Lekelenmeniz oldu mu sizin? Olduysa kaç gün oldu acaba?Merhaba kızlarr tüp bebek transferimin 18. Günü 5 haftalık gebeyim bugünlerde ara ara bel ağrısı yaşamaya başladım normalmi yaşayanlar varmı ?
Hiç olmadı bende lekelenmeLekelenmeniz oldu mu sizin? Olduysa kaç gün oldu acaba?
Mrb benımde yarın 18.gün olacak ama hcg baya dusuk 16.gün 280 di doktor tekrarla dedı sonuca göre salı yanına cagırdıMerhaba kızlarr tüp bebek transferimin 18. Günü 5 haftalık gebeyim bugünlerde ara ara bel ağrısı yaşamaya başladım normalmi yaşayanlar varmı ?
Üzüldüm canım yinede olumlu düşün inşallah yükselir hakkında hayırlısı olsun bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahMrb benımde yarın 18.gün olacak ama hcg baya dusuk 16.gün 280 di doktor tekrarla dedı sonuca göre salı yanına cagırdı
Bende biraz ilaç iğneler ve hormonlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat ister istemez korkuyorumda bazen ağrı olunca tüp bebek olunca herseyde bir neden arar oldum her an risk varmış gibi geliyorBen olumsuz aşılama sonrası doğal yollarla gebe kaldım fakat benim de 7. Hafta gibi ayakta durmamı engelleyecek kadar bel ağrım oluyordu. Tek bacağımın üzerine basamıyordum adeta. Zamanla geçti. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyordu. Lekelenmem oldu buna bağlı mı değil mi bilmiyorum progestan kullandım.
İnşallah bakalımÜzüldüm canım yinede olumlu düşün inşallah yükselir hakkında hayırlısı olsun bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Canım aynen senin gibiyim dün cok yan ağrım vardı belime vuran bacağıma vuran bugün onlar yok bu sefer karnımda ağrılar tuvalete çıkma isteği afedersin ishalim yok ama Bebek büyüdükçe bağırsaklar sıkışır karın gerinirmis inşallah ondandır diyorum daha doktor kontrolüne 2 hafta var sen keseyi görmeye gittinmi canım yolk kesesi diye birşey varmış plesantanin yerine şuanda bebeği o besliyormus onuda gorebildinmiMerhaba kızlarr tüp bebek transferimin 18. Günü 5 haftalık gebeyim bugünlerde ara ara bel ağrısı yaşamaya başladım normalmi yaşayanlar varmı ?
Bende aynıyım ağrılar bazen karın içimde kasılma ve karıncalanma gibi hisler oluyorCanım aynen senin gibiyim dün cok yan ağrım vardı belime vuran bacağıma vuran bugün onlar yok bu sefer karnımda ağrılar tuvalete çıkma isteği afedersin ishalim yok ama Bebek büyüdükçe bağırsaklar sıkışır karın gerinirmis inşallah ondandır diyorum daha doktor kontrolüne 2 hafta var sen keseyi görmeye gittinmi canım yolk kesesi diye birşey varmış plesantanin yerine şuanda bebeği o besliyormus onuda gorebildinmi
Canım aynen senin gibiyim dün cok yan ağrım vardı belime vuran bacağıma vuran bugün onlar yok bu sefer karnımda ağrılar tuvalete çıkma isteği afedersin ishalim yok ama Bebek büyüdükçe bağırsaklar sıkışır karın gerinirmis inşallah ondandır diyorum daha doktor kontrolüne 2 hafta var sen keseyi görmeye gittinmi canım yolk kesesi diye birşey varmış plesantanin yerine şuanda bebeği o besliyormus onuda gorebildinmiMerhaba kızlarr tüp bebek transferimin 18. Günü 5 haftalık gebeyim bugünlerde ara ara bel ağrısı yaşamaya başladım normalmi yaşayanlar varmı ?
Anladım canım ben doktor ne zaman cagirrsa ozaman gitmeyi düşünüyorum bu sefer keseyi gorucem yolk kesesi nerde diye endiselenicem en iyisi gideceğim zaman herşey belli olmus olur aynı zamanda tüp bebek yapmışız anlaşılan ve bende ağız kurulu ağız yarası uçuk burundan kanlı mukus gelmesi hepsi var gebelik belirtisi olarak geçiyormuş sanırım bütün belirtileri yasiyacagim Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsinBende aynıyım ağrılar bazen karın içimde kasılma ve karıncalanma gibi hisler oluyor
Sadece kesesini gördük canım 5 haftalıkmış çok küçüktü henüz haftaya duyabilirsek kalp atışı dedi bakalım
İkimizde sağlıklıca kucağımıza alırız inş bebişlerimiziCanım aynen senin gibiyim dün cok yan ağrım vardı belime vuran bacağıma vuran bugün onlar yok bu sefer karnımda ağrılar tuvalete çıkma isteği afedersin ishalim yok ama Bebek büyüdükçe bağırsaklar sıkışır karın gerinirmis inşallah ondandır diyorum daha doktor kontrolüne 2 hafta var sen keseyi görmeye gittinmi canım yolk kesesi diye birşey varmış plesantanin yerine şuanda bebeği o besliyormus onuda gorebildinmi
Anladım canım ben doktor ne zaman cagirrsa ozaman gitmeyi düşünüyorum bu sefer keseyi gorucem yolk kesesi nerde diye endiselenicem en iyisi gideceğim zaman herşey belli olmus olur aynı zamanda tüp bebek yapmışız anlaşılan ve bende ağız kurulu ağız yarası uçuk burundan kanlı mukus gelmesi hepsi var gebelik belirtisi olarak geçiyormuş sanırım bütün belirtileri yasiyacagim Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
Şuan çok sık su tukettigimiz için normal canım benimde yirmilik dişim yanağıma batiyor dişleride ağız kurulugu etki yapıyormuş ağrıya siziya inşallah canım diş ağrısı kötü evetİkimizde sağlıklıca kucağımıza alırız inş bebişlerimizi
Benimde ağzımda bi tatsızlık ve dişlerim diş etlerim çok sızlıyor umarım hamilelik sürecinde diş ağrısı yaşamam korkmaya başladım
Birde geceleri sık sık lavaboya gidiyorum uykumda kaçıyor uyuyamıyorum geceleri doğru düzgün
Mide bulantılarıda korkutuyor beni inşallah yaşamam bazılarında olmuyormuşŞuan çok sık su tukettigimiz için normal canım benimde yirmilik dişim yanağıma batiyor dişleride ağız kurulugu etki yapıyormuş ağrıya siziya inşallah canım diş ağrısı kötü evet
Aynen canım bakalım bende midem konusunda çok hassasım inşallah olmazMide bulantılarıda korkutuyor beni inşallah yaşamam bazılarında olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?