olsun yarin kesin kararliyim. Butun gun dayanabildikten sonra aksamida atlatirim insallah. Sende durumlar nasil? Kac tane iciyorsun?
ince sigaraya başlamıştım canım bi paket iki gün gidiyordu ama biraz önce hamileyken içilen sigaranın zararlarını okudum beynimden vurulmuşa döndüm.

Evet birlikte halledebiliriz :)
Bugun butun gun icmedim aksam pes ettim, olsun yarin kesin kararliyim. Butun gun dayanabildikten sonra aksamida atlatirim insallah. Sende durumlar nasil? Kac tane iciyorsun?
Gebelikte sigaranın verebileceği başlıca zararlar:
- Erken doğum
- Düşük doğum ağırlığı, prematurite
- Bebeğin akciğer gelişimi daha zayıf olur, doğum sonrasında sıkıntı riski artar.
- Bebeğin doğumdan sonra erken dönemde ölme riski 2 kat artar.
- Bebeğin doğumdan sonra hasta olma oranı artar.
- Bebeğin eşinin erken ayrılma (dekolman, ablasyo) riski artar.
- Bebeğin eşinin aşağı yerleşmesi (plasenta previa) artar.
- Membranların erken yırtılması (erken su gelmesi) riski artar.
- Sigara içenlerde düşük yapma riski de artar.

Baya azaltmissin ama inan tamamen birakmak azaltmaya calismak iskencesinden daha iyi, bir kac gun aci cekeriz sonra duzelir. Ama azaltmaya calisinca bu sefer sirf sigarayi dusunuyorsun, ictikce icesin geliyor. Niyetlenelim yarin icemeyelim! Ben butun gun dayanmistim ne guzel, sonucta birtane yakinca yine yetmiyor..
inan bu metin bırakmanıza yardımcı olucak insallah melekllerim
Gebelikte sigaranın verebileceği başlıca zararlar:
- Erken doğum
- Düşük doğum ağırlığı, prematurite
- Bebeğin akciğer gelişimi daha zayıf olur, doğum sonrasında sıkıntı riski artar.
- Bebeğin doğumdan sonra erken dönemde ölme riski 2 kat artar.
- Bebeğin doğumdan sonra hasta olma oranı artar.
- Bebeğin eşinin erken ayrılma (dekolman, ablasyo) riski artar.
- Bebeğin eşinin aşağı yerleşmesi (plasenta previa) artar.
- Membranların erken yırtılması (erken su gelmesi) riski artar.
- Sigara içenlerde düşük yapma riski de artar.

Benim gibi kabizlik yaşayan varmi?ben cok eziyet cekiyorum.bana agri veriyor.fitil kullaniyorum ama her defa olmaz diye duwunuyorum.yardimci ola bilirmisiniz benim gibi sorun yasayan arkadaslar
Ben de çok ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum, hatta bu sebeple, normal beslenmeme rağmen 3 kiloya yakın aldım. Doktorum şırup verdi, oldukça etkili.

Ben 5+3 haftadayim ama bebek gozukmedi daha normalmi birde kese yanında kan birikmesi var dusuk riski yüksek bi gebelik yaşıyorum bu üçüncü gebelik ikisi disti çok korkuyorum
yarın gitcem cnm doktora, yazarım sana burdan ama 5 ve 6 da kese görünüyormuş, endişe etme canım. riskliyse dinlenip önlemini alıp dua etmekten başka çaremiz yok. inşlh bişey olmaz,iyi düşünelim biz:)

Merhaba kızlar bende 9+6 günlük hamileyim benim bebekler ikiz di aka birinin kalbi 7 haftalikken durdu diğeri suan gayet iyi 9 mayısta ikili tarama testimiz var rabbim sağlıcakla kucağımi za alMayıs nasip etsin inşallah

Kızlar benim Dr 8 haftaya girince çağırdı ama daha hic kan tahlili almadı. Bu devlette ki Dr işte 3 hafta sonra gel dedı ama 1 haftası geçti neredeyse bu özelde ki istedi kan tahlili bugün sağlık ocağında yaptırdım. Bu devlette ki neden istemedi acaba ya özel çok nadir giderim SGK olmadığı için çok pahalı ücreti.bu 3 hafta sonrada 2 li test yapick heralde
Canim benim hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama ben 8 hafta ma kadar ozele gittim benim bebekler ikiz olduğu halde hep tek dedi ve bebeklerimin birinin kalbi 7 haftalikken durmus benim haberim yok devlete öylesine gitmek istedim gittim ve bana ikiz olduğumu ve birinin kalbinin 7 haftalikken durmus olduğunu söyledi inanmadım ultrasyonu çevirdi ve ikiz di inanamadim yani özel sadece para tuzagi en azından ben yasadiklarimdan onu anladim ve devlette çok da güzel ilgilendi doktor Hep de oraya gideceğim

Ben de çok ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum, hatta bu sebeple, normal beslenmeme rağmen 3 kiloya yakın aldım. Doktorum şırup verdi, oldukça etkili.
Canim peki ne tedbir aliyorsun?burdaki arkadaslar kayisi kurusunun faydali oldugunu soylediler.bu gun almayi dusunuyorum.bence faydasi olur

Kızlar benim Dr 8 haftaya girince çağırdı ama daha hic kan tahlili almadı. Bu devlette ki Dr işte 3 hafta sonra gel dedı ama 1 haftası geçti neredeyse bu özelde ki istedi kan tahlili bugün sağlık ocağında yaptırdım. Bu devlette ki neden istemedi acaba ya özel çok nadir giderim SGK olmadığı için çok pahalı ücreti.bu 3 hafta sonrada 2 li test yapick heralde
Ben de gittim doktora ama kan tahlili istemedi henüz. Bir dahakine ister diye düşünüyorum.

Günaydın hamisler :anneadayı: kabızlık bende de vardı kuru kaysi ve erik çok iyi geldi tavsiye ederim. Diğer meyvelerden de bolca tuketin çok rahatlatiyor.

X